Pravda o české demokracii.

V USA experti odhalili jak je to v Česku s diskriminací a korupcí, s obchodováním s lidmi a extremismem. Znají však celou pravdu ? Neznalost prostředí zavedla americké zástupce na falešnou stopu. Jak je to s naší demokracií?  Vycházeje ze zkušeností v USA se domnívali, že obnažují meritum věci. Ale ani neví jak se pletou.

 

Proto jsem se rozhodl protestovat. Není pravda, že s menšinami u nás je zacházeno krutě a nelidsky, není pravda, že se u nás  obchoduje s lidmi za účelem práce či prostituce a není pravda, že se u nás objevuje korupce  a  extremismus. Propracované vládní metodiky řízené národními hrdiny (MZ po JP) & (VK po MT) za účinné pomoci MK se pomalu řítí do finále.

Při převzetí moci, která podle MK nastala z důvodu neschopnosti českých podniků konkurovat světovému trhu, nastalo děsivé poznání, že výše jmenované sociálně-politicko-ekonomické defekty se v naší rodné a izolované kotlině již dávno nachází. A tak došlo při jízdě na zasedání parlamentu před cca 20-ti lety autobusem k usnesení.

„My se vydáme jinou cestou než celý svět. My jim ukážeme“. Podle hesla „Nejde-li hora k mohamedovi, musí mohamed k hoře“ započali transformaci všeho negativním pozitivem. Proč diskriminovat  menšiny, když bude lepší diskriminovat  většinu, proč nahánět pár prostitutek, které se „ tím“ baví, když můžeme pást celý národ bez ohledu na pohlaví, proč potírat náznaky korupce, když ji lze prohlásit za vládní politiku. A projevy extremismu? lidi co blbnete, vždyť když nemají co dělat, tak se ti mladí trochu tu a tam odvážou a vy z toho nemlich děláte problém.

Tak, tak. Jediné co potřebujeme, je čas na dokončení transformace. Proto prosím všechny hyperaktivní experty za trochu schovívavosti. Vždyť ti naši kluci a holky jsou také jenom lidé. Mají své slabiny, své sny a neustále při myšlence našeho blaha se potulují neprobádanými uličkami a spletitými tunely, aby našli světlé zítřky zalité sluncem poznání, pravdy a lásky. Která probůh musí navíc zvítězit nad zlem a nenávistí.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav G. Borůvka | pátek 12.3.2010 2:12 | karma článku: 13,41 | přečteno: 744x
  • Další články autora

Miroslav G. Borůvka

Miluji Kmotra od Maria Puza

11.2.2013 v 13:49 | Karma: 12,74

Miroslav G. Borůvka

Bodáky vztyč

10.2.2013 v 14:15 | Karma: 4,60