Nekompetentní Vlasta dala ČSSD gól do vlastní branky

Dnes jsem se upřímně pobavil, když jsem četl na internetu článek o tom, že Vlasta Bohdalová (CSSD) chce hlavu ministra Josefa Dobeše (VV). Paní Bohdalová tak reagovala na zprávu, že pan ministr Dobeš, při své obrovské vytíženosti, píše údajně seminární práci své paní ředitelce kabinetu, které předtím dal „za práci“ krásné stotisícové odměny.

Vlasta Bohdalovátyden.cz

A co mi na tom přijde vtipné? Především to, že paní Bohdalové nevadí, že pan ministr Dobeš utrácí stamiliony za předražený projekt státních maturit, pro který ve sněmovně sama hlasuje.

Paní Bohdalové nevadí, že na ministerstvu vznikají hlouposti za desítky milionů jako testování žáků pátých a devátých tříd, které je absolutně nepřipravené a nerozdiskutované.

Paní Bohdalové nevadí, že jsou vyhazovány miliony za plánování předem nelogických projektů rekvalifikací studentů nepedagogických fakult, když se bude řada středních škol rušit a současných učitelů propouštet.

Paní Bohdalové vadí až seminárka pana ministra, promiňte paní ředitelky, a nějaké odměny, kterých se na ministerstvu vyplatily stovky.

Nyní může Vlasta Bohdalová po vzoru sněmovní místopředsedkyně Parkanové zazpívat písničku: „Dobrý den a nashledanou, Josefe Dobeši.“ Tím jediným snad ještě může překvapit. Ostatním nás už pouze baví…

Přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | neděle 20.2.2011 8:56 | karma článku: 26,13 | přečteno: 2543x