Chlapi chcete sbalit ženskou? Pořiďte si osobního kouče!

Svět se  vážně zbláznil. Dnešní muži si najímají osobního kouče, aby se dozvěděli, jak sbalit ženu. Ve snu by mne nenapadlo, že by s touto  triviální záležitostí mohl mít nějaký  muž problém. Vždyť stačí tak málo! Co myslíte, dámy?                                          

 

 

Za mých mladých let bývalo dobrým zvykem, že se muž ženě nějakou dobu tzv. “dvořil“. Není podstatné, jestli ji oslovil ve škole, v  restauraci, v parku nebo úplně někde jinde.  Pak následovaly  dopisy,  telefonáty, pozvánky na schůzku, do kina či na večeři, něžná vyznání plná obdivu. Sem tam nějaký ten dáreček v podobě prstenu s diamantem či květina.

 

 

Zkrátka,  muž se vždy musel snažit, investovat, vymýšlet, a hlavně nebýt moc „hrrr“, aby získal ženu svého“srdce“. Také musel počítat s neúspěchem.  Pokud nic nepokazil,  navíc byl čistý a nebyl to zrovna alkoholik a  fluktuant, nebo se právě nevrátil z věznice, kde odpykával trest za tunelování státních financí, téměř nic mu nestálo v cestě za kýženým úspěchem.

 

 

S trochou nadsázky jsem stručně popsala, jak to  chodívalo mezi „slušnými“ lidmi.

 

 

Časy se mění! Osobní kouč to vidí úplně jinak.

 

 

Nedávno jsem  zabrousila na webové stránky světaznalého  kouče, který se věnuje právě problematice mužské přitažlivosti. A tam jsem si tedy početla! Musím přiznat, že mi začal běhat mráz po zádech při představě, že někdy v budoucnu natrefím na muže, který se nechá takto vést, znamená to totiž to, že se nenechá vést mnou!

 

Musím však říci, že na to jde guru přes mužskou přitažlivost  přímo od lesa! Útočí totiž na mužskou upřímnost a jak víme, muži bývají  velmi „upřímní“.

 

 

Chlapi,  buďte k sobě upřímní!

 

 

Potlačili jste někdy  sami sebe, svoji touhu, svoje přirozené chování, JEN abyste zapůsobili na ženu?

 

Cítil ses trapně, jako zoufalec, když jsi byl ve společnosti ženy, která se ti moc líbila?

 

 

Podlézal jsi ženě, byl jsi na ni hodný, milý, byl jsi galantní, starostlivý, dělal jsi pro ni věci, které bys normálně nedělal, ale všechna ta snaha přišla na zmar?

 

Řekněte sami, kdo z Vás mužů tohle někdy nezažil?

 

 

Také jsem se dozvěděla, že největší chyby dělají muži, pokud jde o ženy. (Hm, to je ale novinka, tohle vím dávno a do dneška nechápu, jak si nějakej fakt dost dobrej chlápek s vilou, mercedesem a chatou nabrnkne  blonďatou, vypatlanou pipinu).

Většinou si toho však nejsou vědomi a tak utrácejí peníze, čas a energii  a to bez výsledku.

 

 

Není však uvedeno, co se počítá jako výsledek? A tak si pod tímto pojmem můžeme představovat lecos, doufám, že jste nečekali, že se bude jednat o svolení k sexu, že ne? Náš guru  chce své svěřence zdárně dovést  k cíli a tím je bezesporu  svatba jako řemen! Toto chce přece každý normální chlap, nebo ne? Oženit se, mít doma manželku s pěti P a kupu dětí.

 

 

Následuje sumička, kterou  do sebe budete "investovat“. Jinými slovy, to co uškudlíte na ženský, vrazíte do sebe a svých schopností. Váš guru také nepříjde zkrátka, inu každá tisícovka dobrá.

 

Také si můžete objednat mailingový kurz,  kde  se v průběhu 15. týdnů dozvíte nejtajnější triky, jak dostat ženu svých snů. V každém mailu budou uvedeny přesné instrukce, jak získat větší důvěru a dovednost, jak HRÁT se ženami.

 

Zkrátka nebude to hned, aneb, kdo si počká, ten se dočká!

 

Po přečtení všech mailů v průběhu zmiňovaných 15. týdnů  před Vámi padne na kolena  nejméně  Angelina Jolie, protože Vy přece nechcete nějakou husopasku, to dá rozum!

 

 

Tak co chlapi, jak to vidíte Vy? Kolik z Vás by se nechalo takto vést?

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alice Wollmannová | středa 15.8.2012 7:44 | karma článku: 17,37 | přečteno: 1879x