Pád – šance pro všechny!

Je to nadmíru mrzuté, že mocichtiví socialisté svhrli vládu v době, kdy angažovanost ČR má velký vliv na zahraniční prestiž a též jistou dávku zodpovědnosti. Situace vzniklá bohužel jednou z povahových vlastností nás Čechů – vzájemné závisti a nepřejícnosti. Co se však stalo, stalo se. A my musíme nést následky.

 

 

 

Nyní však všichni lidé v českých zemích poslouchejte!

 

   Tento převrat, můžeme jej tak nazvat, je vítanou příležitostí pro revoluční změny v naší dosavadní politice. Potopme lstivé levicové křídlo tak rychle, jako oni poslední vládní kabinet a ozveme se my, tradicionalisté! Tato situace je šancí pro všechny,tedy ať jsme to my, kdo zvítězí.

   Je třeba urychleně naléhat na panu Prezidentovi na radikální řešení, aby netrpěl hrátky maličkých poslanečků a neprodleně poslanečků a okamžitě parlament rozpustilní řešení. ládní kabinet a ozveme se my, tradicionalisté!

 parlament rozpustil. Očekáváme, že on jakožto jediná důvěryhodná osoba vloží osud vedení ČR do svých rukou a prosadí v politice protievropský názor, který již vládne v našich srdcích. Využijme onu šanci a nedovolme ani jednomu ze současných křídel vlády se opět chytit moci, aby mohli jenom vyčerpávat státní pokladnu do svých kapes a pro lid a zemi již neudělali zhola nic. Tato příležitost je vhodná k rychlému vytvoření nové, třetí frakce z řad konzervativců. Nechť ozvou se ony mlčící hlasy lidí s dobrým názorem, ale z morálních zábran se doposud od politiky drželi stranou. Považme, že správným vývojem situace bude možné zabít hned několik much jednou ranou – Odmítnout Lisabonskou smlouvu, odmítnout radar a zdiskreditovat pochybné socialisty (pokud to již neudělali sami) v očích veřejnosti.

 

   Vážení, neberme současnou situaci na lehkou váhu. Věřte, že včerejší pád vlády může být z historického hlediska velký předěl ve vývoji naší České Republiky, třebaže jej nyní považujeme jenom za další z potyček ziskuchtivých politiků. Uvažme, že se pohybujeme na ostří nože, kdy je otázka jak kulturní, tak politické svébytnosti našeho národa velmi vrtkavá. Začněme od sebe – je třeba počít se angažovat více do politiky státu jako občané: Jsme národní stát a národ jsme podstatě my všichni, potomci Čechů, Moravanů a Slezanů, kteří zde již téměř 1500 let žijí. Ze shora máme stále oporu a zatím stále neotřesitelnou autoritu – pana Prezidenta, naši možná poslední šanci.

 

25.3.2009

Autor: Adam Vaněk | středa 25.3.2009 8:42 | karma článku: 12,96 | přečteno: 1009x