Tito čeští zbabělci jsou stejné zlo jako islamističtí radikálové

Není totiž možné na jedné straně kritizovat muslimské fanatiky, a na straně druhé tleskat mlácení černocha v pražské tramvaji čí výhrůžkám vraždění prvňáčků v Teplicích. Taková svinstva nelze tolerovat.

Stačí se podívat na facebookové stránky, které patří tzv. českým vlastencům, kde se mnozí radují z toho, že fotbaloví chuligáni - fanoušci Sigmy Olomouc napadli v pražské tramvaji černocha. A podle svědků na něj křičeli různé rasistické urážky typu zasra..j negře apod. Ovšem prezident Miloš Zeman má pochybnosti o tom, zda se jednalo o útok kvůli pleti. Napadený muž přitom hovoří několika jazyky, žije v Čechách už deset let a pracuje jako programátor a nikdy nikomu neublížil. Stal se obětí zbabělců, kteří útočí pouze v přesile, jinak se bojí.

Další takoví „hrdinové“ začali posílat výhrůžné vzkazy kvůli fotce prvňáčků ze základní školy v Teplicích, kterou zveřejnil Teplický deník a převažovaly na ni děti cizinců. V tomhle případě odvedla dobrou práci Česká televize, která některé z těchto zrůd našla a chtěla po nich vyjádření na kameru, samozřejmě bylo po hrdinech.

Jistě islamistický radikalismus nemá nic společného s civilizací a je třeba ho rázně potírat. Jestliže má však někdo plná ústa evropské a křesťanské kultury a potom vyhrožuje dětem zabitím, je stejný zlosyn jako islamisté, do kterých se jinak tak rád naváží. Mlácení lidí kvůli barvě pleti a hrozba násilí na dětech je v evropské a křesťanské civilizace nepřípustné. Bohužel vypatlaným čecháčkům tohle jaksi nedochází. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 16.11.2017 18:16 | karma článku: 44,70 | přečteno: 13282x