S tímhle ksichtem vám nepomůže ani Dom Perignon …

aneb jeden krátký silvestrovský blog, který prostě být musel …........... když tak stojíte ve frontě.

„Já mám času dost,“ řekl nahlas, rozhodil při tom rukama do šířky a pobaveně shlédl reakce naštvané fronty za sebou.
Měla to být reakce na odpověď prodavačky, která na otázku, jestli má nějaký lepší šampus než tuhle Bohemku na pultě, nesměle a dobrosrdečně sykla, že možná vzadu v kartonu měli ještě Prestige Brut.

Fronta v malém Tabáku zavzdychala a leckoho asi napadlo, že si měl dotyčný zakoupit takový proviant ve specializovaném obchodě a zbytečně, snad i schválně, nezdržovat. Zvlášť slečna, výškou a podobou Claudie Schiffer, mu věnovala takový pohled, že by jednoho napadlo, že pokud si do minuty nekoupí své oblíbené cigarety, tak zkolabuje.
„No kvalita musí bejt,“ pokračoval muž, který se svůj vzhled od nepřející matičky přírody, výšku a šířku, snažil suplovat značkovým oblečením o číslo menším, než by bylo vhodné. „Aby holky byly povolnější,“ neodpustil si dovětek a významně civěl na Claudii.
Prodavačka se z poza regálu vrátila se smutným výrazem s nepořízenou a zopakovala, že mají jen to na pultě, že je to doplňkový prodej.
Muž se nenechal vyvést z role a pokračoval: „A to nemáte ani MUMM nebo Moeta?“
V tu chvíli se Claudia neudržela a tím nejsušším hlubokým hlasem vyslovila nahlas (ano, asi tušíte): „Kupte si radši dvě lahve whisky, protože s  tímhle ksichtem vám nepomůže ani Dom Perignon …“

Pěkného Silvestra a úžasný nový rok!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Štěpánka Bergerová | úterý 31.12.2019 15:47 | karma článku: 39,51 | přečteno: 5217x