Okamurovská nedemokracie v praxi, brutální diktát Jihočechům z Prahy

SPD je stranou jednoho muže Tomia Okamury, nemá s demokracii nic společného a naopak ji tvrdě potírá. Pražská centrála zrušila její jihočeskou kandidátku a dosadila do ní své lidi.

Pražská centrála Strany přímé demokracie provedla razantní čistky v jižních Čechách, kde odvolala vedení Jihočeského kraje, které bylo demokraticky zvoleno na krajské konferenci v letošním březnu. Další krajská konference byla plánovaná na červen a tu pražské vedení rovnou předem zrušilo. Jihočeský region se v rámci okamurovské partaje odmítl podrobit rozkazům z Prahy a projevil nezdravou nezávislost, což se u okamurovců nenosí.

Tomio Okamura

Praha také smetla původní jihočeskou kandidátku SPD a dosadila si tam své lidi. A takové praktiky předvádí SPD nejen v jižních Čechách, ale i v jiných regionech.

Věřím, že Jihočeši nebudou volit nastrčené pražské loutky, jakou je například současná jednička kandidátky SPD Jana Pupavová, která opakovaně ve veřejných vystoupeních prokázala, že o jihočeských problémech nic neví.

Okamurovci mají plná ústa demokracie, ale praxe dokazuje, že jsou to pouze prázdná slova sloužící k oklamání lidí. Pokud prosazují přímou demokracii včetně referenda, tak musím sám jít příkladem a chovat se demokraticky. Jak je však patrné, hlavním programem SPD je zajištění slušně vynášejících koryt pro Tomia Okamuru a pár vyvolených. Také se tomu říká kázat víno a pít vodu.

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 24.9.2020 16:32 | karma článku: 28,04 | přečteno: 1439x