Kurt: Gerta, Češi ukřižovali v Karlsbadu tříletého chlapce!

Je září 1938, rodina Schulzových sedí večer doma v Hanau, malého města nedaleko Frankfurtu nad Mohanem, u večeře. Tedy jenom manžel Kurt, manželka Gerta a mladší syn Thomas. Starší syn Hans slouží ve Wehrmachtu u tankistů a na československých hranicích čeká na pokyn, aby mohl se svým tankem vyrazit osvobodit utlačované soukmenovce v Sudetech.

Kurt. Tak si představ Gerto, co píše Árijský boj, ty mizerní čeští vrazi ukřižovali v Karlsbadu tříletého německého chlapce.

Gerta. To snad táto, ani není možný.

Kurt. Ale je Gerti, píší to přece v Árijském boji, a ten nikdy nelže. Viděla to jedna paní, která pak utekla do Německa. Češi na to náměstí nahnali všechny německé ženy a děti z Karlsbadu, kteří se nato museli dívat, aby je zastrašili. Takže ta Němka to viděla na vlastní oči. A vůbec, to není všechno, v Chebu znásilnili čeští četníci v nemocnici šestinedělku a v Teplicích pak vykradli Češi nějakému Němci obchod a ještě ho zmlátili, a když to pak šel hlásit na policii, tak dostal nakládačku ještě jednou.

Gerta: Táto, to přece nemůže být pravda, to ne.

Kurt: Mámo, co napíše Árijský boj, je pravda pravdoucí. Češi jsou podřadnou slovanskou verbeží, která se vyžívá v násilích a vraždách. Už ti jejich husité, to byli sadistické zrůdy, které se koupaly v německé krvi. A ty jsou pro ně jejich největší národní hrdinové.

Gerta: To je hrůza táto.  

Kurt: Ale náš vůdce Adolf Hitler to tak nenechá. Věřím, že již brzy dostanou naši vojáci rozkaz, zaútočí na Československo a osvobodí naše německé bratry od vraždící české lůzy. Jsem pyšný na to, že jim přijde na pomoc také náš Hans. Už se toho nemohu dočkat.

Gerta: Kéž Bůh dá, táto.

Thomas (vmísí se do rozhovoru rodičů). Tatínku, maminko, za rok mi bude deset let a vstoupím do Hitlerjugend, chci být také dobrým Němcem.

Kurt: Ale že jsme ty naše chlapce dobře vychovali, viď  Gerti.

Gerta. Ano tatínku.

A nyní skutečné titulky v oficiálním deníku NSDAP Völkischer Beobachter z doby krize v Sudetech:

Převzato z facebookové stránky ProtiAlt

„Strašlivá zvěrstva českých vrahů a banditů“

„Tento zločinný stát musí být rozbit“

„Vrahové bez masek“

„Sudetoněmecké usedlosti a podniky oběťmi žhářství"

„Další čtyři oběti české nenávisti“

„Češi tajně zakopávají mrtvoly“

„Vojenským opaskem umlácen k smrti"

„Příšerné zločiny českých bestií v Krumlově“

"Žena v pokročilém těhotenství zbita a pak odvlečena“

„Žena a dítě rozdrceny tankem“

„230 000 uprchlíků, svědci českého krvavého teroru“

„Takto vraždí husitští ničemové“

„Krev umučených žaluje“

Tyto nesmysly vymýšleli v Berlíně fabulátoři z říšského ministerstva propagandy vedeného Josephem Goebbelsem, aby zdůvodnili nacistickou agresi proti naší zemi. Jak je vidět, nacisté mají schopné následovníky v putinovském Rusku a podobnost propagandistických nesmyslů ze strany Ruska vůči Ukrajině jistě není náhodná.  

Autor: Jan Ziegler | úterý 22.7.2014 18:10 | karma článku: 24,28 | přečteno: 1621x