Jak jsem přemýšlela o mužské "chloubě"

Máme tady měsíc květen, lásky čas. I já začínám lásku kolem sebe vnímat všemi smysly a hříšné myšlenky se derou na povrch. Někdy stačí letmý pohled a v hlavě začnou poletovat vzpomínky. Zkusme tento máj prožít v lásce a s úsměvem.

Celý můj život je silně ovlivněný mužskou společností.

Když jsem byla malá, tak mým" Bohem" byl můj táta a potom se přidal i bratr. To co řekli, bylo prostě "svaté".Když jsem přišla na střední školu a následně do puberty, tak jsem si začala hledat dalšího "Boha" pro sebe.Proběhla spousta vztahů a porodila jsem, světe div se, dva syny. Po rozvodu je vychovávám sama a občas těm klučičím "stavům" nerozumím.

Dnes ráno, když jsem v posteli přikrývala svého sedmiletého syna dekou, aby mu nebyla zima, tak jsem si opět všimla typicky mužského znaku. Ruky, která chrání úd. Musela jsem se usmát při uvědomění, že si už malí muži ve spánku, chrání svou mužskou pýchu, která jim v dospělosti tak ovlivní život. Vzpomněla jsem si, jak mladí kluci, které jsem na své cestě potkávala , často řešili velikost a tvar svého údu.Většinou si tím dodávali sebevědomí a ještě ke svým údajům, podávaným mnohokrát v přesných centimetrech, přidávali sáhodlouhé průpovědi o své výdrži.

Momentálně jsem ve středním věku 41 let, ale stále mě udivují a překvapují někteří pánové, řešící stále toto téma .Pravda, výroky se trochu liší. U některých se hlášky změnily a slýchávám,nebo čtu, že onen muž není žádná sexuální mašina, nebo oblíbené rčení o malém kašpárkovi a velkém divadle :-) Nedávno jsem dokonce obdržela od jednoho muže pár fotek, jeho "připraveného" údu. Vůbec jsem nevěděla, na co mám reagovat. Jestli na velikost, nebo připravenost, nebo na to, že mi projevil takovou důvěru a fotky poslal.

Opravdu zajímavý fenomén ten mužský úd.Je zase fakt, že ženy také řeší velikosti nejrůznějších částí svého těla a v podstatě nám to srovnávání a poměřování se s někým, také velmi ovlivňuje naše životy. Těžko říct, kdo je na tom lépe, nebo hůře.

Mužská "pýcha" se pro mě stala synonymem pro kopí středověkého lovce, které si stále nosí sebou a rozhlíží se, co by kde "ulovit".

Každopádně vás pánové mohu ujistit, že nám ženám na velikosti vašeho "kopí" až tak nezáleží.Přeji vám všem úspěšný "lov", a při svých výpravách za dobrodružstvím, nezapomeňte také občas myslet na ostatní zúčastněné, které s vaším "kopím" přijdou do styku.

Krásný, vášnivý a láskyplný máj nám všem.

Autor: Brigita Tóthová | pondělí 1.5.2017 8:18 | karma článku: 24,82 | přečteno: 1507x
  • Další články autora

Brigita Tóthová

Úklid

2.4.2023 v 8:09 | Karma: 10,31

Brigita Tóthová

Ráno

30.3.2023 v 9:43 | Karma: 7,85

Brigita Tóthová

Bezkafí

29.3.2023 v 11:00 | Karma: 10,77

Brigita Tóthová

Alice

28.3.2023 v 7:03 | Karma: 11,90

Brigita Tóthová

Blikající myšlenky

25.3.2023 v 6:31 | Karma: 5,19