Vlak ČSSD

No, když jsem ho poprvé viděl v kolejišti, tak jsem si chtěl počkat na další. Ale když je to poslední vlak, kterým stihnu píchačky, tak holt: „Nastupovat!“

Přestal jsem se o politiku zajímat před několika léty. Je to dobré téma do hospody k pivu, ale špatný pán.

Při první cestě vlakem ČSSD jsem jen zahlásil něco v tom smyslu, že se mi z té jízdy dělá špatně. Podruhé jsem mlčel, a když jsem do motoráku, který nesmyslně nahrazuje nízkopodlažní příměstský vlak, byl přinucen nasednout potřetí, jsem nevydržel a začal psát.

x Paroubkovi a Bublanovi nikdy nezapomenu Czech Tekk. Od těch dob jsem registrovaným technařem a mám občas chuť stát se hasičem a s hadicí vystříkat to jejich hnízdo. Trocha slzného plynu a dělobuchů taky. Na to bych sponzory našel (myslím). 

Vo co mi ale teď myšlenkami jde?Jak může kdokoliv vyměnit účelově bezbariérový vláček za starý krám do kterého se s kočárkem skoro nevlezete. Bez pomoci hodně těžko. Vtupní bod, dveře, jsou příliš úzké a následují za nimi schody, které připomínají výstup na Gerlachovský štít. Dvojčecí kočárek má smůlu. Vozíčkář úplnou. Proto, že je vlak pomalován předvolební agitací ČSSD. 

A ještě mě napadlo, jak dlouho trvá předvolební kampaň? Na koho se mám obrátit, když tam ten vlak bude i za týden, tedy po plánovaných volbách? 

A ještě něco. Jako klient Českých drah se nehodlám zapojovat do předvolebních kampaní. Jízdenku na vlak jsem platil v plné výši a dalšími procenty platu přispěl ČD na ztrátu, tak proč mě přistavujou vlak, který mě uráží a nesplňuje podmínky přepravy na trati, kde je uveden druh přepravy – nízkopodlažní.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Heřt | pátek 9.10.2009 12:12 | karma článku: 35,64 | přečteno: 1876x