Jak ušetřit peníze ve zdravotnictví? Mám recept.

Kvůli nesmyslnému zrušení poplatků za pobyt v nemocnici chybí českému zdravotnictví miliardy korun. Jestliže je někdo doma na nemocenské, tak si také musí kupovat jídlo sám a 60 Kč denně dá dnes pomalu každý. Takže je nelogické, aby lidé si v nemocnicích za stravu neplatili. Ale i tak se dá tento schodek řešit. Přátelům Ruska jednoduše zajistíme zdravotnictví, jaké je v jejich milované zemi obvyklé.

Všichni Putinovi obdivovatelé se zaregistrují ve speciální zdravotní pojišťovně a bude jim poskytnuta zdravotní péče, obvyklá v zemi, po které tolik touží. Není přece normální jen planě řečnit, následovat musí skutky. A pokud toužím po Rusku opravdově, tak budu chtít poznat životní podmínky obyčejných Rusů, abych se jim co nejvíc přiblížil.

Takže v bývalých továrních objektech zřídíme nemocnice, které budou zchátralé, pokoje zdevastované s plísněmi na stěnách, rozbitými podlahami a jednou sprchou na stovky pacientů. V takové nemocnice budou samozřejmě chybět vymoženosti jako ultrazvuk a další moderní přístroje. To, že si pacienti do nich budou nosit vlastní léky, bude samozřejmostí. Když někdo prodělá mozkovou příhodu a náhodou skvělou ruskou péči přežije, tak půjde domů bez rehabilitace.

Výhody jsou nesporné. Přinesou našemu zdravotnictví úspory v miliardách a možná i v desítkách miliard korun. Zájemci o ruské zdravotnictví se mohou podívat na link níže, ať poznají, co je čeká.    

http://lj-editors.livejournal.com/393747.html

Autor: Jan Ziegler | pátek 11.4.2014 13:07 | karma článku: 23,09 | přečteno: 1662x