Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Je libo plastického chirurga?( další story ze seznamky)

Jsem plastický chirurg, měsíčně beru 600 tis., mám Yamahu R 7 , Peugeot 607 a v uchu diamant. Mám bílé melíry a nosím dlouhý černý kožený plášť...

je libo liposukci?

Jsem špičkový specialista na operaci karpálních tunelů a kyčelních kloubů. Léta jsem žil v Kanadě, kde jsem se profesionálně věnoval hokeji. Je mi 35 let a rád bych  se seznámil zrovna s Tebou.

Velmi mne tento " nevšední inzerát" zaujal. Možná i proto, že mám tak trochu co dočinění se zdravotnictvím a chtěla jsem si jen rozšířit obzory a poznat tuto geniální bytost.

Tvrdil, že za 200 tis. by tedy ani nevstal a  nechápe, jak mohou ostatní lékaři za takovou almužnu pracovat. To mne celkem pobavilo, ale mlčela jsem, zřejmě neměl potuchy o tom, jaké platy jsou v českých nemocnicních.

Údajně často jezdívá do nemocnice v našem městě na reoperace. Musí předělat to, co tam ty "prasata" pokazili. Když jsem se zeptala, co konkrétně, tak odpověděl neurčitě, že všechno možné...

Sebrala jsem tedy odvahu a jednoho jarního dne jsme se sešli. Přijel skutečně v Peugeotu 607, přesně tak, jak avízoval. Měl i bílé melíry. Pravost diamantu jsem neověřovala....

Jeho vášeň pro svůj kožený plášť se rázem projevila jako pravdivá. Ačkoliv bylo cca 20 st., nelenil, oblékl si ho a hrdě nakráčel do restaurace. Budil patřičnou pozornost, plášť tedy splnil svůj účel.

Nemám ráda, když konverzace vázne. Vyzvala jsem tedy pana Mirka( tak se mi představil), aby mi něco pověděl o své práci.

Dozvěděla jsem se, že pracuje pro docenta M. a pro kliniku doktora Š. Pracuje pro ně, když to nutně potřebují. Jinak se specializuje na práci ve Fakultních nemocnicích. Provádí téměř všechny plastické operace  a zároveň je jediný specialista na operaci karpálních tunelů, používá metodu, kterou nikdo v naší republice nezná.

Mezi hovorem mu přišly cca 4 SMS....prý mu píší jeho asistenti, musí se dohodnout na zítřejším postupu operací. Bude operovat kyčle a to by sám nezvládnul.

Letmo jsem si prohlétla jeho ruce. Dlouhé nehty a nečistota za nimi, dva zlaté masivní prsteny. To není právě ta nejlepší vizitka chirurga, pomyslela jsem si.

Položila jsem Mirkovi dotaz, jak vlastně reagují pacienti na jeho image? Podivil se mé otázce? Jak? Normálně? Jsem na ně hodný a to stačí! Tím mne vskutku odzbrojil! Když jsem se zeptala, jak se o něm dozvím, když je tedy ten nejlepší ze všech? Omluvila jsem se za svou neznalost....Odpověděl: " No lidi si to prostě mezi sebou řeknou, to je jednoduchý"....

" A vůbec, nechápu, co se Ti nezdá?" " Já Tě prostě nebudu přesvědčovat o tom, že jsem plastický chirug, to nemám opravdu zapotřebí"! " Jestli mi nevěříš, tak to je Tvůj problém, ale já jdu prostě zítra operovat!"

Nastala kratší pauza v hovoru, čekali jsme, až nám přinesou účet. Dávala jsem si dvě a dvě dohromady. 35 let, léta v Kanadě hrál hokej, do toho studium VŠ. Specializace v oboru plastická chirurgie a zřejmě i chirugie ruky a ortopedie! Mám před sebou skutečného génia a nebo lháře?

Pan vrchní přinesl účet. Mirek vytáhl peněženku. Byla to klasická kasírovací portmonka, kterou můžeme běžně vidět u čísníků v Grandhotelu Pupp.....přesně takovou měl i Josef Abrhám ve filmu Vrchní prchni.

Já jsem raději také prchla!

Pokud někdo tohoto věhlasného chirurga znáte a nechali jste se od něho operovat, dejte mi vědět,  zapomněla jsem se v té rychlosti zeptat na jeho jméno...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alice Wollmannová | středa 8.10.2008 11:59 | karma článku: 21,50 | přečteno: 2401x
  • Další články autora

Alice Wollmannová

James Bond z Lidlu

Také se Vám stává, že některé příběhy z Vašeho života se zdají být neuvěřitelné? Ne, nemusí se jednat o nic tak dramatického, jako je přistání mimozemšťanů přímo u Vás na balkoně, nebo to, že vyhrajete na stírací los 20 milionů.

19.9.2016 v 9:00 | Karma: 16,58 | Přečteno: 516x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Jaro je tu, lidi šílí, a zase ta výměna pneumatik....

Pro většinu lidí je výměna pneumatik pěkná otrava. Ani já nejsem výjimkou. Snažím se to odkládat, jak jen to jde. Jo, teď na jaře mírná prokrastinace není na škodu, ale v opačném případě by to mohl být pěkný malér. Tento článek je určen všem, pro koho je výměna gum ze zimních na letní a opačně ztráta času, jinými slovy pěknej vopruz. Nechte na hlavě, nevšední příběh lze zažít i při takto přízemní činnosti.

2.4.2014 v 7:43 | Karma: 11,93 | Přečteno: 781x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Elita nejsou jelita!?

Jak tak koukám na zápisky v mém blogu, tak zjišťuji, že jsem již rok NIC nenapsala. Není to tím, že by se nic v mém životě nedělo, jen jsme si dala pauzu. Dnes jsem si řekla:“ DOST, už je to přece rok a já zase začnu psát“. O čem? No, to se uvidí! Ted však mám pro Vás jeden příběh, tak trochu související se svátkem všech zamilovaných...

15.2.2014 v 0:16 | Karma: 12,78 | Přečteno: 682x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Povalentýnské requiem, aneb je hledání chlapa ztráta času?

Je hledání chlapa ztráta času? Majitelé rozličných seznamek Vám odpoví, že určitě není. Některé ženy řeknou rovnou, že je. Pojďte se přesvědčit sami. Přečťete si můj příběh a zkuste odpovědět na tuto jednoduchou otázku. Je hledání chlapa ztráta času?

18.2.2013 v 8:05 | Karma: 17,93 | Přečteno: 1217x | Diskuse| Společnost

Alice Wollmannová

Chlapi chcete sbalit ženskou? Pořiďte si osobního kouče!

Svět se vážně zbláznil. Dnešní muži si najímají osobního kouče, aby se dozvěděli, jak sbalit ženu. Ve snu by mne nenapadlo, že by s touto triviální záležitostí mohl mít nějaký muž problém. Vždyť stačí tak málo! Co myslíte, dámy?

15.8.2012 v 7:44 | Karma: 17,37 | Přečteno: 1879x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Bratra bodl do hrudníku i hlavy. Za pokus o vraždu soud muži potvrdil čtrnáct let

22. května 2024  15:35

Muž z Litvínova si odpyká 14 let vězení za pokus o vraždu svého bratra, kterému zazlíval, že se za...

Vláda má jednat o návrhu na vznik nových sousedských dětských skupin

22. května 2024  6:06,  aktualizováno  15:32

Návrh ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky z KDU-ČSL, který počítá se zřizováním...

Volební spoty hrozí zelenými pomatenci i populisty. Ufoni slibují nadhled

22. května 2024  15:04

Česká televize začala vysílat volební spoty stran a hnutí, které kandidují v červnových...

Norsko, Španělsko a Irsko uznají Palestinu. Terorismus se vyplácí, reaguje Izrael

22. května 2024  9:47,  aktualizováno  14:36

Norsko, Irsko a Španělsko formálně uznají Palestinu jako stát. Bez uznání palestinského státu...

  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2449x
Jsem jaká jsem a budu ráda, když budete číst moje články...