Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

OH 2012, perspektiva rituálu? Děkuji, podívám se asi až příště.

Jak by se měl člověk dívat na různé doprovodné jevy kolem letních OH 2012? Co si mám myslet? Kroutím hlavou, nádech, výdech.... ani snad nedýchám. Pohazuji hlavou jako kobylka a trochu i ten zvuk je podobný? Pak se snažím dosáhnout  na "dno věcí". Sáhnout  na všeho, co vím, tuším. Nějak pospojovat smysl událostí, možností a dějů. Například konspirace? Jedna věc je asi taková, že jako homeopat mám vždy na mysli pravidlo: Při diagnostikování se nejprvě většinou zaměřím na bludy, které někdo káže, pak na jeho mysl-její obsahy. Následují generálie, partikulárie, modality, atd. Jak mám uchopit události kolem OH 2012 - Londýn? Stejně tady nejde všechno napsat. 

Celá dispozice je navržena s ohledem na vytváření a využívání energie.Joni a lingam. foto 1/brána k prapůvodnímu prostoru věčnosti k otevření kosmických dveří.7 vrstev. Když se podíváme na ženskou anatomii a pak na Marii, jasně vidíme symboliku vagíny;credit by Mark Gray /* FB

Například z celého  kolotoče kolem OH 2012  padlo jak pěst na mé oko konkrétně i tohle pojetí na konspirační téma. Bylo vygogloováno jako první ve frontě: 

* 1/  http://www.svatantra.cz/novinky/olympijske-hry-2012-londyn/

"""___Určitě vám neunikla informace, že letošní olympijské hry, se konají právě v Londýně. Zahájení olympijských her je naplánováno na 27. 7. 2012 a konec na 17. 8. 2012. Mělo by být rozdáno na 300 sad medailí ve 26 sportech. Londýn se stane prvním městem, ve kterém se uskuteční olympijské hry v novodobé historii třikrát. Předtím se zde olympijské hry konaly v roce 1908 a 1948.

Zajímavosti těchto olympijských her je především množství symboliky, která naznačuje, že dojde k neočekávané události, která by mohla do budoucna změnit celý chod naší civilizace.

Co se dá očekávat?

Tak především, stejně jako při útoku z 11. 9. se i zde dá očekávat připravovaný útok na Londýn, tento útok se dá předpokládat, že budou mít na svědomí mimozemšťané (UFO). To ovšem bude obrovská lež. 

Za vším stoji ilumináti, o tom není žádný pochyb. Jedná se o propracovanou lež pro další část NWO (new world order – nový světový řád).  Základním faktorem bude vzbudit v lidech vlnu strachu. Nastanou bezpečností opatření, které budou mít za cíl, “ochránit obyvatelé před dalšími útoky”.  Lide budou sami prosit o to, aby do nich implantovali RFID čip, který by měl zajistit jejich údajnou bezpečnost, před hrozbou, která byla celá vymyšlená. Z Londýna se stane vězení a to bude pouze počátek.

Symbolika

Je až neuvěřitelné, kolik symbolu poukazuje na tuto změnu či plánovanou událost, některé z nich si zde představíme.

Maskoti olympijských her pro Londýn 2012 

Jména maskotu: Wenlock and Mandeville

MAN – MUŽ
DEVIL – ĎÁBEL
WEN – AŽ/KDYŽ (nastane)
LOCK – ZAMKNOUT/UZAVŘÍT

Ze symboliky Illuminatu je nejnápadněji jedno oko a pyramida na hlavě (maskot na levé straně).

Logo olympijských her pro Londýn 2012

V logu lze jednoznačně vidět slovo – ZION

Primátor Londýna sám přiznal, že olympijské hry budou v souladu s
ZIONskou tématikou. Více informaci o Sionismu naleznete ZDE """""_____ konec citace .

 

 

Čili co dodat ? Konspirace? Co myslíte? Fikce, bludy? 

Trochu přitažené za vlasy, dle mého. Nevěřím totálně interpretaci takhle podané. Tohle vidím jako převažující bludy. Uvidíme. 

 

* 2http://www.lidovky.cz/patecni-ln-pet-duvodu-proc-sledovat-olympiadu-f4e-/ln-media.asp?c=A120726_221314_ln-media_sk

Tady  na Lidovkách jde nejen o "flastry" v podobě národní hrdosti za případné zlaté medaile, ale i o prachy   -  OH Londýn 2012 pomohou zvýšit tržby tištěných LN, to je jasné z podbízejícího se titulku. Doufání v tržby nebude patrně marné  : 

"""_____

Páteční LN: Pět důvodů, proč sledovat olympiádu

26. července 2012  22:10

Pět důvodů, proč sledovat olympiádu

Proč sledovat letošní olympiádu? Za prvé proto, že máme minimálně tři naděje na zlatou medaili. Za druhé …, ale to už se dočtete v pátečních LN.

  • A navíc si můžete na stránkách našich novin porovnat rozdíly mezi pekingskou olympiádou před čtyřmi lety a to londýnskou, která oficiálně začíná v pátek ve 22 hodin"""""""________.

Takto tedy  na LN v očekávání věcí příštích. A bude to v tištěných lidovkách hodně konkrétní o výkonech. A drby ze života sportovních hvězd. 

 

*3/   Každopádně budou mít manipulátoři všeho druhu žně. Proč? 

Jen 30 sekund sledování televize a mozek začne produkovat alfa vlny. Tohle jasně naznačuje, že je člověk tak trochu mimo, strnulý (téměř v "kómatu"). Taková je  míra jeho aktivity.

Zářivé světlo a kmitání obrazovky TV působí , že mozkové vlny  klesnou na úroveň činnosti někde mezi hladinou Alfa a Theta - v podstatě nastává ospalý, snový stav mysli, kdy je vyšší kritická funkce mozku vypnuta. Člověk je jako na fetu a pod hypnózou. 

Veškeré informace zachvátí produkce TV. Naše logické myšlení, racionální úvahy jdou strannou a preference vnímání převezmou  dílčí oblasti mysli spojené s  emotivním vnímáním a reaktivností. Konzumace soutěživé sportovní rvačky převede do nacionalistické, vzrušené extáze mnohé, kteří "sami nevyjdou nikdy na palouk, hřiště, nepřeskočí a nenaskočí a nedoběhnou". Ono "tv divado"  však pohltí každého, kdo se snově, emocionálně zadívá. 

Většina veřejnosti je pod hypnotickým  programováním a v blízkosti  snové trakce  myšlení. Celkově se naše mozkové vlny v této civilizaci  dramaticky zpomalily v průběhu posledních 50 let.

Řešení: Vypnout TV , meditovat, poslouchat pravdu, jít na koncert, do fitka, zaplavat si v jezírku a pak se dorazit melounem s kozím sýrem...

Takže si lze představit ohromnou možnost manipulace při zahajovacím ceremoniálu, za pomoci archetypů, různých symbolů,které promlouvají energeticky k divákům a vybuzují nevědomé reakce. 

Dle režisera ceremonie  je celkový příběh zahájení her  okopírovaná část  historie Anglie. Od první přírodní části provede diváky přes průmyslovou revoluci až do současnosti. Je to jen legrace anebo ne? Vyznějí symboly do prázdna, nebo se na ně napojí, nalepí obsahy astrálních a dalších polí a "nočního vědomí" , atd? 

Půjde o značnou energetickou smršť, kterou lze manipulovat a zesilovat? 

Show bude trvat hodinu a 29 minut, stála 27 milionů liber a za vstupenku diváci zaplatí až 2012 liber.

Zúčastní se sportovci z 204 zemí, přes 10 000 dobrovolníků, ale i sedmdesát ovcí, dvanáct koní, tři krávy, dvě kozy, deset kachen a tři ovčáčtí psi. Na stadionu bude show sledovat 80 000 diváků. To je síla. 

 

Sporotovci některých zemí mají problémy. Je znám nikoliv ojedinělý případ Íránce z minulosti , který údajně kolabovat při představě, že by měl soutěžit s Izraelcem! Jeja, chybička se vloudila ,vyloupla ze starověku a letitého soupeření Peršana s Hebrejem. 

Mocenský, politický přístup OH je poplatný egoistické, ohňostrojové touze vyniknout a celkově se jedná o prastarý vzorec: Chléb a Hry, to jest  cca 776 let před naším letopočtěm, konáno k oslavě boha Dia. Jak někdo řekl,tak sdílím :  Politici upadají do afektu splašených hus a neumí počítat náklady. Ani je nezajímají i když kolem toho létají zakázky developerů a hotely se napakují přívalem turistů. Ve výsledku bývá znaménko mínus. 

Jejda! Raději snad se nakloním mínění, že se otevřou již pootevřené elektromagnetické brány na Slunci , Zemi . V rámci toho  přijede pozitivní král na bílém koni. Ať už se bude jmenovat Kristus,  Artuš, Bílá bohyně, atp. 

Lepší Mesiáš, než černá magie. Zlo. Lepší personifikovaní "tajtrlíci".

Jeden facaebookový přítel z Britských ostrovů ve svém statusu celkem kompetentně, krásně aktualizuje: ""

"""__Symboly jsou elektromagnetické pole informací.( Archetyp).Vlastně jde o kódované informace týkající se toho, co symboly znamenají. Tyto symboly lze připojit k našim vlastním elektromagnetickým polím a psychice, kdy jsme jim naši pozornost nevědomky propůjčili - energetické toky jsou pohlceny tam, kde emoční pozornost  přesahuje.

Potom  můj fb přítel cituje text  : 

*Be not afeard; the isle is full of noises , are the words from the Caliban
The Caliban is a creature born of the union of the devil and a witch.
What Caliban is referring to are the sounds made by the spirit Ariel and those other spirits in league with him. Why then, were the words “Be not afeard; the isle is full of noises” chosen to be inscribed on the mammoth bell to be rung at the Olympic ceremony? Surely these words make reference to the same “noises” that were mentioned in Shakespeare’s play. The voices of evil spirits are being invited to the land, and there are some, like Prospero, who believe they can make use of these spirits to further their own goals and desires....As rhe plot thickens..*.""""____

(pozn.: pod názvem "caliban" si představuji něco podobného , jako je i člověkem který to umí, vytvořený elementál, bytost. V ČR toto praktikuje například skupina učedníků Frabata, Františka Bardona. A to "dobře či špatně", to je negativně, když se někomu zmetek např. nepovede. Pak je schopen zotročit , případně zlikvidovat svého tvůrce. Kabalistu. Jde o tvorbu kabalizováním , dle Frabatova systému). Obdivuji tento výzkum a praxi některých jednotlivců. 

Nebo jde o součást nového olympijského rituálu? I  když je zvon takto negativně popsán? Zneužití  za přispění energetiky miliard lidí?  Nebo je vše nadsázka, vtip a dobro vyústí v dobro? Povrchní vnímání se někdy nevyplácí! Jindy je znakem nezralosti a milosrdné mlhy nedospělosti přes oči.

A rozezní se téma fair play  boje  v srdcích  a myslích miliard lidstva? Nebo jde o rituál odpadlíků, něco jako sektáři z nacistického Německa v jiném vydání? Šílenci  z Vrilu a Thule? Každopádně jak vidím, tak staré vzorce myšlení a dějů se tahnou z hluboké minulosti až na olympijský stadion a jeho zahajovací jeviště 2012.  Caliban je tvor narozený ze spojení ďábla a čarodějnice. Hlasy zlých duchů, jsou pozváni na zemi, a někteří jako Prospero věří, že proces mohou využít. Vtipné? Když bude existovat jen smyslové vnímání, tak jde  případně o vtip. Ale ještě existují "jiné světy" a v nich "svinstvo". Jiné světy mohou proces rituálu využít i k něčemu nepěknému. 

Trochu "fušuji" do numerologie a znám práci a výsledky některých numerologů/žek. Jazyk písmen a čísel  nelže. Když se umí rozluštit,  výpovědní hodnota je značná.  Je prakticky vyzkoušeno. 

xo xo , Můj fb přítel je sice božsky krásný, inteligentní , spirituálně se projevuje jako znalec. Vypadá však zároveň jako z MI  5 . 

 

* 4/  Prý je letos s datem 27/12/2012 spojeno zahájení  Tisha B'Av. Ale to není  pravda. Je tam chyba o  jeden den. Začíná až 28/7/2012, letos.

Tisha B'Av - významný židovský svátek,  je v historii řetězovým  datem apokalyptických hrůz, které byly v minulosti na židovstvu vykonány v rámci fanatických náboženských půtek. Právě na základě představ, myšlení tradic, nábožných zákonů a uctívání starých archetypálních symbolů. Půtek kolem toho.  Poslední  opravdu  velké řádění provedl Adolf Hitler.  

Nábožensky oddělená komunita byla nucena praktikovat na různých místech Evropy specifické  způsoby obživy a existence. Pro ideologické náboženské rozdělení mezi  křestanskými církvemi Hebrejům nebylo  většinou dovoleno se zapojit do života běžně. Církevní separace byla značná.  Vše souviselo s nutností ,  s finančnictvím, obchodem  a také s úrokováním a byl by to dlouhý příběh. 

Slavnostní zahájení olympijských her  se údajně koná na další divné datum DATUM: 

V roce 1290 král Eduard I. vydal nařízení vysídlit všechny Židy z Anglie. Trvající až do konce středověku. To je  více než 350 let. Pak  bylo oficiálně zrušeno v roce 1656. Verdikt  nebyl ojedinělý případ, ale byl  vyvrcholením více než 200 let konfliktu ve  věcech lichvy.

Já říkám že je v kořenech problémů i dnešních dnů náboženská doktrína, ideologické rozdělení, oddělení a nutnost. Nesnášenlivost a nenávist. Staré vzorce. Mělo by se vynést z nevědomí do denního vědomí a rozpustit. Ideálně. Protože takto stále pracují "nevědomé obsahy, jako nosiče zkázy, kterou lze na ně volně přiložit" a ono si pak žije svým životem zla. 

Prý má na Tisha B'Av přijet Mesiáš na bílém koni. Je dle tradice i některými očekáván, jako zachránce, vysvoboditel. V roce 2012 je událost kalendářně datována na 28/7/2012 . Ne 27/7/2012. Ale možná má sám nepořádek v kalendáři a někdy se někde zapomene, ha?

 

THE 2012 OLYMPIC OPENING CEREMONY IS ON JULY 27,2012. 
THIS IS A DATE OF SPECIAL IMPORTANCE IN JUDAISM.......
"Tisha B’Av", also known as "The Ninth of Av," is a fast day that commemorates the DESTRUCTION OF THE TWO TEMPLES IN JERUSALEM.
It also happens to be the day that many other calamities have befallen the Jewish people, some of which are listed below:

***587 BCE (3338)- The First Temple is destroyed by the Babylonians, led by Nebuchadnezzar. The Jews are sent into what later became known as the Babylonian Exile.***70 CE (3830)- The Second Temple is destroyed by the Romans, led by Titus.135 CE (3895) - The Romans defeat Bar Kochba's last fortress, Betar, and destroy his army. Bar Kochba himself is killed along with more than 100,000 other Jews. The Roman Emperor Hadrian turns Jerusalem into a Roman city.***1290 (5050) - King Edward I of England signs an edict expelling all Jews from England.1492 (5252) - The Alhambra Decree takes effect, expelling the Jews from Spain and from all Spanish territories.1914 (5674) - World War I begins when Germany declares war on Russia, setting the stage for World War II and the Holocaust.1940 (5700) - Himmler presents his plan for the "Final Solution" to the Jewish problem to the Nazi Party.1942 (5702) - Nazis begin deporting Jews from the Warsaw Ghetto.Ještě jsem neověřila data, nemám čas. Lze vygooglovat videa pod titulkem Tisha B´Av.

 

*5/Další zajímavé: Doporučuji  blog v angličtině : 

Blood Sacrifice at Aurora & The London Olympics

 od Sandry Barr. Je vhodný pro numerology, znalce různých podobností, Einsteiny(řekl, že Bůh je matematik velmi vysokého řádu), konspirátory , včetně zvědavců. Přeložit se vyplatí. Překladač je rychlovka. A o víkendu je čas na odkazy.http://truthseeker444.blogspot.co.uk/2012/07/blood-sacrifice-at-aurora-london.html*6/ V Londýně se bude i nanovo špehovat. A to na samém vrcholu technologického pokroku. Inu, pokrok nezastavíš! Jen ten strach obaluje uranské energie, technologie fízlováním. Projekt Indect je komplexní monitorovací a vyhodnocovací systém Evropské unie, který má sloužit k vyhledávání a detekci lidí a předmětů. Měl by zajistit bezpečnost obyvatel ve městech. Pracuje se na něm od roku 2009, v roce 2013 se přepokládá jeho dokončení. Projekt stojí 15.133.040 Euro, z toho Evropská unie ho dotuje částkou 10.906.984 Euro. Systém Indect byl již několikrát kritizován. Celý projekt je doprovázen snahou utajit jeho existenci, cíle, použití a rozsah používaných prostředků. „V této souvislosti vznikla dokonce etická komise, která rozhoduje, jaké informace o projektu mohou být prezentovány veřejnosti. Personální obsazení této komise však zcela jednoznačně neodvrací pochyby, zda se jedná o nezávislý a důvěryhodný orgán, který lze volat k odpovědnosti v případě zjištěného pochybení nebo podezření na nekalé praktiky,“ říká bloger Petr Harazim. Letos prý byl systém už otestován, a to na fotbalovém mistrovství v Polsku a na Ukrajině. Testovat se má i na Letních olympijských hrách v Londýně.Oficiální stránky projektu: www.indect-project.eu
Protestní stránky: www.stopp-indect.info*/7 Další Bomba! Jsem se zasmála tomu textu. I když článek je starý : """Karel je opravdu Bůh. Před 11 lety uveřejnil v Lidových novinách rozhovor, za který se mu tehdy smáli. Dnes ho čteme se zatajeným dechem. Pár měsíců před 11. Zářím 2001 pořídila redaktorka Lidových novin Jana Machalická se Zlatým Slavíkem velmi neobvyklý rozhovor. Při vší úctě k Mistrovi byla z jeho odpovědí tak překvapená, že si z něj v úvodu rozhovoru trochu dělala legraci, aby si čtenáři nemysleli, že snad bere Gottovy myšlenky vážně""".Inu, nežer to, konzumente! Text, vybudil můj úsměv, ale článek sám je celkově dobrý obsahem. I přes  název, který dělá z myslících  ojedinělé exoty.  Stejně je  dalších moudrých málo i když to někdy vypadá opačně. . celý článek: Karel Gott se už před 11 lety bál totalitní světovlády*8/ Co ještě jako tečku k rituálu zahájení OH v Londýně?Planeta Země má spirituálně-duševní dimenze. Má svojí inteligenci, elementární "bytosti". Jemnohmotné úrovně. To vše komunikuje s prapůvodním prostorem věčnosti- Univerza. Pokud budou, jako že ano použity v ceremoniálu rituální prvky, archetypy, symboly, zvuky, musí to mít odezvu. Informace se "prostě slyší po zvuku a barvě i chuti". Že  někdo nevnímá, je jeho problém a problém forem manipulace ( třeba TV , kultura) . Prostě "mozek " je jako houba a čím ji necháme nasáknout, naprogramovat , co na ni nahrajeme, tím je plná. A nějak to optimalizovat. To je ta cesta bádání o jsoucnech a pravdách a té centrální,hlavní.....co se o ní ani nemusí nakonec mluvit, protože to ani nejde......http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.v tomto videu je z určitého hlediska osvětleno, jak fungují na Zemi portály.

*9/ Známý "rozbíječ konspirací" David Icke říká: """Na otevíracím a závěrečném ceremoniálu olympijských her v Londýně jsou praktikovány masové satanské rituály, maskované jako oslava Británie a sportu. Jejich médiem je jazyk symboliky.

Symboly jsou elektromagnetické pole informací, které jsou kódované informace týkající se toho, co symboly znamenají. Tyto symboly lze připojit k našim vlastním elektromagnetickýmh polím a psychice, nevědomky """.

 

Co dodat? Země  je živá a vnímá. Podobně  celé Univerzum. A "z hlediska Boha je jeden den jako tisíc let a tisíc let jako jeden den". Británie je staré kultury plná,  rituální tematiky, symbolik včetně. Jen jazyk  ohlušení lidé  davově nevnímají. Každopádně semitsko-křesťanská civilizace a Anglo-Amerika jsou dvě strany jedné mince a to pěkně prastaré, tak by se měli "vycentrovat u pramene". Osobně si někdy připadám také jako Kelt. No, Kelt je i jako pivko dobré. Nemusí být zrovna druid. 

Nějaká zjednodušená vnímání a liché strategie, to tady bylo odjakživa. Můžeme si něco myslet a pozorovat. Minimálně v první řadě to. Pak se uvidí.

Osobně se kloním k harmonickému přiblížení a oživení otevření bran k prapůvodnímu prostoru věčnosti.Duchovně-duševní dimenze země má svoji harmonickou matrici a nesnáší její hrubé narušování. 


 A dále D.Icke doporučuje se naladit přes srdce. Hm, no,nevím, http://www.davidicke.com/articles/the-awakening-mainmenu-118/50785-awakening-the-world-every-heart-makes-a-difference-the-picture
 
David Icke podle mého nemá až tak nové převratné informace, konspirační ano.  Moc ho nemusím. 
Osobně vnímám, že lidstvo potřebuje jak prase drbání změnu k lepšímu. Spíše však ještě vystříkání a deratizaci chléva, včetně dezinfekce od blbosti. Protože řetězit repliky staré vášně a náboženskou nenávist spolu se zaostalostí  je hloupé a překonané. Leda,  že někde mají fakt velké zpoždění a proto ten "národní nábožný a zuřivý folklor". 
Nemíním si ve snu vysázet na prkno samé osvícené panáky, jeden vyšitý jak druhý, ale změnit pohled, perspektivu to chce. 
 
 
 
 
 
 

 

 

Autor: Hana ZemanovaHana | pátek 27.7.2012 9:37 | karma článku: 7,16 | přečteno: 1179x
  • Další články autora

Hana ZemanovaHana

Kudy poteče zlo?

Kudy poteče zlo z Pchjongjangu, v jaké stoce? Přemýšlím. Přemýšlím, proč se asi Česká a Ruská ambasáda v Phonjangu neevakují?

7.4.2013 v 5:32 | Karma: 5,98 | Přečteno: 567x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

Koho jako chcete ? Můžete i spamovat. Aneb chléb a hry OO-2013

Politický tu *zemský ovárek anebo zachování dobrého zdání pro dvě dioptrie počestné panímámy?"Já chci distinguovaného rychtáře"... je slyšet z podhradí, předměstí i strategických luhů a místních hájů - poněkud rozptýleně. Myslím maně v rámci zbraně, k sebeobraně .... na slovo jakostní. To že je něco jako něco ? Jako kvalita, jako svoboda, jako právo, jako služba, jako přímá volba, jako na zkoušku a jako poprvé? První ...třeba láska, první volba a pokus o něco rovnějšího přímého ....třeba o volbu prezidenta, demokracii, jako svobodnější přístup k věci? Koho chcete na Hradě?! Je to vaše věc. Pana anebo Orel? "Ovar z vrchoviny a s minulostí pražského politika zlých časů ..... anebo Karel Schnitzel Planet - Austria - Europa"?

12.1.2013 v 21:55 | Karma: 5,48 | Přečteno: 502x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

Štěstí, neštěstí, lidičky klouže to.......

Člověk míní, pánbůh mění, lidičky dávejte pozor, klouže to! Dnes se naplnila slova : Člověk míní, pánbůh mění. Takže místo odjet na "odvrácenou" stranu Šumavy jsem uvázla v domě. Chodníky a silnice? Převážně pokryto tenkým ledem. A po celé české kotlince. Právě nyní. Vygooglováno podrobně hlavně ve směru mého potřebného pohybu. Helikoptéru k ruce nemám, křídla už vůbec a teleportace tady nefunguje. Vlaky jezdí, ale daleko od plání ledu, které se teprve nyní postupně sypou.... a kdoví čím? Vrstva je tenká, souvislá a jako sklo. Docela zajímavá. Jako čiré sklo, tak průhledná. Dávejte dneska pozor lidičky!

15.12.2012 v 19:19 | Karma: 5,78 | Přečteno: 840x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

ITU - Těžká hodinka, pohřeb internetu anebo oko Velkého bachaře?

Mám nějaké radosti v životě a jednou z nich je internet. Místo, kde něco bleskově najdu, zařídím, kde se mohu naučit, přiblížit, rozšířit, doptat, dovolat, prohledat a prostě dovzdělat. Proces učení, pokud ho nemají v rukách terorizující psychopaté, je jedna velká radost. Otevření se a sblížení. Stát se živým elementem technologických procesů za pomocí kvantové mechaniky a dalších vychytávek, je top jízda. Ovšem existují v autoritářských režimech temné mozky, které žijí v neustálém strachu o svoji moc , nemají čisté svědomí, tamní systém moci je vratký, právo nevalných tradic a tak volají po internentové kastraci anebo obřízce(aby zvládli lid, lůzu, plebs, kriminálníky a pod lovem na pedofily nasazovali teror ve jménu když ne Božím, tak nějaké té spravedlnosti po jejich způsobu). I pod hlavičkou OSN bývá často davová tma jak na vypnutém narvaném náměstí - místo osvícení.... a jedna žárovka nestačí. Pendreky však jsou vítané. Černé vrány tedy počnou klovat šedé vrány a ty zase řetězově zabíjet bílé vrány? Nejraději mám ty přechytralé, šedé vrány, které tvoří průměr a je jich na všechny strany příliš mnoho. Mezi politiky je jich moře, tedy - hejno.

13.12.2012 v 17:45 | Karma: 8,09 | Přečteno: 700x | Diskuse| Ostatní

Hana ZemanovaHana

INDEC, ŠPEHOVÁNÍ OBČANŮ EU a Piráti

Svoboda znamená možnost činit vše... co neškodí druhému. My všichni máme vobu a v ní leží naše největší síla. Někde mezi podnětem a reakcí. Máme svobodu danou rozumem, ona pak pramení v kultuře, kterou po tisíciletí sdílíme, kopírujeme. V podstatě je kultura po staletí nahrávána do jednotlivců z národů jako hudba na nějaký citlivý nosič. My, když se narodíme, si vybíráme vždy od začátku, říkáme na různé kombinační možnosti " Ano , Ne " pod nějakým vedením někoho, něčeho. Více či méně dokonalou výchovou. Mozek nasává jako houba, ale my máme volbu, prostor na přemýšlení o tom, jestli to bude dobré anebo ne, bude bolet nebo dělat radost, chutnat, pálit, atd.. V tom spočívá náš těžký úkol. Říká se tomu svoboda volby. Tato volba rodí pravidla a zákony které upravují, dláždí cesty pro naše kroky a skutky. Dávno jsem se ztotožnila s myšlenkou moudrých, že účelem bytí v životě je pomáhat druhým. V tomto přístupu teoreticky nejsem sama. Pokud k tomu nemáme dostatečnou sílu, je vhodné alespoň neškodit. Jenže zaujmout takový postoj, hlavně chovat se podle toho, dokáže jen vyrovnaný, zralý člověk a společnost. Svoboda znamená být zodpovědný a v tom je ten háček. Ve vyspělosti nás všech, celého systému i nadnárodně. Ouha!

19.10.2012 v 1:20 | Karma: 12,58 | Přečteno: 832x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 892x
Astrologer, homeopath, psycholog, filozof...ženský rod .... truhlář, zahradník, zatloukač hřebíků, uklízečka, řidič,kuchařka ,matka, milenka atd. Chovatelka koček, koní ,ptáků, lučních kobylek , vychovatelka , malířka pokojů, obrazů, maluji, miluji, píši, organizuji ,dívám se dívám.....vděčný pozorovatel a hráč. děkuji, všemu na březích kyberprostoru , takže nic moc