Podal jsem trestní oznámení na Nejvyšší soud za podporu islámu

Ať nikoho ani ve snu nenapadne, že je to něco proti muslimům jako lidem. Těm je naopak každopádně potřeba vyjadřovat úctu jako každému člověku. Slušnost a úcta v prvé řadě ke všem lidem !!!

Doporučuji všem si něco přečíst z Listiny základních práv a svobod, aby lidé pochopili, co vše jsou základní práva. Listina základních práv a svobod je tak jasně napsaná, že člověk nemusí být právník ani soudce, aby to pochopil. Odkaz zde. Dále podle české ústavy je Listina základních práv a svobod nedílnou součástí našeho ústavního pořádku. Je to vlastně něco, na čem stojí naše společnost. Nic v naší zemi nesmí a nemůže být v rozporu s touto Listinou.

Zkontroluji-li, zda islám je či není v rozporu s Listinou práv a svobod, docházím k zjistění, že je v rozporu s článkem 17 o svobodě projevu, kde se například v bodě dva píše:

(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.

Ne všichni to ví, ale v muslimských zemích není legální veřejně říkat názor na Mohameda. Jenže z toho vyplává zcela jednoznačně, že islám vede k potlačení základních práv a svobod, konkrétně k potlačení svobody projevu. Tim neříkám a netroufám si hodnotit islám, jestli je špatný nebo dobrý, jen ho posuzuji z hlediska potlačení základních práv.

A nyní k mému trestnímu oznámení. Nejvyšší soud dne 6.12 2019 hájil právo studentky nosit hidžáb a tímto vyjádřil podporu islámu a tak jsem přesvědčen, že naplnil skutkovou podstatu trestného činu:

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, § 260

odkaz zde

Nezbývalo mi jako občanu, než splnit svou občanskou povinnost a toto jednání oznámit na policii. Fotokopii podání trestního oznámení uvádím níže.

Závěr:

Samozřejmě znovu opakuji, ať nikoho ani ve snu nenapadne, že je to něco proti muslimům. Těm je každopádně potřeba vyjadřovat úctu jako každému člověku. Já jsem první, kdo se za ně postaví, kdyby kdokoliv je chtěl pomlouvat a vyjadřovat se neuctivě či nenávistně a podobně. Slušnost a úcta v prvé řadě ke všem lidem!!! Zvlášť, pokud jde o věci náboženství, což může být pro někoho velmi citlivá otázka. Tady se čistě řeší islám a jeho podpora z hlediska našeho práva a Listiny základních práv a svobod. Té otázce se prostě nevyhneme, jestli máme dál stát rovně. Je potřeba se naučit na jedné straně jasně ukázat na to, pokud něco potlačuje práva a svobody, které jsou součástí našeho ústavního pořádku a zároveň si zachovávat slušnost a úctu ke všem lidem.

Hezký den

Potvrzení o podání trestního oznámení
Strana čislo 1
strana č.2 trestního oznámení

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Macura | pátek 20.12.2019 8:30 | karma článku: 38,00 | přečteno: 1497x