Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

(Ne)bezpečné známosti?

Tak nějak se to přihodilo v mém životě,  že jsem sama. Nemyslím tím sama na této planetě a ve vesmíru.  Mám samozřejmě na mysli absenci vztahu. Inu, řekla jsem si: " Vezmu život do vlastních rukou, využiji moderní technologie, budu žena in"!...Vydala jsem se vstříc seznamování prostřednictvím internetu.

Zaregistrovala jsem se na jeden seznamovací server, pečlivě vyplnila profil uživatele a připojila foto..a ted,  děj se vůle boží!

Začaly se dít věci! Oslovil mne nějaký muž  se slovy: " Tebe by chtěl mít doma asi každý". Říkám si..hm, bezva.., ale přišla od něho další odpověď: " Leda tak na zahradě zakopanou 1 metr pod zemí " Doporučila jsem mu tedy, že by se mu v tomto případě vyplatilo uzavřít  smlouvu o dílo s hrobníkem na Olšanech....

Nepropadám však beznaději a říkám si..show must go on!

 Události na sebe nenechaly dlouho čekat. Ozval se starší, prý velmi seriozní a velmi dobře fin. zabezpečený muž, nyní obchodník se zahraničními realitami mimo jiné. Jeho nabídka byla:" Budeš mou manželkou, já potřebuju dalšího potomka, nabízím  vzestup na společenském žebříčku atd. Pronajmeme si na jeden měsíc byt a uvidíme jak nám to půjde a pak se uvidí. Mám však jednu podmínku,  svatební smlouva bude obsahovat i počet pohlavních styků za rok a bazíruji na jedné zásadní věci a tou je- nevyholený dámský klín, jelikož můj erekční mechanismus je takto nastaven". Podotýkám, že toto vše mi napsal po výměně cca 3. vzkazů....Poděkovala jsem tedy za lukrativní nabídku a raději se rozloučila:-)

Říkám si, klid..jedeme dál...na scénu vstupuje další objev.

 Chce mě prý poznat, zve mne na "véču"..byl by rád, kdybych se laskavě vyjádřila, jestli mám zájem! Protože netuším kdo mne zve, vyjádřím  prosbu o nějaké další informace o jeho osobě. Dotyčného to rozlítilo, že ON přece není nikde na kádrovce a že od toho jsou schůzky, abychom se viděli!!  Argumentuji tím, že  bych přece jen ráda měla předem  nějakou představu a že by nejjednodušší bylo, kdyby zaslal své foto. Přišla arogantní odpověď: " Je vidět, že nemáš zájem a já absolutně nesnáším takové jednání, JÁ jsem tě pozval na večeři a JÁ bych se chtěl s tebou seznámit"!  Doporučila jsem mu, ať raději povečeří sám a nebo se rozdělí se svým nepřítelem, ale mne vynechá....

Trochu silná káva, že...ale vždy může být i hůř:-)

Přichází další nabídka:" Ahoj, jsem Dr Marek a našel jsem tě.
Femme, tvůj profil tě vykresluje jako smutnou dívenku, nenaplněnou, ztracenou ve vřavě velkoměsta, stále nemáš kapitána, s kterým by se dalo městem proplout a někam doplout? Abych se ti představil, jsem Dr. Marek z Prahy 6, 190 cm vysoký a vůdčí muž. Pověz něco o sobě, pocítíš-li třeba zájem.
 Ve snaze o bližží poznání se ptám jaký, že obor praktikuje? " Jsem psychiatr, budu tě léčit! Mám krásný bílý plášť se stříbrnými knoflíky a na svých pacientkách rád provádím i pokusnou terapii, mimo jiné mám připraveny i krásné ostré nástroje". Když jsem se ohradila, že já ale pacientka nejsem, odvětil, že jsem drzá a že potřebuju na holou, že takto své neposlušné pacientky trestá. S tímto vyšinutým jedincem jsem se rozloučila se slovy, že je magor!

Pro jistotu jsem se znovu podívala, kam jsem se to vlastně přihlásila? Neshledala jsem v názvu nic, co by avízovalo přítomnost takového množství marginálních osobností.

Držím se hesla..Tak dlouho se chodí se džánem pro vodu, až....a proto to nevzdávám....

Přichází nabídka z Belgie! Přímo ze sídla NATO. Říkám si, hmmm..to bude tedy terno! Dotyčný obratem posílá foto a je to fešák! Já se jemu prý strašně moc líbím! On plánuje na dalších 5 let trvalý pobyt v Praze, co by údajný belgický ambasador.... Proběhla výměna několika vzkazů. Maily se hemží zamilovanými slůvky..jsem nejsladší miláček, největší láska jeho života:-) Sedne prý na letadlo a zítra je tu! Má to však jeden háček. Chce abych s ním strávila noc v hotelu a jako důkaz naší lásky vyžaduje sex, ale bez kondomu:-)) Prý mu tím dokážu, jak moc ho miluji. Myslím, že na tohle by mu neskočila ani šimpanzí samička po lobotomii.....Naše láska skončila.... napsal, že přece nepojede 1200 km jen proto aby se díval na můj "chnusný" ksicht.....

Nevadí....netruchlím:-) Za mužem a za autobusem se  přece neběhá, pojede další:-)

Nyní  se s Vámi loučím a odcházím vstříc novým dobrodružstvím a slibuji, že se s Vámi opět podělím o další virtuální love story.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alice Wollmannová | středa 9.4.2008 13:12 | karma článku: 22,10 | přečteno: 1627x
  • Další články autora

Alice Wollmannová

James Bond z Lidlu

Také se Vám stává, že některé příběhy z Vašeho života se zdají být neuvěřitelné? Ne, nemusí se jednat o nic tak dramatického, jako je přistání mimozemšťanů přímo u Vás na balkoně, nebo to, že vyhrajete na stírací los 20 milionů.

19.9.2016 v 9:00 | Karma: 16,58 | Přečteno: 516x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Jaro je tu, lidi šílí, a zase ta výměna pneumatik....

Pro většinu lidí je výměna pneumatik pěkná otrava. Ani já nejsem výjimkou. Snažím se to odkládat, jak jen to jde. Jo, teď na jaře mírná prokrastinace není na škodu, ale v opačném případě by to mohl být pěkný malér. Tento článek je určen všem, pro koho je výměna gum ze zimních na letní a opačně ztráta času, jinými slovy pěknej vopruz. Nechte na hlavě, nevšední příběh lze zažít i při takto přízemní činnosti.

2.4.2014 v 7:43 | Karma: 11,93 | Přečteno: 781x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Elita nejsou jelita!?

Jak tak koukám na zápisky v mém blogu, tak zjišťuji, že jsem již rok NIC nenapsala. Není to tím, že by se nic v mém životě nedělo, jen jsme si dala pauzu. Dnes jsem si řekla:“ DOST, už je to přece rok a já zase začnu psát“. O čem? No, to se uvidí! Ted však mám pro Vás jeden příběh, tak trochu související se svátkem všech zamilovaných...

15.2.2014 v 0:16 | Karma: 12,78 | Přečteno: 682x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Povalentýnské requiem, aneb je hledání chlapa ztráta času?

Je hledání chlapa ztráta času? Majitelé rozličných seznamek Vám odpoví, že určitě není. Některé ženy řeknou rovnou, že je. Pojďte se přesvědčit sami. Přečťete si můj příběh a zkuste odpovědět na tuto jednoduchou otázku. Je hledání chlapa ztráta času?

18.2.2013 v 8:05 | Karma: 17,93 | Přečteno: 1217x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Chlapi chcete sbalit ženskou? Pořiďte si osobního kouče!

Svět se vážně zbláznil. Dnešní muži si najímají osobního kouče, aby se dozvěděli, jak sbalit ženu. Ve snu by mne nenapadlo, že by s touto triviální záležitostí mohl mít nějaký muž problém. Vždyť stačí tak málo! Co myslíte, dámy?

15.8.2012 v 7:44 | Karma: 17,37 | Přečteno: 1879x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...

  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...