Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sampis

20. 2. 2011 10:17
No, pod pojmem vlastní gól

si představuju rozhodně něco jiného. Ale k článku. Možná jste si všiml, že Topolánka nestálo politické funkce krytí Sašových lumpáren, ani neschopnost sestavit vládu téměř rok, ani nechat se fotit hambatý. Krk mu zlomila a dezinterpretace toho, že mu jak konzervativci nevadí homosexuálové a židi.

Ministr Dobeš se dopustil jednání přinejmenším nestandardního (krást a dělat hloupá rozhodnutí je standard).  Skoro to vypadá na osobní zájem dvou osob.

0 0
možnosti
TZ

Sulac

20. 2. 2011 13:10
Re: No, pod pojmem vlastní gól

Osobně si myslím, že pan ministr Dobeš je naprosto nekompetentní, ale opravdu je usměvné, pokud mu to říká Vlasta Bohdalová, která ho ve všem podporuje 8-o;-O;-DRv

0 0
možnosti
P

pěnice

20. 2. 2011 9:57
Ještě bych ráda věděla,

kdo z poslanců tam je kompetentní a k čemu.Co chcete po lidech,kteří si odhlasují snížení platů a pak se diví? Já si myslím,že oni rozumí akorát tomu,jak z té funkce vyždímat co nejvíce.Jinak si všimněte,co dělají v parlamentu při jakémkoli jednání.To je prostě volná zábava,čtení tisku,telefonování,svačina,prostě je to verbež,která nám v přímém přenosu předvádí,že jsme si zvolili budižkničemy a to napříč politickými stranami.Tento výraz se mi obzvláště líbí.

0 0
možnosti
TZ

Sulac

20. 2. 2011 13:11
Re: Ještě bych ráda věděla,

Myslím, že to měl říct z ČSSD Marcel Chládek, který se školstvím opravdu zabývá. :-/

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

20. 2. 2011 9:24
Zdravím .....

Logika u socdemokratů ? To jsem snad nikdy nezažil, neviděl a neslyšel ;-D

0 0
možnosti