Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Daniel P.

29. 2. 2012 10:17
to není o lenosti

to je o defraudaci a korupci. Řekové něco skutečně prožrali, ale zdaleka ne většinu. Ale hodně a draho nakupovali - u svých dobrých kamarádů Francouzů a Němců. Divím se, že si toho nikdo nevšimne, zejména občané této konkrétní země.

Ale ono to přijde, až se bude v EU propagandě psát o nenažraných Češích a hodných a zodpovědných státnících jako je pan Kalousek, Nečas, Sobotka a další politicko ekonomická esa, co nezištně dřou do úmoru, aby tu českou ekonomiku stabilizovali a zachránili, zatímco ta líná česká lůza jim hází klacky pod nohy.

0 0
možnosti
OK

iacobau

29. 2. 2012 9:08
Řek nebo Žid?

V podobném duchu zosobnění národa karikaturou člověka těch nejhorších vlastností postupovalo nacistické Německo při protižidovské propagandě.

V Řecku žijí lidé různí, chudí i bohatí, chytří i hloupí, zločinci i lidumilové. Jejich hlavním "proviněním" je pouze to, že se narodili v Řecku. Že stát vedl nezodpovědnou politiku? Ano, to je pravda. U nás se tak dělo 40 let a kdyby nám to dnes někdo vyčítal třeba v souvislosti s tím, že teď si nemáme co stěžovat a bezvýhradně přijímat vše, co se v Bruselu přijme, bylo by to stejně hloupé jako je hloupý váš článek.

4 0
možnosti
PH

picky

29. 2. 2012 9:22
Re: Řek nebo Žid?

Omyl! Ne 40 let, ale mimimálně 64 let a za těch posledních 20 to byl kvapík!

0 0
možnosti
AKONS

Abadi Kwame opět na scéně

29. 2. 2012 9:04
Hm....

Tak tohle je hodně slabé. Možná by bylo pro autora přínosné si nejdříve nastudovat, kdo a za jaký úrok komu půjčoval, za jakých podmínek se tak dělo a co se děje teď. Takhle jde jen o naprosto dětinskou povídačku.

2 0
možnosti
PH

picky

29. 2. 2012 9:29
Re: Hm....

Přesně tak! Ta německá tchýně a francouzský tchán tomu svému zeťákovi půjčovali rádi s vidinou, že jim to jednou splatí i s úroky a to pořádně mastnými, stát přece nemůže zkracjhovat a kdyby, tak tu máme přece celou šťastnou EU rodinu, která nám to zacáluje! A tak se ve jménu tchána a tchýně, kteří byli hloupí, slepí a nechali dělat mladého pána co se mu zlíbí půjčovali další a další peníze a dnes když je kapsa prázdná, tak chtějí po celém příbuzenstvu, aby platili. Kdo hraje vabank, musí počítat i s prohrou, a to se jak se zdá nenosí. není to chybaˇ%reků, Španělů, Italů, ... ale kontrolních orgánů měnové unie. Ti všichni zaťáci do svazku vstupovali s těžce inflačními ekonomikami a kdo je pak kontroloval? Kdo dělal audity? Ten by měl být potrestán!

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.