Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajimava uvaha ci vize.

2 0
možnosti

Angličané taky neřeknou, že je to krávovina, ale řeknou, že je to "interesting".

Jste gentlemam, pane Dvořáčku.

0 0
možnosti

Mozna lepsidobrej muslim, nez dobrej rus.

1 4
možnosti

Tak je obecně známé, že Arabové podporovali Hitlera. Stará láska nerezaví. ;-D;-D;-D

5 3
možnosti

Vznikla pravda divize SS Handschar z bosenských muslimů, a celkově si náckové a různí muslimští vůdci dost projevovali sympatie, ale určitě bych to neházel na Araby.

S tou láskou ale máte pravdu, kampfem se na BV ještě občas ohánějí.

0 0
možnosti
Foto

Je nemoudré a nedospělé hanět bezdůvodně jiný národ a před svým prahem mít nas.. tláno.

5 1
možnosti
Foto

To není hanění, ale subjektivní hodnocení na základě historických faktů

2 0
možnosti
Foto

Remarque napsal o Němcích, že se rodí v "habachtu" s dlaněmi přitisknutými ke stehnům a bez ohledu na jejich postoj k imigrantům si myslím, že by byla pro ně úleva zase mít pevnou víru a pocit pospolitosti.

2 0
možnosti

To jste mel asi nejakej divnej preklad, ze tam byly takove nesmysly.

0 2
možnosti
Foto

Máte to trochu popletené. Oni neskutečně s těmi uprchlíky blbnou, ale právě z toho důvodu, že pořád mají nějaký komplex a pocit viny za Hitlera. Jinak si myslím že v Evropě je s muslimy větší problém např. ve Francii, Belgii, Británii a Švédsku. Němce bych řadil až za ně. Ale mně to spíš připadá, že místo věcné argumentace se snažíte jen Němce poplivat, protože je prostě nesnášíte.

4 2
možnosti
Foto

nešla mi otevřít diskuze, tak jsem odpověď napsal samostatně. Mýlíte se. Němců si vážím pro smysl pro pořádek a kázeň, který u Slovanů, čím dál na Východ, tak tím víc postrádám. S tou ukázněností se ale druží i podřízenost a ta vede k tomu, o čem píšu. Objeví-li se charizmatický vůdce, který si za ideologii vezme islám, půjdou za ním, o tom nepochybuji. V současné Evropě bude podporován stejně jako svého času byl i Hitler. Jeho Mein Kampf byl vydán v počtu 9.34 milionů výtisků v angličtině, francouzštině, italštině, portugalštině, dánštině, holandštině, švédštině, norštině, finštině, maďarštině, japonštině, čínštině a po olympijských hrách 1938 se stal čestným občanem 5000 měst celého světa.

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik