Sestra Hubáčková hájila v Událostech a komentářích dohodu o dolu Turów

Tedy sestra Hubáčková není zdravotní sestra, natož moje sestra, ale ministryně, a možná by byla raději, kdybych ji v titulku oslovil jako milostpaní, ale jak napsal ve svém, na titulce umístěném blogu, VIP bloger Marek Valiček

, tak když vidím vidličku, řeknu si je to vidlička.

A protože je sestra Hubáčková členkou strany KDU – ČSL, kde si mezi sebou členové říkají bratři a sestry, tak se holt musím také přizpůsobit logice pana Valíčka a oslovovat ji jako sestru, protože holt vidlička je vidlička a když se někde oslovují jako bratři a sestry, tak jim logicky toto oslovení patří za každých okolností a může ho klidně použít i pan senátor Fišer, bloger Valiček, nebo dokonce bloger Merta, kterému sestra Hubáčková vůbec žádnou sestrou není.

V poslední době mě také vytočil přítel Petříček svými výroky o napětí na Ukrajině. On sice také není vůbec žádným mým přítelem, a tedy ohledně Ukrajiny se v mnohém asi neshodneme, ale oni se ti Sociální demokraté sami oslovují jako přítel, přítelkyně, takže je asi v pořádku, když k nim budu stejně zdvořilý a exministra Petříčka nazývám přítelem, protože když vidím lžičku, říkám lžička a VIP bloger Marek Valíček mi dá jistě za pravdu, že tak je to jedině správné.

Logika je neúprosná a tedy, jestliže si u komunistů je obvyklé říkat si soudružko a soudruhu, má senátor Fišer a VIP bloger Valiček samozřejmě právo oslovovat soudružku Konečnou soudružko, protože příborák je příborák a ne žádná vidlička, nebo lžička. A soudružka Konečná musí být potěšena a ne se čílit, že senátor Fišer chce být jejím soudruhem, což u senátorů jeho ražení není zas tak časté.

Logiku bude také mít, že pod tímto blogem neotevřu diskusi, protože jak jsem se, od některých vášnivých diskutujících, dozvěděl, tak v případě toho, že ji otevřu, mám jistou povinnost se ji účastnit a odpovídat i na všemožné bláboly, které s mým blogem absolutně nesouvisí, na což nemám čas ani náladu. Určitě se ale najde nějaký ten VIP bloger, kterému snad můj blog bude inspirací k napsání vlastního blogu s logikou, na kterou bude i ta má krátká, tak jen do toho.  Se soudružským pozdravem – čest vaší práci Aleš Merta.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Aleš Merta | úterý 8.2.2022 15:10 | karma článku: 25,38 | přečteno: 633x