Chlapi na zabití..

Někdy opravdu žasnu,čeho všeho jsou muži schopni..vyvádějí psí kusy,které by podle mě ženu ani nenapadly!?Stačí jedna cesta do práce a nestačím zírat.

Někdy se mi zdá naprosto neuvěřitelné,čeho všeho jsou ti chlapi kolikrát schopní..

Dnes ráno jedouce do práce,byla jsem málem sejmuta řidičem v protisměru.Nějak asi zapomněl, jak to na cestě chodí..Nechci být rýpavá,ale opět to byl pán v Audině  (nevím proč,ale Audiny vozí zvláštní druh lidí a ne jen mužů..jakoby to auto znamenalo"já jsem Bůh a kdo je víc)?!.Běžně na mě potrubují,protože jsem na ně zřejmě moc pomalá,nedávají mi přednost a podobně.Copak je Citroen,ve kterém jezdím neviditelný?Řidiči,jiných automobilových značek než je Audi tuto zrakovou poruchu nijak nedávají najevo..Situaci jsem zvládla s vytřeštěnýma očima a milimetrovou vzdáleností od chodníku,po kterém shodou šťastných náhod nikdo nešel..

Pustila jsem si svou oblíbenou hudbu a rozdýchávala situaci..Pomalu jsem dojížděla k autobusové zastávce plné lidí ,a protože jsem měla čas se trochu rozhlížet,čekající v koloně,uviděla jsem obrázek hodný fotografie,ale bohužel jsem neměla po ruce telefon,takže situace zůstane navždy pouze v mé paměti..

Kousek od zastávky plné dětí, lidí ,maminek ,babiček a dědečků byl malý keřík a zády ke mě stál pán,který zřejmě vykonával potřebu..Tedy doufám,že jen potřebu!!! Měl na sobě pokrčený baloňák a je klidně možné, že si zdokonaloval techniku večerních obnažovacích hrátek v parku,než přijede autobus..Myslím,že nemá cenu dál celou situaci rozpitvávat..

Pánové nezlobte se na mě,ale tohle močení na veřejnosti mě vždycky dostane..Argumenty typu " vám to nejde,tak nezáviďte" a podobné, fakt neberu..Chápu,že to člověka může přepadnout kdekoli ,kde není záchod..

Sama jsem byla účastníkem "záchranné akce",kdy muže přepadl průjem uprostřed parku,zalezl do křoví a po vykonání potřeby zjistil,že nemá papír..Potupně dřepěl ve křoví a já jdoucí s dětmi na procházku k řece mu poskytovala balení papírových ubrousků,které jsem mu poslala po synovi stojíce opodál,abych ještě nezhoršovala trapnost chvíle..Jeho vděk byl nedozírný..Ještě dlouho se za námi z křoví,kde absolutně nebyl vidět,ozývalo "děkujííííííííííí "..Tohle dokážu pochopit..

Když má ale chlap možnost volby, jestli čůrat v utajení či kdekoli,tak se tím většinou moc netrápí..Někteří jsou tak sebevědomí,že jim při tom kolikrát lezou i půlky..Normálně vás kolikrát podezírám,že využijete kdejakou příležitost,aby jste vystavili na odiv ty svoje (uznávám,že někdy fakt moc hezké) zadky.

Pánové...což takle trochu soukromí? Sobě i ostatním..Moc prosím..

Co vám budu povídat,byla jsem docela rozladěná a říkala jsem si,že to mužské plémě dokáže pěkné nechutnosti,jako je flusání po chodnících,pokřikování nechutností po kolemjdoucích ženách,válení se v opilosti po lavičkách a kdekoli jinde.Určitě bych si vzpomněla na spoustu dalších,ale to snad nebude potřeba,každý ví své..

Pokračovala jsem dál ke klientovi a jakoby tam "nahoře" viděli ten můj malý smutek,jak to ti muži dneska se mnou koulí,najednou se pán v protijedoucím autě na mě usmíval,mladík na přechodu,kterého jsem pustila zamával a klient (stařičký pán ,o kterého se starám a právě jsem k němu přijela), mi s úsměvem otevřel branku a vesele zakřičel "vítej děvče moje"...Takže to nakonec vlastně všechno dobře dopadlo..

Ach vy chlapi! Někdy na zabití a jindy k sežrání...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Brigita Tóthová | čtvrtek 12.11.2015 17:00 | karma článku: 15,53 | přečteno: 1250x
  • Další články autora

Brigita Tóthová

Úklid

2.4.2023 v 8:09 | Karma: 10,31

Brigita Tóthová

Ráno

30.3.2023 v 9:43 | Karma: 7,85

Brigita Tóthová

Bezkafí

29.3.2023 v 11:00 | Karma: 10,77

Brigita Tóthová

Alice

28.3.2023 v 7:03 | Karma: 11,90

Brigita Tóthová

Blikající myšlenky

25.3.2023 v 6:31 | Karma: 5,19