Vokurková sezóna

Přátelé, máme tu léto, dobu prázdnin, pomalu končí červenec. Dlouho jsem nic nenapsala. Na mail mi chodí dopisy od mých čtenářů, kdy, že už zase něco napíšu? Jinak si prý budou muset hledat jinou blogerku.  

   

Přiznávám, že mě ta věta, že si budou muset hledat jinou blogerku malinko naštvala, popostrčila a tak tedy opět píšu, píšu pro Vás, protože nechci abyste si hledali jinou.

V něčem mi to připomnělo vztah mezi mužem a ženou. Příjde okamžik, kdy si jedna strana začne myslet, že už je všechno v pohodě, poleví.....a ejhle, někde z nitra zeměkoule se vyjeví jiná, vyšší bytost na úrovni nejméně páté dimenze a jednoduše Vás strčí do kapsy, jinými slovy, Váš partner po ní začne nejprve pošilhávat. Posléze zjistí, že pošilhávání není až tak příjemný fyzický projev a jednoho dne se podívá přímo a následky mohou být i katastrofické.

Je mi jasné, že čtenáři čekají na nějaký velmi pikantní či dramatický příběh a když ne ani jedno, tak aby to bylo aspoň zajímavé.

Tentokrát to nebude ani jedno. Mám ten dojem, že o katastrofy všeho druhu  se letos postarala příroda a nebo cestovní kanceláře či dopravní prostředky.

Mnoho lidí prožívá letošní léto ne příliš šťastně, což všichni denně vidíme prostřednictvím sdělovacích prostředků.

Nevěšme však hlavu. Jak řekl jeden můj dobrý "kamarád": "Víš kolik lidí je i šťastných, kolika lidem se narodilo dítě, kolik lidí potkalo někoho příjemného, kolik lidí zažilo nejlepší sex svého života a   kolik lidí bylo v práci povýšeno?"

Možná, že i Vy někoho takového znáte?

Chtěla bych všem čtenářům popřát krásný a klidný zbytek léta, ať se zde zase všichni po dovolených a prázdninách můžeme sejít v našich internetových diskusích.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alice Wollmannová | pondělí 27.7.2009 10:55 | karma článku: 8,94 | přečteno: 866x