Teroristický útok v Izraeli - fabulace

Média uvedla, že v oblasti Samaří byl spáchán teroristický útok, kdy z jedoucího automobilu zahájil palbu na klidně stojící arabské občany židovský terorista. Byla postřelena těhotná arabská žena. 

Tato otřesná zpráva se stala okamžitě sólokaprem všech světových médií. Do místa teroristického činu se okamžitě sjely CNN, Al Jazeera, BBC, Reuters a další přední světové agentury a televizní štáby. Mladá žena byla po prvotním ošetření převezena soukromým letadlem do špičkové nemocnice v iránském Teheránu a to spolu s otřesenými rodinnými příslušníky. 

Manžel postřelené ženy vypověděl, že byli zabráni do rozhovoru, když se ozvala střelba z jedoucího automobilu a jeho žena se před ním skácela na zem. Byla mu a celé rozvětvené rodině ihned poskytnuta veškerá možná psychologická péče.

V reakci na tento ohavný čin začaly zhruba do hodiny první demonstrace v Káhiře, Teheránu, Islámabádu a dalších větších městech muslimského světa. Došlo k útokům na křesťanské kostely v Egyptě, kde byl pobit zatím neupřesněný počet křesťanů a byl vypleněn klášter svaté Kateřiny na Sinaji. Demonstranti se poté vydali směrem k zastupitelským úřadům  států Izrael, USA, Francie a Velké Británie v Káhiře, kde policie uvolnila davu cestu až k bráně, která byla povalena a došlo vlivem spravedlivého hněvu ke ztrátám na životě mezi členy diplomatického sboru.

V Islámábádu se zcela zastavil život, neboť na hlavní třídě pochodovalo odhadem asi 2 miliony Pákistánců, požadující okamžité vyhlášení svaté války vůči západním zemím. 

Velká Británie a Francie vyhlásili stav ohrožení, neboť policie nebyla schopna pacifikovat spravedlivě rozhořčené davy muslimských demonstrantů, pochodujících Champs Elyseés a Hyde parkem. Vyšlo mimořádné vydání všech deníků, kde na první straně byla omluva arabskému světu za tento brutální čin s ujištěním, že všechny země stojí po boku trpících arabských zemí a vyslovena hluboká soustrast s postiženou rodinou. 

Evropská unie jednohlasně odsouhlasila mimořádné zvýšení příspěvku občanům pásma Gaza a Západního břehu. 

Odpoledne se sešlo mimořádné valné shromáždění OSN, aby vyhodnotilo nastalou situaci. Všechny země důrazně odsoudily tento nelidský ohavný čin a vyzvaly k úplnému bojkotu státu Izrael, včetně námořní a vzdušné blokády. Byl vyhotoven krizový scénář  a příprava mezinárodních jednotek, které vstoupí do Izraele a zabrání tak dalším podobným útokům. 

P.S. Čtenářům se omlouvám za fabulaci, nic takového se neděje. Můžeme zůstat v klidu. Jen byla postřelena jedna židovská maminka, která přišla o nenarozené dítě. Fakt, nic se neděje. 

Autor: Tomáš Vodvářka | pátek 14.12.2018 12:06 | karma článku: 35,87 | přečteno: 1119x