Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

REMCALista

21. 7. 2010 12:31
autor je mimo realitu

Nj, autor  sedí nejspíš na teplém místečku přes známého,kamaráda, nebo si z jiného důvodu nikdy nehledal práci a nehledal si práci zejména dnes, kdy je situace značně odlišná od předchozích let.

Autor je případ, jaký jsem popisoval v tomto článku:

http://remcal.bloguje.cz/847596-jak-se-stat-nemakacenkem-iv-spolecenska-situace.php

Jen dodám, že autor nikoho neživí, protože nezaměstnaný donedávna pracoval a na svou podporu a případné mrzké dávky si vydatně předplatil z odvodů sociálního pojištění.

Jestli je autor nespokojený a má pocit, že si málo nahrabal, tak ať víc maká a nedržkuje, že musí živit nezaměstnané, protože je skutečně neživí. Tu závistivou nepřejícnost si může schovat pro své sousedy;)

0 0
možnosti

beda venerabilis

22. 5. 2010 14:17
exkrementy nejsou to nejhorší

Ať radějí seberou tu spoustu psích hovínek. Už kvůli nim málem není kam šlápnout.

0 0
možnosti

beda venerabilis

22. 5. 2010 14:18
Re: exkrementy nejsou to nejhorší

pardon, teď vidím, že už jsem tu byl.

0 0
možnosti

beda venerabilis

21. 4. 2010 14:38
Nerozumím tomu hluku kolem exkrementů

Ale jak je všude na*ráno, na to nikdo nepoukáže.

0 0
možnosti

Paveljan

5. 3. 2010 14:54
Jediný

Řeknu Vám jediný důvod: Uklízet psí výkaly je povinnost majitelů psů.

0 0
možnosti

krtek1000

4. 3. 2010 18:33
Jednoduchá pomoc

Tedy já psa žádného nemám,nevím kolik se platí roční poplatek za psa, předpokládám že v každémměstě je to jinak. Mám ale dojem že by to v pohodě zaplatilo potřebné lidi k úklidu. Dnes jsou již na trhu určitě stroje, které vše odstraní bez nutnosti nato šahat nějakou lopatkou. Takževše je o tom za co radnice či magistrát ty peníze utratí.;-D

0 0
možnosti

beda venerabilis

21. 4. 2010 14:43
Re: Jednoduchá pomoc

Zapomínáte, že jako taková malá rozcvička na Opencard tu před časem byly psí čipy. Nebyl to sice takovej vejvar jako OC, ale aspoň trochu si spřátelené firmy líznout musely. A přece to nepotáhne pan primátor ze svého, že?

0 0
možnosti

jarinka

4. 3. 2010 17:09
Užitečná práce.

Dnes se vytvářejí stále nová a umělá pracovní místa, která jsou nám k ničemu, leda tak k otravování života.

Proč tedy v každé obci není pracovní místo sběrače, který nebude mít nic jiného na starosti, než úklid psích bobků? Ve větší obci či městě by takových sběračů bylo více, každý odpovědný za určený úsek. Ale ne za minimální mzdu či dokonce jakousi náhradu sociálních dávek, ale za pořádnou mzdu, jakou si pořádná, poctivá a užitečná práce zaslouží !!!!!!

0 0
možnosti

beata.vlckova

4. 3. 2010 10:14
1 duvod

alespoň jeden důvod: hledání práce je dnes práce na plný úvazek. 

Ale jinak chápu vaše rozhořčení. Myslím, že když někdo neuklízí po svých pejscích, měli by se výrazně zvednout poplatky za pejsky.

0 0
možnosti

Jezdím na neutrál

4. 3. 2010 17:26
Re: 1 duvod

Ale na druhou stranu, jak k tomu přijdou ti poctiví sběrači? My mívali psa (již pošel - záměrně nepíši zemřel, umírají lidé) a vždy jsem po něm uklidila. U nás ve městě jsou snad všude odpadkáče určené přímo na exkrementy. Na každém odpadkáči visí pytlíky, v nichž je vložena papírová lopatička, kterou hovínko seberete, vložíte do sáčku a vhodíte do srajdokoše.R^Konečně už přestalo puberťáky bavit ty sáčky krást, ale kdy se najdou zodpovědní pejskaři, kteří možnosti využít pytlíček budou využívat? Je jich tak 40%, co pytlíky používají (soudě dle počtu ho...en na chodnících.).

0 0
možnosti

fr-mottl

3. 3. 2010 14:33
reseni fekalni problematiky je jednoduche

jiste si toho uz kazdy vsiml, ale vsichni diskutujici zde, kteri maji psa bez vyjimky prohlasili, ze ono uklizeji. Dovolim si vyslovit tvrzeni, ze vsichni ctenari idnes, kteri vlastni psa po nem take uklizeji.

Takze je jasne, jak se tech vykalu zbavime. Vsichni co maji psa, budou povinne cist idnes.

0 0
možnosti

xc43t

1. 3. 2010 12:03
zajimavy napad

Kdyby tak lidi meli sebe navzajem tak radi, jako miluji svoje psy. Tim, ze neuklizeji celkem jasne ukazuji, ze na svoje spoluobcany z vysoka serou. Radeji budu mit v panelaku tarantuli nebo rybicky, nez bych vstaval kvuli psovi.

Jinak nezamestnani uklizet nebudou. Proc by meli? Vzdelavat se nebo hledat praci je to co maji delat.

Prevezmeme odpovednost! Nadavejme majitelum. Kopejme do psu. Kazdy at si hlida svuj chodnik.]

0 0
možnosti

Kacha

1. 3. 2010 13:15
Re: zajimavy napad

Jak jako kopejme do psů? Co to je za hloupost? Za psa je odpovědný jeho majitel ;-O

0 0
možnosti

Diskutervas

1. 3. 2010 10:56
Tak výkaly po svých psech by měli uklízet

majitelé pejsků. Autor má asi pohrdavý vztah k nezaměstnaným, když by je posílal uklízet houna výměnou za podporu. Autor asi nebyl nikdy nezaměstnaný, protože nerozlišuje mezi podporou v nezaměstnanosti a dávkami hmotné nouze a neví, že už nyní mohou dlouhodobě nezaměstnaní přijít o část dávek, pokud nenastoupí na veřejné práce. Že je obce moc nenabízejí, je věc jiná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.