Bolševická provokace na TV Nova

Dlouhá léta je za největší bolševickou agitku označován seriál Třicet případů Majora Zemana, ale proti tomu, co odvysílala v pátek večer naše největší komerční televize, je Major Zeman jen slabým čajíčkem.

Opětovným odvysíláním „škváru“ Příběh kmotra TV Nova jen potvrdila pravdivost Leninova tvrzení, že buržoazie, v honbě za ziskem, prodá proletariátu provaz, na kterém bude později viset. Můžeme jen tipovat, kdo za výrobou uvedeného dílka stojí, ale stopy jsou zřejmé. Kejhá to jako kachna, vypadá to jako kachna a musí to být tedy kachna, v našem případě Rusové, kteří se sice tváří že u nich panuje kapitalismus jako řemen, ale to je jen fikaná zástěrka, pod kterou Rusové dále šíří ideály proletářské revoluce. Důkazem, že se Rusové dále drží starých praktik je i případ z poslední doby, kdy se Putin dokonce rozhodl zlikvidovat svého bývalého kumpána smrtícími plyny neuvěřitelné toxicity, při styku s nimiž musíte jisto jistě během pár hodin skončit na prkně. Lékařská věda z kolébky demokracie však dělá divy a plány zlosyna se podařilo zmařit. Důkazy proti Rusku sice neexistují, ale kolegům blogerům - Mácovi a Zieglerovi se zajisté v brzké době podaří přinést nezvratné indicie, které ruskou stopu potvrdí.

Vraťme se však k dílku, které tvrdě napadlo tézi našeho milého prezidenta Václava Havla, že po roce 1989 u nás zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí. Tvůrci uvedeného paskvilu se nám snaží vnutit myšlenku, že nám místo osvícených demokratů vládli zkorumpovaní politici napojeni na zločinné aktivity nových ekonomických elit, které se neštítí korumpovat úředníky v bankách, na stavebních i jiných úřadech a používat média k diskreditaci svých oponentů. Kam bychom došli, kdybychom těmto fantasmagorickým výmyslům uvěřili? Představme si, že by jsme nevěřili v rovnost před zákonem, v nezávislost médií, policie, soudů a státních zástupců, že by jsme nevěřili V. Klausovi, otci našeho ekonomického zázraku, či S. Grossovi, našemu premiérovi s nebývalým investičním talentem, které se film snaží také pošpinit. Zaprodanci z Novy podrývají naší mladou demokracii a přispívají k šíření blbé nálady, která vede k tomu, že část obyvatel je skeptická k současnému, plně demokratickému, politickému systému a navzdory nabídce skutečných elit, volí na nejvyšší místa agenty Moskvy. Politologové si dnes lámou hlavu nad řešením otázky, proč jsou ti venkované tak skeptičtí, kde dělá pražská kavárna chybu. Odpověď je jasná, může za to Putin a jeho pátá kolona a ne zklamání a deziluze z polistopadového vývoje, rostoucí ekonomické rozdíly mezi těmi nahoře a dole, zklamání z toho, že slogan spravedlnost platí pro všechny je jen pouhým prázdným heslem, že i když teoreticky jsme si všichni rovni, tak někteří jsou si rovnější. Zakažme podobné filmy a svět bude hned krásnější, vždyť nevědomost je cestou ke štěstí. Pravdě a lásce zdar.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Aleš Merta | pondělí 9.4.2018 12:44 | karma článku: 38,76 | přečteno: 4827x