Za pár desítek let budou z Němců dobří muslimové

Nadšení a zanícení pro islám, jako kdysi byli pro nacismus. Žádný národ Evropy nedokáže tak oddaně uctívat kohokoli nahoře, jako oni. Jakýkoli Führer, jehož názory ostatní národy pokládají za šílené, je Němci veleben a ctěn.

Kde jinde může Korán najít tak úživnou půdu, než právě u našeho západního souseda? Snad i to, vedle vstřícného sociálního prostředí, může být podvědomým důvodem, proč se právě do Německa valí zástupy muslimů.

S islámem budou moci Němci konečně vyplnit prázdnotu, která v jejich duších musela zůstat po sebevraždě milovaného Vůdce a po zapovězení nacismu. Konečně budou mít důvod srotit se ve statisícové davy. Provolávat slávu a trojčit, podobně, jako teď v malém, předvádějí při Faschingu.

Jako jejich prarodiče nadšeně řvali Heil Hitler, budou moci provolávat Alláh Akbar. Místo knihy Mein Kampf, se budou ve školách zpaměti učit sloky Koránu. Místo vychvalování árijské rasy budou velebit muslimy a pohrdavé označení neárijců za "podlidi" vystřídá pro nemuslimy výraz nevěřící psi.

Rozdíl mezi nacismem a islámem velký není a některé věty Koránu jako by vypadly z úst A. Hitlera. Živě vidím jeho charismatického následovníka, jak se zdviženou paží a sugestivním výrazem huláká z tribuny svatá slova na statisícový dav, třímající nad hlavou zapálené pochodně: "Zabíjejte nevěřící psy všude, kde je dostihnete, vyžeňte je z míst, odkud oni vyhnali vás."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Štěpán Bicera | sobota 21.11.2015 9:22 | karma článku: 36,41 | přečteno: 1166x