Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Byla bitka na Staroměstském náměstí vyprovokována policií?

Kolem protirouškové demonstrace aktivistů a "bojovníků za svobodu" HON vytuněné přítomností stovek fotbalových chuligánů, kteří na akci přijeli z celé republiky se začínají objevovat spekulace. Což není zase takové překvapení....

Spekulace pochopitelně šíří podporovatelé protirouškových bojovníků, kteří jsou z části sami manipulování spekulacemi a konspiračními teoriemi na téma coronavirus. Do této konspirační ligy patří i IVK - Institut Václava Klause. I ten se přidal k šiřitelům spekulace o vyprovokování násilí na Staroměstském náměstí samotnou policií.

https://www.institutvk.cz/politicke-komentare

Z textu, který tentokrát zaštítil svým jménem Ivo Strejček a jméno Václav Klaus je jen skromně skryto v kolektivu IVK. Z textu cituji:

" Pokud diskreditace kohokoliv, kdo bezvýhradně nesouhlasí s rozhodnutím pánů Prymuly, Hamáčka či Babiše, měla být cílem a vyzněním celé policejní akce, pak se nelze vyhnout ani spekulacím o vyprovokování agresivních střetů policií samotnou. O tom svědčí i fakt, že přístupové silnice k náměstí byly zataraseny policejními těžkooděnci už před zahájením ohlášené občanské demonstrace"

Opravdu geniální myšlenka vhodná k utvoření další konspirační teorie. Jak si to Ivo Strejček asi tak představuje? Policie pochopitelně vyhodnotila akci jako rizikovou. Jak také jinak, když se na ni svolávají přes sociální sítě různé tlupy primitivních agresivních opic převlečených za sportovní fanoušky z celé republiky. S touto primitivní tlupou, která si chce svou agresivitu vymlátit má dlouhodobé negativní zkušenosti. Netřeba ani odkazovat na sobotní akci v Bratislavě. Není to poprvé a ani naposledy kdy agresivní řádění této tlupy opic posílené alkoholem museli umravnovat policejní těžkooděnci.

Policie pochopitelně musela mít sílu k agresivnímu střetu připravenou ve vedlejších ulicích. Jak své lidi, tak i techniku. Co je na tom složitého pochopit? Měla snad policie čekat, až spojené agresivní tlupy opic domlátí jejich kolegy dohlížející na demonstraci a teprve potom na rychlo shánět posily?

Pokud mají podporovatelé protirouškových bojovníků pocit, že řádění chuligánské tlupy opic mediálně překrylo jejich snahu mají jistě pravdu. Co ovšem čekali jiného? Inteligentní chování? I poslední řečník aktivistů HON (boxer Pála) marně vyzýval tlupu opic k rozumnému chování, dokonce se ji po skončení svého projevu a tím i jinak slušné demonstrace snažil marně zastavit.

Pochopitelně neměl šanci proti tlupě opic utrženou ze řetězu. Ta se hned vrhla na přihlížející policisty. To byl také jediný důvod proč na demonstraci tito primitivové přišli. Porvat se a dělat bordel. Dá se to i pochopit, jejich IQ je příliš nízké na to, aby se chovali jinak. Tyhle primitivní opice opravdu provokovat nepotřebují 

Co to na nás IVK zkouší? Další konspirační teorii? U "protirouškových" bojovníků za svobodu chovat se nezodpovědně a šířit virus mezi své spoluobčany jistě bude mít úspěch. Kdo vůbec je Ivo Strejček podepsaný pod hloupou spekulací?

Bývalý europoslanec a poradce prezidenta Klause. Pochopitelně už není v ODS, ale u těch správných "konzervativců" - Trikolora Klause juniora. Co je konzervativně - pravicového na tom šířit hloupé spekulace a znevažovat v této obtížné době práci policie a i lékařů....?

Tímhle se chce Trikoloro za pomoci IVK dostat nad 5 procent....? Podporovat lidi, kteří svým hloupým sobeckým chováním podporovaným nesmyslnými konspiračnímí teorriemi a spekulacemi, vydávaným za boj za svobodu přidělávají lékařům a ostatním zdravotníkům zbytečnou práci  To si opravdu ti "bojovníci za svobodu" neuvědomují, že celou už tak špatnou situaci komplikují ještě víc?

Na takových lidech chce Trilorova stavět svůj úspěch ve volbách? A nejen ona, ale i jejich názoroví konkurenti, další "bojovníci za svobodu" z SPD.

Pokud už vůbec chodí někdo z té tlupy opic, které se účastnily bitky s policií k volbám, koho  mohou asi tak volit? Nešlo si nevšimnout, že v tlapách opic vlají české prapory. Primitivní opice si totiž hrají i na "vlastence"....

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 20.10.2020 8:21 | karma článku: 24,83 | přečteno: 1025x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 169x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4359x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1431x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Všechny nás to zasáhlo. Situace je napjatá nejen na Slovensku, reagoval Fiala

15. května 2024  21:29,  aktualizováno  21:56

Premiér Petr Fiala ve středu večer na CNN Prima News ohledně atentátu na slovenského premiéra...

VIDEO: V Istanbulu vzplála Atatürkova oblíbená restaurace, oheň zasáhl i bazar

15. května 2024  21:43

Znamý Egyptský bazar v Istanbulu ve středu zasáhl požár. Plameny se začaly šířit z komína více než...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.