Chlapi!To je ono!

Píšu už hezkých pár let.. Nejrůznější témata i styly,které se mění podle nálady a momentálního rozpoložení.. Když jsem tak před nedávnem koukala na svůj osobní blog a přemýšlela kam se mé psaní ubírá Jasně vyplynulo VZTAHY A CHLAPI

Tento blog jsem si založila v rozvodovém roce..

Nenapsala jsem poté ani písmenko,protože jsem nechtěla nikoho,ani sebe,ještě více zatěžovat svými "hororovými" příběhy na téma manželství či spíše rozvody..

Od rozvodu uplynulo pár let..Všichni jsme přežili ve zdraví a naše komunikace obnovena..

Po této životní etapě jsem se s vervou vrhla opět do života a stala se ze mě "odbornice"..Absolvovala jsem za svůj život nespočet sezení u alternativních léčitelů,kteří mě neustále "dávali dokupy",protože ty vztahy s chlapama mě tak" ničily"..

To "ničení" trvalo tak dlouho,dokud jsem nepochopila,že jsem sama sobě si ,strůjcem svého neštěstí a tudíž i případného štěstí..

Jako každý správný optimista,jsem se rozhodla využít svých zkušeností s muži (a že jich nebylo málo) a udělat si ze svých chyb přednost..Když jsem se rozhodovala o čem vlastně budu psát,tak mi logicky vyplynulo jediné možné a nevyčerpaelné téma a tím jsou muži,chlapi,kluci a v ztahy s nimi a k nim a bez nich..

Poté co jsem si včera, při barvení své hřívy našla další šedivé vlasy a když jsem dnes odpoledne po příchodu domů rozbila při špatné manipulaci štamprli na slivovici,po uvědomění si,že mi za pár měsíců bude krásných,leč neukecatelných čtyřicet,po tom všem jsem si řekla,že je načase ,abych si uvědomila,jak to vlastně mám s těma chlapama..

Je načase,abych se konečně ohlídla a s odstupem a také s nadsázkou,kterou jsi po těch letech a všech těch vtazích mohu dovolit a trochu si "slovně pohrála"s láskou a pohledem na muže..

Rozumějte dobře,nejsem žádná zatrpklá feministka,která ty chlapy "po tom jak jí hrozně ublížili" nesnáší..Právě naopak..Stále hledám rovnováhu mezi láskou,pravdou a naivním poblouzněním ..Zamilovávám se velmi ráda a řekla bych,že poměrně často..

Jen už o tom pro jistotu radši nikomu neříkám.. už jsem dospěla do fáze,kdy mi nestačí hezké svalnaté potetované tělo,nebo super fáro čí psí oči vzhlížející na mě jako na anděla..

Hledám člověka,který je šílený jako já,ale fakt nevím,jestli se už narodil:-)

Chlapi! to je ono!

Tím se chci a budu zabývat...

Brigit
 

Ps:Předem se omlouvám za případné grafické a jiné nedokonalosti..ještě se rozkoukávám a nevím jak to tady chodí...hodil by se nějaký poradce,nevíte o někom?.-)

Autor: Brigita Tóthová | pátek 30.10.2015 21:12 | karma článku: 11,64 | přečteno: 839x
  • Další články autora

Brigita Tóthová

Úklid

2.4.2023 v 8:09 | Karma: 10,31

Brigita Tóthová

Ráno

30.3.2023 v 9:43 | Karma: 7,85

Brigita Tóthová

Bezkafí

29.3.2023 v 11:00 | Karma: 10,77

Brigita Tóthová

Alice

28.3.2023 v 7:03 | Karma: 11,90

Brigita Tóthová

Blikající myšlenky

25.3.2023 v 6:31 | Karma: 5,19