Volného podrazy Tomiu Okamurovi dříve nevadily

Šéf SPD se na Facebooku pustil do svého bývalého spolustraníka Lubomíra Volného. Nenechal na něm niť suchou, je to obchodník s chudobou, který pumpuje státní pokladnu za pronájem bytů v Ostravě.

Na FB odpovídá sám Tomio Okamura paní Homolkové k osobě bývalého člena hnutí Strany přímé demokracie Lubomíra Volného. Tak se o předsedy SPD dozvíme, že Volný nechodí do práce, účast v sněmovně má pouze 60%, ale bere za to plný plat, nikdy nenavrhl a neprosadil jediný zákon. Dále kšeftuje se svými byty v Ostravě, které pronajímá nepřizpůsobivým a vybírá za ně přemrštěné nájemné a inkasuje za to obrovské částky ze státní sociální podpory.

Vyjádření Tomia Okamury k Volnému na FB

Inu, to všechno je pravda. Ovšem nynější prozření vrchního espéďáckého bosse je podivuhodné. On totiž Lubomír Volný kšeftoval s chudobou a páchal všechny zmíněné nepravosti už v době, kdy byl členem SPD. Sám jsem o nich už dříve psal. Tehdy to ale Tomiu Okamurovi vůbec nevadilo. Vůbec mu nevadily křivárny Volného, ale i dalších členů SPD. Lidé typu Volného mu totiž vyhovují, protože nejsou schopni ohrozit jeho pozici.

Takže, i když dělají šméčka, je to v pořádku. To nevadí, je to sice gauner, ale je to náš gauner. Akorát se tedy občas vymknou kontrole. A to ani nepočítám Volného flákanec, kdy svým chováním v Poslanecké sněmovně nás táhl na východ. SPD, Volný apod. jsou pohromou naší politické scény.

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 8.6.2021 17:51 | karma článku: 26,97 | přečteno: 568x