Díl 2: Úvaha mladého a pohledného muže

Na zahradě okolo malého rodinného domku kdesi za Prahou sekal trávu mladý muž. Nejenže byl mladý, ale byl i velmi pohledný. Bylo mu právě dvacet let a zrovna ukončil první ročník na vysoké.

Mladý a pohledný muž před sebou tlačil sekačku a v hlavě se mu honila spousta myšlenek. Zrovna se vrátil z kolejí domů, v Indexu měl zapsané všechny zkoušky, a tak teď jen rozjímal o tom, jak stráví prázdniny. Na práci se skoro nesoustředil a sekačka si mu pod rukama dělala, co chtěla. Mladík si z toho ale nic moc nedělal. Však si to strniště fotřík spraví sám, když se mu to nebude líbit, říkal si. Byl nádherný slunečný den a mladý a pohledný muž se už nemohl dočkat, až to tu nějak dopižlá a vyvalí se na lehátko.

Naproti jejich zahrady byla ale také druhá zahrada. A tam zrovna náhodou (teď jen nevíme, jestli šťastnou nebo nešťastnou) stála na balkónu mladá žena. Chtě nechtě, mladíkův pohled ustrnul na dokonalé postavě krásky s dlouhými vlasy a snědou pletí. Měla na sobě jen lehkou letní halenku a těsné kraťásky. Věšela prádlo a zrovna se koukala dolů z balkónu do jejich zahrady na muže středního věku, který, shodou okolností, také sekal trávu sekačkou. A právě v této chvíli začal mladý a pohledný muž uvažovat.

Ten pupkatý plešatý páprda naproti, to je asi její manžel. No jo, prachy dělaj svoje. Stačí se kouknout na ty auťáky, co mají zaparkované před garáží. Bavorák pro něj a TT pro ni. A barák za deset melounů. No jo, za prachy se dá dneska koupit všechno. I mladá kočka.

Chvíli s despektem pozoroval toho staršího muže naproti. Jak u toho ten páprda funí, ušklíbne se mladý a pohledný muž. Potí se u toho jak prase a nahazuje si neustále svou přehazovačku. A ten jeho komický šátek, který mu má na hlavě držet už jen prořídlý zbytek vlasů. Jaká ubohost!

Mladý a pohledný muž se vrátil pohledem zpět ke krásné ženě na balkóně. V té chvíli se mu zdálo, že i ona po něm po očku pokukuje. V tom okamžiku se úplně přestal soustředit na práci a sekačkou najel až k plotu do vysoké trávy, načež se mu na sekací nůž namotal dlouhý trs tuhé traviny a motor se skoro zadusil. Prudkým škubáním sekačkou se snažil trs odtrhnout. Tohle se mi stane zrovna teď, když mě ta kočka tam nahoře šmíruje! Teď si bude myslet, že jsem nějaký neschopák!
Nakonec přeci sekačka přetržený trs trávy vyplivla a motor se znovu rozběhl do plynulých otáček. Mladík se do stroje opřel plnou silou a schválně zatnul všechny svaly, aby zdůraznil svou posilovnou vypracovanou figuru.

A uvažoval mladý a pohledný muž dále.
Jak jim to asi klape v posteli. Ona je přece tak mladá, a její manžel - úplný dědek. Taková sexy kočka v nejlepších letech určitě potřebuje pořádného samce. A kdo ví, jak ji ten páprda uspokojí, asi nijak, s takovým pupkem. Beztak se u toho hned zadýchá, zapotí a pak odpadne. Nebo se mu ani nepostaví. Nebo už může jen s Viagrou, no hrůza, při té představě.

Ale ona je beztak potvora. Dělá, že mě nevidí, ale stejně se na mě po očku kouká. Jinak to přeci nemůže být! Beztak si představuje, jaké by to bylo v posteli se mnou. Ještěže jsem si na to sekání sundal tričko. Aspoň uvidí, jak jsem namakaný z posilky. To jí určitě doma chybí – pořádný kus chlapa. A jak bych jí to náramně udělal. Ta by se divila! Několikrát za noc.
A uvažoval mladý a pohledný muž dále.

Beztak teď, když vidí takového borce, jako jsem já, tak lituje, že se nechala ukecat kvůli prachům. Beztak je to jen o prachách, o ničem jiném. Beztak by si chtěla ještě pořádně užít, a teď vidí, že ten její staroch je dobrý akorát tak na sekání trávy. S ním už ji pořádný sex nečeká.
A uvažoval mladík dále.

Je to ale fakt kočka. Že jsem si jí nevšiml už dříve... Ty nádherné nohy, ty sexy kraťasy, ta prdelka, ještě kdyby si rozepnula tu halenku, aspoň o jeden knoflík… Vsadím se, že je na ostro, bez podrpdy. To by kámoši čuměli, kdybych na ně po prázdninách vybalil, že jsem přefiknul takovouhle vdanou paničku, co jezdí po nákupech v černém TT a bydlí ve vile za deset mega. Kam se na tuhle hrabou všechny spolužačky z ročníku.

Třeba bychom mohli někde vyjet v tom TT a někde na louce za vsí bych ji přefiknul. Nebo bychom se mohli sejít někde v Praze na tajné rande. Mohla by klidně zaplatit hotel na odpoledne, z dědkových peněz. No co, aspoň by si jeho žena konečně pořádně užila! Ten její staroch by mohl být jedině rád, že to jeho ženě někdo pořádně udělá. Beztak kvůli ní opustil svou bejvalou ženu, třeba i s děckama, a teď nestíhá. Dobře mu tak. Vybíjí si zlost sekáním trávy.
Ale uvažoval mladý a pohledný muž dále.

Taky by se jí to dokonce mohlo se mnou tak zalíbit, že by si mě mohla vydržovat jako milence po celou dobu mých studií. Prostě se budeme spolu scházet pravidelně, někdy za mnou může přijet do Brna. To by kámoši z koleje čuměli. A třeba by se nakonec s páprdou nechala rozvést a dala se dohromady se mnou. A pak bych TT proháněl já. No nic musím na tom nějak zapracovat, plán je to dobrý… a zamyslel se mladý a pohledný muž dále.

A tak je možno vidět mladého a pohledného muže, který i ve dnech největšího pařáku o prázdninách dobrovolně a ochotně seče svému tatínkovi trávník. A nejvíce času tráví v přední části zahrady, odkud je vidět nejlépe na balón v protější vile, kde občas věší prádlo mladá a krásná žena v bikinách…

blogger #1195 © jan boettinger

Autor: Jan Boettinger | pátek 30.5.2008 20:15 | karma článku: 15,16 | přečteno: 2094x
  • Další články autora

Jan Boettinger

Big fat Greek divorce

Už je to přes deset let, co se slavila velká tlustá řecká svatba. Chlupatý jižan s charismatickým nosem se tehdy chytře vženil do bohaté rodiny platící eurem. Rodinka včele s francouzským tchánem a německou tchýní byla ale pěkně naivní, když se nechala obalamutit zfalšovaným výpisem z banky a báchorkami, jaký že je ten Řek dříč a jak moc že vydělává.

29.2.2012 v 9:00 | Karma: 18,01 | Přečteno: 864x | Diskuse| Politika

Jan Boettinger

Potřebujeme novou válku pro Pandury!

Je zajímavé zjistit, že jsme za Pandury zaplatili trojnásobek, co Portugalci. Ale ještě zajímavější je zjistit, že jsme Pandury nakoupili do války v Afghánistánu, abychom se teď z médií dozvěděli, že pro tamní podmínky nejsou vůbec použitelné. Z Kosova se naopak pomalu stahujeme a další vhodnou válku zatím nemáme. Necháme tedy obrněnce za 14,4 miliard korun zrezivět na skládce?

2.3.2010 v 8:44 | Karma: 27,75 | Přečteno: 2523x | Diskuse| Politika

Jan Boettinger

Odboráři loutkáři

Zdá se, že se v tomto státě někdo úplně zbláznil. Nejenže nám stále hrozí stávka ve čtvrtek, ale jestli poslanci nebudou hlasovat podle představ odborářů, přijdou další a další stávky!

2.3.2010 v 7:11 | Karma: 29,75 | Přečteno: 1891x | Diskuse| Společnost

Jan Boettinger

Řekněte mi jediný důvod, proč by nezaměstnaní nemohli uklízet psí e

Tak se nám rozhořel dialog mezi rozhořčeným lidem a radnicemi Prahy o tom, kdy se odklidí exkrementy psů vystupující na světlo Boží v tajícím sněhu. Velebnosti, to je hnus, stěžuje si řadový občan a slalomuje přitom mezi polorozloženými výkaly. Volá, píše, apeluje za změnu na svých domovských radnicích. Odtamtud ale přichází rezolutní ne.

27.2.2010 v 16:53 | Karma: 43,63 | Přečteno: 7838x | Diskuse| Společnost

Jan Boettinger

Příliš drahá ajznboňácká réžíjka

Naše metropole a řada dalších velkým měst Česka jen o vlásek unikla totálnímu kolapsu běžného života v pondělí ráno. Ten hrozil ne kvůli tsunami, zemětřesení, prasečí či ptačí chřipce, ale kvůli škůdci jménem odborář. Hrozba kolapsu není ale odvrácena natrvalo, odboráři vyhrožují i nadále.

27.2.2010 v 9:15 | Karma: 32,81 | Přečteno: 2279x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Není třeba mluvit o normalizaci vztahů, řekl Pavel. Slováci se pustili do Fialy

26. června 2024  6:45,  aktualizováno  20:45

Kdo čekal, že návštěva nového slovenského prezidenta Petera Pellegriniho pomůže k ukončení roztržky...

„Bránila jste se až po půl minutě.“ Italka prohrála soud o sexuální obtěžování

26. června 2024  20:39

Informace o tom, že oběť sexuálního obtěžování může v daný moment takzvaně zamrznout, se zřejmě...

Havárie obytného vozu na Nymbursku, pro dítě musel letěl vrtulník

26. června 2024  20:37

U Dymokur na Nymbursku ve středu v podvečer havaroval obytný vůz. Zranění byli tři lidé, z toho dvě...

Muž přišel kvůli polibku skoro o nos. Útočník ho sekl samurajským mečem

26. června 2024  20:14

Americká policie zadržela jednoho muže kvůli neobvyklému útoku. Šestatřicetiletý Peter Michael...

  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.