Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P79e82t88r 64B76u15r80i34a45n

20. 10. 2020 16:19

Tolik sprostoty, demagogie a programových lží, kolik se vám jich podařilo vtěsnat do těchto pár odstavců, se vidí dnes už jen snad u pana Hornera.

Čas odvál vaše blogy, kde se spravedlivě rozhořčujete nad tím, kterak je naše společnost předsudečná vůči romům, homosexuálům a jiným. Sice to nikdo neříká naplno, ale...postesknete si.

Vy, naproti tomu žádné "ale" nepotřebujete a už rovnou víte, že všichni kdož se organizovali na onu demonstraci přes internet, jsou primitivní opice. A že všichni tito, byť jen podporovatelé protirouškových odpůrců, jsou zmanipulovaní konspiračními teoriemi. Demonstrující lidé na náměstí jsou potom podle vás tlupa opic.

Matka s dítětem je podle vás asi agresivní opice také, když ji těžkooděnci nechtěli pustit projít z náměstí ven, zde: Policie pochopitelně musela mít sílu k agresivnímu střetu připravenou ve vedlejších ulicích. Jak své lidi, tak i techniku.

Jiný názor než váš, je podle vás vždy spekulace a jeho nositelé pod jhem konspiračních teorií. Obklíčení a sevření lidí v jednom prostoru jsou podle vás pouze: přihlížející policisté. ̈

Jsem pamětníkem Rudého práva. Psávalo podobně, jen ne tak sprostě urážlivě.

1 0
možnosti
JS

Lituji, ale ten tón Rudého práva čiší z Vašeho příspěvku, ne z úvodního článku.

0 0
možnosti
PV

P44a55v42e73l 64V76é49b96r

20. 10. 2020 13:13

Zajímavá je míra nenávisti ve vašem článku. Já, kdybych svého protivníka, či člověka jiných názorů, než by byla mnou hlásaná jediná pravda (ve vašem případě vámi hlásaná jediná pravda), nazval cvičenou, agresivní či jinou opicí, banu bych se nevyhnul.

Ale už alespoň vím, proč máte obrázek se psem: Zvýšila se tím podstatně zobrazovaná inteligence.

2 1
možnosti
Foto

Ta lůza útočící na policisty má nějaký názor?Přišli se jen porvat.K ostatním slušným účastníkům demonstrace,kteří mají jiný názor než já se ani nevyjadřují.O nich tento blog není,je pouze o agresivních opicích chuliganech s minimální inteligenci napadající policisty...

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, že sbírat poltické pody, čí spíše snažit se sbírat politické body, tímto způobem je poněkud ohavnost.

Osobně si ovšem myslím, že pokud ten kdo povolil tuto demonstaci,se domníval, že k ničemu nedojde, byl navia anebo to byl záměr.

To je vždycky na demonstracích rovnou policie v celé své těžkooděnecké síle represivních nástrojů, zařízení a vybavení?

Asi sotva.

Takže to bylo jasné předem a pořadatel to spolkl is navijákem a ještě ho to nechají zaplatit, odsoudí ho apošlou možná i do vězení (kam by přinejmením patřil ten, kdo tu demonstraci povolil).

O zbytku lze smaozřejmě spekulovat, ale některé skupiny lidí provokatéry ani nepotřebují. ;-)

1 1
možnosti
KV

Bylo to napsáno už mnohokrát, demonstrace se nepovoluje, jen se bere na vědomí. Úředník nemá pravomoc nepovolit demonstraci, tedy pokud je její oznámení dle platných zákonů. Může se domnívat co chce ale to není důvod demonstraci nepovolit.

Není pochyb o tom, že když se chce, nějaká klička proč demonstrace nemůže proběhnout se najde. To vím z vlastní zkušenosti. V tomhle případě se prostě nechtělo a byl striktně dodržen zákon. Proč se nechtělo je otázka o které můžeme spekulovat ale na věci samé to nic nemění.

Ano, pokud vyhodnotí policie rizikovost akce.

Motivace pořadatele je mi také záhadou, jak to dopadne muselo být jasné každému i mírně nechytrému. Tady by se jistě spekulovat dalo.

4 0
možnosti
PK

"Nevím, jestli jsou roušky opravdu tou geniální obranou. Já to v nich ještě chviličku přežiju, ale myslím, že už dlouho ne." Tak pravil VK sr.

Moc bych si přál, aby můj kdysi volený politik sdělil národu, co je vhodnější obranou, co by skutečně pomohlo, bo jako vystudovaný ekonom rozumí všemu, počínaje klimatickými změny a konče bojem proti virům. A podporovat obřanskou nespokojenost je v této době od tak uvědomělého člověka a dobrého počtáře asi důsledek jeho rostoucí senility a izolace v království blaženosti pana Kellnera.....

2 0
možnosti
AN

A57l54e20š 61N79o19v72á22k

20. 10. 2020 10:03

všichni moc dobře víme, že roušky mají význam spíš symbolický, solidární...rostoucí počty pozitivních ukazují, že praktická efektivita roušek je velmi nízká.

2 0
možnosti
JN

Pokud policie uzavře jakoukoliv cestu ven. ať se nediví. Chápu, že dostali ,,opice" co si zasloužili, ale když někdo nemohl odejít policejní uzávěrou, která byla zbytečná, a pak byl zmáčen vodním dělem, nedivte se, že mu to vadí.

3 1
možnosti
JS

Pokud se nemýlím, policie oznámila, kterými ulicemi lze odejít.

6 0
možnosti
AN

A73l26e40š 17N13o13v54á22k

20. 10. 2020 8:39

možná si to už nepamatujete, ale před časem byla podobná, menší bitka s "extrémisty" v úzké uličce na Malé straně v Praze. Tehdy bylo zdokumentováno, že jeden z "extrémistů" byl provokatér nasazený policií.

Takže je zcela na místě i dnes spekulovat o podobných metodách.

4 1
možnosti
MS

Otázka je proč se aktivní fanoušci nechali vyprovokovat, když přislíbili dodržení podmínek organizátorů a brali to jako šanci dokázat, že nejsou jen primitivové? Nebo ten smysl pro taktiku má pouze policie? Každý očividně ví, že policie v minulosti nejednou použila " nastrčeného provokatéra" a přes všechny tyto zaručené informace, je výsledek stále stejný.

4 0
možnosti
MS

https://hnution.cz/8-akce/30-demonstrace-18-10-praha

"Naši akci podpořili i aktivní fanoušci fotbalových a hokejových klubů. K tomuto bychom chtěli uvést, že s námi aktivně komunikují a vyhlásili mezi sebou smír. Na všem jsme se s nimi dohodli, veškeré naše požadavky přislíbili respektovat. Berou to jako šanci dokázat, že nejsou jen

primitivové, co se umí jen vzájemně mlátit a dělat bordel....."

Tak nám organizátoři předvedli, co vláda dělá špatně a co by očividně zvládli lépe.

1 0
možnosti
PD

P59e38t80r 34D52r67a52p67a94l

20. 10. 2020 8:38

Sochor je jen bílý kůň nebo užitečný..., nejspíš oboje

0 0
možnosti

10x opice v tak krátkém (naštěstí) textu, nepracoval jste v ZOO ?

8 0
možnosti
Foto

Ne, jen jsem několikrát viděl záběry a fotky ze Staromáku. Tímto se také všem opicím žijícím v ZOO omlouvám....

2 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.