Admini, platí to i pro vás

Bezpočnostní informační služba varuje ve výroční zprávě za rok 2012 před eskalací extremismu a radikálních postojů k takzvaným "nepřizpůsobivým" skupinám obyvatel. Podle tajné služy za to může bázlivý přístup a uhýbání reálnému popisu problémů.

Mluvčí BIS Jan Šubert dodává: "Je nutné pojmenovat věci pravými jmény a přestat chodit kolem "horké kaše" etnických problémů, protože se tím jen nahrává extremistickým sdružením.

Vzpomínám na několik článků k výše zmíněné tématice, které mi byly neprodleně přesunuty do soukromých. Nic nenávistného jsem v nich nepsal, jen jsem, například k událostem v budějovickém Máji, zaujmul stanovisko.

Postoj BIS přijde každému rozumně uvažujícímu jako logický. Bude-li se nadále používat dvojí metr, finančně protežovat jedny před druhými, zakrývat fakta a eventuelně trestat za pravdivé výroky, problém se neodstraní, jen dál vyhrotí.

Doufám, že se z informace BIS poučí i administrátoři blog.idnes a uvolní prostor pro výměnu názorů a sdělení zkušeností. Nejen těch dobrých, ale i špatných.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Štěpán Bicera | pátek 8.11.2013 9:50 | karma článku: 31,89 | přečteno: 989x