Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Otázka: Je premiér Fiala psychopat, který chce jaderný konflikt ?

Poslední dobou přemýšlím nad jedním paradoxem. Nemalá část politiků, nejen v Čechách nevyjadřuje vůbec žádnou lítost nad statisíci mrtvými Ukrajinců a Rusů. To je právě jeden ze základních znaků psychopatů, totální absence empatie

Další znak psychopatů je, že všechny oponenty démonizuje a nerespektuje. Vše možně pomlouvá a neuznavá je jako také lidi. A jde za svým cílem přes mrtvoly. A je mu nakonec úplně jedno, kolik ublíží druhým, ale i svým blízkým a nakonec i sobě. Psychopatie nemá logiku, je to bezdůvodné, nesmyslné zlo.

Zabývám se psychopatii a narcismem už asi 8 let. Za tu dobu vznikly stovky youtube kanálů na toto téma, také v čechách. Mívají víc než milión odběratelů. Dá se říct, že narcismus a psychopotie je takový novodobý mor společnosti. Média se tímto tématem moc nezabývají, protože právě v nich je namálo narcisů a psychopatů. Jsou to obvykle aktivity jednotlivců. Podle počtů zhlédnutí a počtu odběratelů je jasné, že to řeší nemalé procento lidí na světě.

Narcismus je velice zákeřný systém, navenek ti lidi mohou působit velmi seriózně, ale nakonec konečné skutky a vyjadřování ukáží pravou tvář. Moc rád bych se mýlil, ale obávám se, že mezi ně může patřit také náš premiér Fiala a tuto možnost podle mého názoru je potřeba brát vážně.

Možná jsem to jenom minul , ale nikdy jsem z jeho úst neslyšel nějaký projev lítosti nad obrovkým množstvím mrtvých jak Ukrajinců, ale také Rusů. A to přesně je typicky projev psychopata. Normální je mít soucit s každým člověkem, kterému se děje něco zlého.

Kladu si otázku, proč tak usiluje o další munici pro Ukrajinu. Je jasné, že tím umřou zase další Rusové a Ukrajinci. Úplně všichni analytici ze všech stran říkají, že Rusko není možné porazit prostě proto, že jich je víc a mají zdroje. A i kdyby se dosáhlo toho, že se Rusko stáhlo také z těch území, kde naprostá většina obyvatel chce být v Rusku, to opravdu stálo za to, aby tolik lidí umřelo ? Kvůli nějaké čáře na mapě, kde jsou oficiální hranice, kdy stejně většina tamních lidí s tím nesouhlasí ? To nedává žádný smysl.

Jediný smysl, kdy opravdu má smysl jít a bojovat a položit život je v případě něco jako byli fašisté, kdy vyloženě neváhali vyvražďovat civilisty jen tak pro zábavu protože to byli podle nich podlidi, ale něco takového ani náhodou si u Rusů nelze představit a ani jeden z těch, kdo jsou nejvíc proti Rusku, z ničeho takového Rusy nepodezírá. Prostě připovnávat Rusy k fašistům tohoto typu je úplný nesmysl. Tady se zjevně jedná o úplně jiný typ konfliktu.

A nyní k tomu jadernému konfliktu. U psychopatů je také známo, že když cití, že prohrávají, jsou schopni udělat a plánovat něco velmi zákeřného. A tak podle toho, co o psychopatech vím, dokážu si představit, že premiér Fiala a mnoho dalších jemu podobných, kteří tu možnost mají, si pohrávají s myšlenkou, že když už Rusko neporazí, tak aspoň napáchají co nejvíc škody jinak, například vyvoláním jaderného konfliktu, například že podobně jako Hlitler sami sobě hodí něco menšího a obviní Rusko z jaderného útoku a začne mela nebo rovnou na Rusko někde něco hodí. Možná si říkáte, že je to nesmysl, ale přesně takto psychopat jedná. To, co si ani náhodou nepřestavujete, že je možné, tak to přesně udělá a naprosto zákeřně a bude mu úplně jedno, že tím ve finále zničí i sebe a svůj národ. Psychopatovi to je úplně jedno, on se do poslední chvíle bude smát a radovat, jaké nesmyslné škody udělal. Nevím, co premiér Fiala a 3 hlavní šéfové tajných služeb nyní vyjednávají v USA. Ale možnost, že chystají nějakou jadernou akci myslím není vyloučena.

Budu moc rád, když se budu mýlit, ale pokud se nemýlím, pak možná tento článek pomůž odvrátit katastrofu. A pokud se v panu Fialovi mýlím a v srdci mu je opravdu líto těch tísíců mrtvých, jen to nějak nedává najevo, a nikdy by nedopustil jadernou katastrofu i za cenu své prohry, pak se mu ze srdce omlouvám.

Přeji všem krásný den

A snad se dožijeme zítřka. Bůh nám pomoz.

Autor: Zdeněk Macura | středa 17.4.2024 16:11 | karma článku: 32,73 | přečteno: 1098x
  • Další články autora

Zdeněk Macura

Žádost o pravidelné týdenní reporty práce prezidenta

Dnes jsem zaslal novému panu prezidentu žádost o pravidelné týdenní reporty ohledně jeho práce formou emailů. Věřím, že kromě mé občanské povinosti chodit k volbám a platit daně, mám povinnost také kontrolovat práci politiků.

10.3.2023 v 13:11 | Karma: 14,67 | Přečteno: 411x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Zaslal jsem všem poslancům výtku za neplnění základních poviností a návod k nápravě

Zjistil jsem, že všichni poslanci, bez vyjímky, nedbají svých základních povinností ohledně údržby zákonů. Zaslal jsem tedy všem výtku a konkrétní body, které požaduji aby všíchni dojednoho začali plnit.

8.6.2020 v 8:37 | Karma: 20,58 | Přečteno: 768x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Díky primátoru Hřibu se ukázalo, že Rudá Armáda si zaslouží daleko větší uznání a dík

Primátor Prahy Hřib se nedávno vyjádřil, že hlavní zásluhu na osvobození Prahy nemá Rudá Armáda, ale Pražané. Takové vyjádření vyvolalo mnohé oponující reakce. A to včetně té mé.

12.5.2020 v 12:36 | Karma: 43,41 | Přečteno: 2445x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Primátore Hřibe, hlavní zásluhu za osvobození Prahy měla Rudá Armadá ne Pražané

Před časem jsem zaregistroval, že primátor Hřib řekl veřejně tuto větu: "Hlavní zásluhu na osvobození Prahy nemá Rudá Armáda, ale Pražané." Nechtělo se mi to věřit a tak jsem mu napsal přes messanger.

8.5.2020 v 10:43 | Karma: 35,54 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Fatalní neznalost islámu evropských soudců ničí svobody a práva Evropanů i muslimů

Asi jste už slyšeli tu omílanou frázi, že máme náboženskou svobodu a tak nezbývá než islám tolerovat. To je ale fatální omyl. Náboženská svoboda je jeden z důležitých bodů Listiny základních práv a svobod.

2.3.2020 v 9:11 | Karma: 31,26 | Přečteno: 743x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Komentátor Schmarz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Tři dny v práci, poté domů s majákem. Ministr Bek jel záchranářskou uličkou

19. června 2024

Premium Ministerstvo školství proplácí coby přespolnímu politikovi Mikuláši Bekovi (STAN) přes 57 tisíc...

Chceme posílit vztahy, řekl vietnamský prezident Putinovi. Chválil úspěchy Ruska

20. června 2024  9:07,  aktualizováno  13:28

Vietnam a Rusko mají zájem na posílení vzájemných vztahů, uvedli prezidenti obou zemí To Lam a...

Dvacet výrostků trýznilo v německém parku 14letého chlapce, natáčeli se u toho

20. června 2024  13:18

Na sociálních sítích koluje video, na němž parta asi dvaceti nezletilých v parku v německé Geře...

Do Prahy přijede argentinský prezident Milei. Česko si slibuje větší spolupráci

20. června 2024  13:08

Česko v pondělí navštíví zhruba půl roku po svém zvolení do funkce argentinský prezident Javier...

Muž v restauraci na Národní třídě civěl na dívky a onanoval, hledá ho policie

20. června 2024

Pražští policisté pátrají po muži, který v pondělí odpoledne onanoval v centru Prahy před dvěma...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,73
  • Průměrná čtenost 2624x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik