Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Řecko .... καληνυχτα αγαπη μου

Bloguji zde po trochu delší pauze. A můžou za to hlavně  prázdiny, dovolené, cestování. Ne, že hledám viníka, jen konstatuji to proč asi? Čas prázdin a dovolených je i časem různých zaskakování všude možně i nemožně.  K tomu  různá hlídání vlastních i cizích dětí, zvířat, zalévání, zalévání u sousedů,  malování obrazů, poslouchání cvrčků a lučních koníků, bouří  a sladké nicnedělání.  No a taky přece běžná práce.  Ale  teď ještě jedu na skok do Řecka. Nasát energii, meditovat, pomazlit se s mořem koncem sezóny. Už se těším. Bude to sever. Tam jsem nebyla. Znám hlavně  některé ostrovy. Nebo  Athény a okolí. Jsem zvědavá, co  najdu po stránce sociální a ekonomické. Přírodu asi nikdo zatím neukrad a moře je čisté. Což by měla zaručovat  vlajka unie k tomu stvořená. Ta na severu údajně vlaje na znamení neporušennosti  místní ekologie. Moře je čisté.

credit: Bobinov

 O hospodářské a politické situaci jako o "neporušené" a solidně vydechující uvažovat nelze, to je obecně známé.

Jsem opravdu  zvědavá.

Řekové hrají v  hospodářské a politické celosvětové obchodní , transformační tragikomedii celkem smutné role. Dokonce prý jsou nuceni "zahrabávat vykopávky". Prý nejlépe se jim dnes daří v "matce Zemi". 

Nedostatek peněz prý přiměl řecké archeology ukončit bádání a požádat, aby cenné nálezy byly zakopány. Informovala  o tom před časem  agentura AFP.

Profesor archeologie na Aristotelově univerzitě v Soluni Michalis Tiveolunirios požádal řecké ministerstvo kultury, aby zakopalo pozůstatky raně křesťanské baziliky, objevené před dvěma lety při stavbě metra.

Archeologům seškrtali peníze, nemohou proto pokračovat v průzkumu. Chybí také peníze na ochranu nalezišť, hrozí, že budou vypleněny.

Tiveiros dospěl k závěru, že památky budou pod zemí ve větším bezpečí. "Matka Země je nejlepší ochránkyně našich památek. Nechme je v půdě, ať je najdou archeologové v roce 10 000, kdy Řekové a jejich politici možná prokážou větší úctu k historii," prohlásil archeolog. 

No tak nevím. Tak to chodí, když lidé nekonečně  zkouší  míru, kam až  pnutí svévole a blbosti lze zatlačit výtvor. A kam napnout k prasknutí. No, není to sarkasmus a nějaká živočišná nutnost, ty zakopané vykopávky? Vykopávat,zahrabávat.......jako psíček kost? 

Francouzské banky, které vlastní pár vyvolených kolem klanu family Rothschild , jejich konexe,  protlačily do Řecka kontrakty militantních zbrojních koncernů. A tak vláda zemi otrocky zadlužila. (Nežer to kulturní Řeku! Když je to tak elitní a snobské pro zrak zaslepence v hromadě diplomatického haraburdí. Tak elitní pro  kohosi, kdo  se dme pýchou vyjímečnosti. Neboť vládne a opíjí se mocí vládce).

Ostatně, symbolicky řečeno starým jazykem: "Satan oslepuje a vydává se za nositele světla". Tak nám  kompetentní z místních vládních elit , jako hloupoučký školák, kamuflovali ukazatele a výsledky hospodaření. Ouha!  Prostě řecká vláda falšovala účetnictví a lhala směrem k Bruselu  výsledcích. Nic víc, nic méně. Jako rodiči a školou  nadměrně zatížený školák. Někdo, na koho jsou kladeny nesplnitelné nároky. Směs pýchy, strachu , povrchnost , nezralost a zaslepenost. K tomu kostrbatý, kostnatý ekonomický systém, práchnivý v nesourodosti ekonomik států a starých paradigmat. BTW, paradigma v lékařství se mění 25 let v průměru, zjistili vědci. V ekonomice je to kolik let? Nevím.  Neudržitelné Euro, neschopné pospojovat rozdílnou národní ekonomickou realitu států EU. Realitu? Tedy bankovní předpis a technologie, HDP stejně ukazuje jak korouhvička po bitvě a nic víc! 

A zbrojní zakázky? Někdo přece ty staré válečné krámy koupit musel. Aby se jelo dál a bylo, domnívám se,  na vývoj nových, frekvenčních a dalších, progresívních zbraní nepředstavitelné ničivé síly. Šup s tím starým válečným šrotem na Balkán. Je přece tak nacionalisticky a nábožensky rozdělený. A Řekové z tradice nenávidí Turka. A tak Balkán  i ten řecký,  je tak výhodně geopoliticky "pověšen" na oblast Středního Východu coby dup a dohodil kamenem. Jak úderný krk a hydraulická ruka západní Evropy, tedy politické sféry a militantu. Francouzských neutuchajících militantních ambic. Starého kolonizátora nezapřeš, tradice doznívá pomalu. Německého obchodníka také ne. 

http://zpravy.idnes.cz/recko-a-dluhova-krize-056-/zahranicni.aspx?klic=38042

 Zdá se, že někteří  modloslužebníci se vzděláním akademiků (jak tristní ) skutečně úzkostlivě slouží zlu. A mnohdy to ani neví. Ať mi nikdo netvrdí, že když skončila Studená Válka rozpadem Východního  bloku, nenahradil ji právě nějaký další fenomén zla? Nebyl to  již tak často skloňovaný, profláknutý islámský terorismus jako prvotní element zla. Ten je jiná káva. Ten existuje, ale je až minimálně druhořadý. Nebo prostě jiný.  BTW , to nemyslím fake terorismus různých bílých vládců falokracie a jejich tajných služeb.   Hnilobným svinstvem č. 1 je  "socialismus s lidskou tváří v bankovních domech vlivných klanů, který některé bankéře místně změnil na bangstery, kteří ctí perpetum mobile militantu".  Je jim vlastní  lež, falšování a pokrytectví.  Milují válku a jsou "okultně a pokrytecky nad dualitou". Špinavé prachy pro ně neexistují. Ať mi nikdo netvrdí, že nejde o tajnou součást strategických plánů zelených mozků za velkou louží  i v EU jak rozložit Evropu! Nevěřím, že by šlo o nevědomou součást.Tedy nenadávám na paní Blažkovou, pracovnici od přepážky na pokladně. Aby bylo jasno. Jedu do Řecka dnešních dnů a tak to přetřásám. 

 Nebo že je lidstvo tak hloupé a spí na nočním vědomí-nevědomosti ukolébáno čím? Idiocií anebo strachem a implikací viny?

To je druhá možnost k  úvaze.......jo , je to pestrost, ten vývoj.

 Vlastně co dodat k té smyčce, ve které jsme se zadrhli?  Zjednodušeně lze naznačit :

" Stále replikujeme  filmový příběh z divokého západu, který jsem tak často jako malé dítě sledovala. Jeden slušnej chlap na sto lotrů. Zotročené ovce poslušného stáda, sem tam černá - ale ukáže se, že ona je ta lepší. Muži, kteří se hrbí před padouchy , protože chtějí zachránit rodiny, etc. A banda všehoschopných lotrů s kolty proklatě nízko. Klání  v těch filmech sekundují a slouží banksteři. Prostě se dnešní realita jen replikuje v bleděmodrém a širokoúhlém podání. Souboj dobra se zlem. Ale divokej západ historických obrazů  je proti tomu slabej čajíček. A ti dobří ztratí svoji čest a soudnost  i svá inteligentní rozhodnutí v soukolí svinského systému. Který je převažujícím způsobem destruktivní v zastaralosti a mravním úpadku".

Právo je znásilněné. Slouží v mnohém případě zlu , kam oko dohlédne. Jaksi paušálně. Nejen v Řecku a po česku v Česku.  "Ovce" diskutují a hrají hru na právní stát, kritiku, nadávání, dupou zlobně a přejí si zavírat politiky, zavírat  demokracii a měnit cokoliv na další lepší selanku.  Jako když neexistuje Příčina-Následek. Zákon:  Zlo plodí zlo. Jedna žena na FB stále píše: " Skončete to " ! A zní to jako že prosí ostré hochy, aby "to" odbouchli. To nezná , že zlo plodí zlo? Ne a takových je! Někoho někdy bolí inteligence! Inteligentní myšlení. 

Jen petice a petice, občas chabé demonstrace, chabé svými účastníky. Měšťák vítězí. Nevěříte? Otevřete si internet a zeptejte se sousedů , jak se cítí. Stěžují si na dobu a vzdychají bezmocně. 

Jiní zase blábolí o dobru, nepodmíněné lásce a pak zjevně: skutek utek! 

No  jasně, obecně ti cca do 25 let,např. studenti stř. škol  jsou v pohodě a za vodou, rozptýleni možností nastolení pocitů volnosti únikem pryč . Třeba zahraničí, partička , silná životní energie, program - jak jsou naprogramováni k expandování , povolání, prvotní sexuální rozmach. Aby geny přežily. Lidský druh přežil a oni jsou silní tím vším. A ještě tím,  že studují. Tou fází příprav. Jo, všechno je jazyk a program. 

Já jsem taky v pohodě, protože jsem věčný student a expanduji jako Fénix - pták ohnivák. Jsem fakt vnitřně silná, ale to dělá Uran v 1 domě a ascendent, konstelace je dárcem až paradoxní spokojenosti a štěstí snad kdekoliv. No, asi jsem duchovní člověk nějakého toho vysokého řádu,haha,  smířený v podstatě (" já budu mlčenlivá a chci se podobat stromu , tedy ve své prapodstatě a tady jsem pošli mě....."). Stále mám ten pocit, že jsem šťastný člověk a nic s tím nepohne , jakákoliv situace. Šťastně se učím na cestě a po cestě......No, nakonec člověku hrozí jen to, že umře. Nic víc. Politici mi ani nemohou zkazit náladu. V podstatě. Nic.  Jen zírám do "sousedovic zahrádky" a žasnu, jak v Kocourkově řádí. 

 

Krize je  generační,technologická, sociální,  nejen ekonomická . Je energetická a transformační. Dle mého názoru náboženství totálně selhala a dovedla nás na okraj nesmiřitelné propasti. Tedy určité vibrace některých jedinců z náboženských skupin mají problém, neví jak nahoru, dolu nemohou, nahoru musí, neumí ,tak zuří.

Jeviště světa a bytí je skutečné. Ať nikdo nekamufluje jako že vše je jen iluze. To sice je, ovšem z jiné perspektivy pobytu, pohledu  "jak , kdesi a nějak ,jsoucno dimenzí".

Třeba v permanentní meditaci anebo někde na "cvičáku" , když se hodím do hladiny změněného vnímání. Tedy nevymlouvám někomu únik. Co člověk to jiný svět. 

Hnusné je, že za tím vším transformačním-ekonomickým děním leží miliony mrtvol po tváři civilizované Země. Horší snad jsou ty utajené, nezjevné. Ty o kterých se dělá, jako že neexistují, že je systém nerodí. Nedavno vědci přišli s tím, že v realitě se nejlépe pohybují ti depresivní jedinci. Ostatní "zavírají vnímání" před reálným jsoucnem, jaksi v rámci přežití. A dle vědců jde o nebezpečný paradox.  Všichni známe jízdu po dálnici ve 100 a výše v plném provozu, případně  mezi kamiony. 

Tahle krize je v podstatě generační. Problém je, že dnes už dávno existují technologie tak novodobé, že je nelze navázat na současný technický stav. Tak vznikají různé turbulence a "poušť", která,  hezky česky řečeno,  plodí spoušť.  Jsou tisíce až miliony lidí, kteří dělají, že to nevidí, že je vše v pořádku. Chaos je aspekt řádu. Pravda a v rámci pudu sebezáchovy někteří "drží zrak tam a na tom, jak jen to v životě unesou". 

"Krajnosti", těm hluší nevěří a říkají tomu konspirace. Jiní se utíkají do fantasmagorična. Reiki a další. 

Já také prchám do duchovna. To je také tím směrem "fantasy" , ale odbočka  pak nasměruje a oddělí do nepopsatelného ...asi tao vědomí, eh,ha , ha . 

 

Ach jo, Řecko! A já myslím, že jim tam něchám nějaké prachy, obchodníkům a že tam řádí krize.

 

Vraťmě se k Řecku dovolenkovému: 

 

Řecko se popisuje těžko. Tedy to, čeho si nejvíce cením v skrytu. To romantické. Myslím, že to byl Goethe, který pravil, že na Peloponésu je nejlépe slyšet všude ve vzduchu Mozarta. Nejlépe v celé Evropě. A pak snad někdo další pravil přímo o Korintu : " V Korintu je cítit vůně, něco jako čirá hnilobná krása v plném rozkladu", ještě něco o tryskání trylků a tak. Arthur Miller? Kdo nezažil řecké jaro, léto a podzim, nepozoroval je, kdo alespoň chvilku nepobyl o intenzivní, studijní dovolené, je ochuzen.Kdo se doslovně nepomazlil, nepomiloval v tichu o samotě s háji oliv a horskou zemí nad mořem, skalami ,s horou vystupující z kořenů litosféry v moři tak hluboko, kdo neobdivoval pínie, neobjal, nepohladil jejich kmeny, kdo nevolal jejich staré bohy , neevokoval vzdušné a vodní bytosti, kdo se neklaněl Slunci o samotě nad mořem,kdo nevyvolával jediného pravého Boha, neprováděl magické evokace, kdo se neválel vysoko na rameni hory v deštěm a větrem propletené podzimní trávě,tak jak by tkaninu oregánem vonících trav nikdo nedokázal poskládat,kdo se nekoupal ve slunečním svitu , cíleně vysoko nad mořem, kde je už vzduch ostrý , kdo se tam neválel o samotě nahý jako nějaké zvíře,tak ten nic neví. * V Řecku jsem byla nejvíc fascinována při pohledu na úplně mladičké Řeky a Řekyně, kteří pěkně geneticky ušití jakoby zcela vypadli z nějaké truhly plné prastarých , cenných řeckých mincí. První takový týpek byla Řekyně , cca 17 let. " Je to ona, jsou to oni" chtělo se mi řvát. Je jako ze staré, prastaré mince z truhly, která poznala pěkných pár století před Kristem. Jejich vlasy, nosy a profily - tak typické jak portrét ze vzácného penízku ! Jenže tihle náctiletí studenti, perfektně ovládající angličtinu (mají ji asi od třetí třídy zš) a pracující na studentské brigádě někde v pekárně či baru jsou prostě živí. Jsou to oni. Jejich nejen kulturní, ale i biologický řetězec DNA - optika je silný vypravěč. Nevyčíslitelné kulturní dědictví a oni to jednoduše ví , jsou v tichosti hrdí. Semknutí k opravdově cennému, penězi nedefinovatelnému , se projevuje udržováním tradic a je svazováno náboženstvím v každé zapadlé , horské prefektuře. Jsou patrioti po svém způsobu. Mainstreamová media se klidně mohou k smrti "usprosťačit" papouškováním a scénou násilí z Atén, platební neschopnosti a rozhazovačného hospodaření.Chyby jsou totiž systémové a nadnárodní a vláda je vydírána. Jen se jim divím, že prodávají, jejich problematická vláda, nepopsatelné ostrovy. Moře kolem je tak krásné, že člověk ani nevnímá americké a další utajené atomové ponorky v řeckých teritoriálních vodách. Prodej "posvátné ostrovní půdy" je znamení zlé . A je o úpadku systému, ovšem nadnárodního, globáního. Nelze ani zlehčit výrokem, že je nám zde vše, nám živým, dočasně zapůjčeno. To je o něčem jiném.I když chaos je aspektem jakéhokoliv řádu. Avšak právě neřádi dokáží různé historické skvosty rozmetat na prach, jak jsme občas svědky.Blbost je nadčasový parazit a pne se jako oka pevného řetězu, který škrtí a dusí a maže, totiž vymazává z fyzické existence. To není pesimismus, jen pohled na scenérii současnosti. 

 A tak už se těším ......na skutečné vlny moře v realitě 3 D.

Chci si odpočinout obecně a také od svého pozorování v médiích, jak se někteří Češi "soudí, až se patrně v rámci pokřivené pseudospravedlnosti usoudí k smrti". Z čehož jsem konsternována, uf. Tolik chytrých , krásných a duchovních lidí a takové politiky má ten národ. Ale oni do politiky obecně lezou specifičtí jedinci jaksi nadnárodně. Svůj k svému. A existuje karma národů. Nějaký ten blb se vždy najde, aby zastřešil to a to. Jako vůdce toho či onoho , v podstatě je to jen matematika ...ten život a denní a noční vědomí, ouha. Jednotlivců i národů.

 

http://www.mediafax.cz/zahranici/4017654-Rekove-setri-budou-zakopavat-vykopavky

 

korekce minulého blogu: nemělo být " ministr zahraničí USA",(každý ví, že je to Clintonka), ale konkrétní zdroj z tisku to pravil ......

 

pozn:" omlouvám se, ale zatím nediskutuji ,kdyby něco,  nejsem registrovaná, zatím";  Kdo chce komunikovat , tak  nadále zde:

https://www.facebook.com/johankas.sen.hanas 

Autor: Hana ZemanovaHana | čtvrtek 6.9.2012 22:45 | karma článku: 5,60 | přečteno: 731x
  • Další články autora

Hana ZemanovaHana

Kudy poteče zlo?

Kudy poteče zlo z Pchjongjangu, v jaké stoce? Přemýšlím. Přemýšlím, proč se asi Česká a Ruská ambasáda v Phonjangu neevakují?

7.4.2013 v 5:32 | Karma: 5,98 | Přečteno: 567x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

Koho jako chcete ? Můžete i spamovat. Aneb chléb a hry OO-2013

Politický tu *zemský ovárek anebo zachování dobrého zdání pro dvě dioptrie počestné panímámy?"Já chci distinguovaného rychtáře"... je slyšet z podhradí, předměstí i strategických luhů a místních hájů - poněkud rozptýleně. Myslím maně v rámci zbraně, k sebeobraně .... na slovo jakostní. To že je něco jako něco ? Jako kvalita, jako svoboda, jako právo, jako služba, jako přímá volba, jako na zkoušku a jako poprvé? První ...třeba láska, první volba a pokus o něco rovnějšího přímého ....třeba o volbu prezidenta, demokracii, jako svobodnější přístup k věci? Koho chcete na Hradě?! Je to vaše věc. Pana anebo Orel? "Ovar z vrchoviny a s minulostí pražského politika zlých časů ..... anebo Karel Schnitzel Planet - Austria - Europa"?

12.1.2013 v 21:55 | Karma: 5,48 | Přečteno: 502x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

Štěstí, neštěstí, lidičky klouže to.......

Člověk míní, pánbůh mění, lidičky dávejte pozor, klouže to! Dnes se naplnila slova : Člověk míní, pánbůh mění. Takže místo odjet na "odvrácenou" stranu Šumavy jsem uvázla v domě. Chodníky a silnice? Převážně pokryto tenkým ledem. A po celé české kotlince. Právě nyní. Vygooglováno podrobně hlavně ve směru mého potřebného pohybu. Helikoptéru k ruce nemám, křídla už vůbec a teleportace tady nefunguje. Vlaky jezdí, ale daleko od plání ledu, které se teprve nyní postupně sypou.... a kdoví čím? Vrstva je tenká, souvislá a jako sklo. Docela zajímavá. Jako čiré sklo, tak průhledná. Dávejte dneska pozor lidičky!

15.12.2012 v 19:19 | Karma: 5,78 | Přečteno: 840x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

ITU - Těžká hodinka, pohřeb internetu anebo oko Velkého bachaře?

Mám nějaké radosti v životě a jednou z nich je internet. Místo, kde něco bleskově najdu, zařídím, kde se mohu naučit, přiblížit, rozšířit, doptat, dovolat, prohledat a prostě dovzdělat. Proces učení, pokud ho nemají v rukách terorizující psychopaté, je jedna velká radost. Otevření se a sblížení. Stát se živým elementem technologických procesů za pomocí kvantové mechaniky a dalších vychytávek, je top jízda. Ovšem existují v autoritářských režimech temné mozky, které žijí v neustálém strachu o svoji moc , nemají čisté svědomí, tamní systém moci je vratký, právo nevalných tradic a tak volají po internentové kastraci anebo obřízce(aby zvládli lid, lůzu, plebs, kriminálníky a pod lovem na pedofily nasazovali teror ve jménu když ne Božím, tak nějaké té spravedlnosti po jejich způsobu). I pod hlavičkou OSN bývá často davová tma jak na vypnutém narvaném náměstí - místo osvícení.... a jedna žárovka nestačí. Pendreky však jsou vítané. Černé vrány tedy počnou klovat šedé vrány a ty zase řetězově zabíjet bílé vrány? Nejraději mám ty přechytralé, šedé vrány, které tvoří průměr a je jich na všechny strany příliš mnoho. Mezi politiky je jich moře, tedy - hejno.

13.12.2012 v 17:45 | Karma: 8,09 | Přečteno: 700x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

INDEC, ŠPEHOVÁNÍ OBČANŮ EU a Piráti

Svoboda znamená možnost činit vše... co neškodí druhému. My všichni máme vobu a v ní leží naše největší síla. Někde mezi podnětem a reakcí. Máme svobodu danou rozumem, ona pak pramení v kultuře, kterou po tisíciletí sdílíme, kopírujeme. V podstatě je kultura po staletí nahrávána do jednotlivců z národů jako hudba na nějaký citlivý nosič. My, když se narodíme, si vybíráme vždy od začátku, říkáme na různé kombinační možnosti " Ano , Ne " pod nějakým vedením někoho, něčeho. Více či méně dokonalou výchovou. Mozek nasává jako houba, ale my máme volbu, prostor na přemýšlení o tom, jestli to bude dobré anebo ne, bude bolet nebo dělat radost, chutnat, pálit, atd.. V tom spočívá náš těžký úkol. Říká se tomu svoboda volby. Tato volba rodí pravidla a zákony které upravují, dláždí cesty pro naše kroky a skutky. Dávno jsem se ztotožnila s myšlenkou moudrých, že účelem bytí v životě je pomáhat druhým. V tomto přístupu teoreticky nejsem sama. Pokud k tomu nemáme dostatečnou sílu, je vhodné alespoň neškodit. Jenže zaujmout takový postoj, hlavně chovat se podle toho, dokáže jen vyrovnaný, zralý člověk a společnost. Svoboda znamená být zodpovědný a v tom je ten háček. Ve vyspělosti nás všech, celého systému i nadnárodně. Ouha!

19.10.2012 v 1:20 | Karma: 12,58 | Přečteno: 832x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 892x
Astrologer, homeopath, psycholog, filozof...ženský rod .... truhlář, zahradník, zatloukač hřebíků, uklízečka, řidič,kuchařka ,matka, milenka atd. Chovatelka koček, koní ,ptáků, lučních kobylek , vychovatelka , malířka pokojů, obrazů, maluji, miluji, píši, organizuji ,dívám se dívám.....vděčný pozorovatel a hráč. děkuji, všemu na březích kyberprostoru , takže nic moc