Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

BingoXX

2. 3. 2010 10:34
autor projevil opět velkou

a bezbřehou hloupost. Režijky na ČD jsou ukotveny zákonem a ne kolektivní smlouvou. Tedy je jednodušší je zdanit tak vysoko, aby je nikdo nechtěl. Benefity uvedené ve výjimkách se nedaní.

0 0
možnosti

3lipy

2. 3. 2010 8:36
Věřte, že tady už nejde o nějaké benefity

Vypadáto jako příprava na "mohutnou stávku"-vyjádření nespokojenosti s vládou našich arogantích mocipánů. A na to mají lidé, kteří se svých práv nemohou dovolat jinou cestou, zatraceně právo. Ingnorance se prostě nevyplácí...

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

2. 3. 2010 10:06
Re: Věřte, že tady už nejde o nějaké benefity

A není to trochu ujetý, zvláště pak v době, kdy do voleb zbývají necelé 3 měsíce. Není mnohem jednodušší ty arogantní mocipány ve volbách nezvolit?

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

2. 3. 2010 8:28
Zase nám někdo podsouvá co je to to správně..

Pane, naplňujete charakteristické znaky mýtického voliče ods.Mladý, pracující v Praze snad i VŠ. Takový novoromantický horlivý (podle druhu a počtu příspěvků) český pravičák. Doporučuji vám skouknout  občas i něco jiného  než oběžníky z Jánského vršku či jistě moudré a poučné dílo pana součastného presidenta. Mohl by jste začít u Listiny základních práv svobod a přidat z. č. 2/1991 o kolektivním vyjednávání. Váš výklad na co má kdo právo a na co ne, je kouzelný. Když nemají odboráři právo stávkovat, jak tvrdíte ,kde berete vy právo jim ho upírat ? Kde berou právo bohatí ,aby měli rovnou daň ? Ojedinělou záležitost i v mnohem bohatších státech než jsme my. Stát se zrušením progresivní daně, záležitosti běžné i v baště kapitalismu USA,  připravil o miliardy  na příjmové stránce  ve státním rozpočtu. Poplašeně vypočítáváte co se stávkou uděje. To je ovšem milý pane normální. Když stávkují dopraváci, tak to ani jinak být nemůže. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.