Sázka na „Putinovu děvku“. Kurz 12:1

Sázkové kanceláře hlásí enormní zájem o prezidentské volby. Vedle tipování vítěze si lze vsadit i na takové obskurnosti, třeba jestli se bude člen Zemanova doprovodu Vladimír Kruliš po celou dobu ve volební místnosti usmívat.

Je toho mnohem více, na co si lze vsadit. Jestli bude po volební místnosti v přítomnosti současné hlavy státu opět pobíhat nahá žena (12:1), jestli Drahoš odvolí bez falešných brýlí (4:1), zda Miloš Zeman přijde k volební urně s dcerou Kateřinou (3:1), atd. Vycházím z dnešních aktuálních kurzů jedné významné sázkové kanceláře.

Jenom si tak říkám, pro koho jsou tyto sázky vlastně určeny? Pro běžné voliče jako jistá forma pobavení? Nuže, proč ne. Představte si ale být v kůži Vladimíra Kruliše nebo Kateřiny Zemanové. Nebo jen být členem volebního štábu jednoho z kandidátů. Kurzy jsou více než slušné, cesta k velkému výdělku otevřená... A přitom stačí tak málo: sundat falešné brýle, usmát se, anebo podpořit tatínka. Věřím, že nikdo z okolí adeptů na Hrad (nebo jejích známých) nebude v pokušení. Snad si nevezmou příklad z manipulací sázek ve fotbale.

Riziko opakování incidentu s pobíhající nahou ženou ve volební místnosti je však s ohledem na pohádkový kurz značně vysoké. A motivem už nemusí být vůbec „Putinova děvka“.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Zbela | pondělí 22.1.2018 18:43 | karma článku: 14,37 | přečteno: 965x