Bůh nesídlí na nebesích, ale v Rusku

Stačil jeden rok a země, která se druhdy pyšnila svým ateismem, bořila chrámy a kněží, kteří přežili, stavěli Bělomorkanál, se obrátila k nejvyšší instanci. 

První známky byly patrné v okamžiku pohřbu jednoho z posledních echtovních bolševiků Žirinovského. K jeho rakvi přistoupil sám hosudar Velké Rusi a k obrovskému překvapení se pokřižoval. Bývalý agent KGB, jehož výchova a výcvik jistě nezahrnovaly jakékoli náboženské úkony, nedejlenin myšlenky, provedl křesťanský úkon a to ještě před kamerami s vědomím, že toto gesto se rozlétne po sociálních sítích rychleji, než odhalené poprsí přední hollywoodské hvězdy. 

I patriarcha celé Rusi Kirill požehnal železnému šrotu, do něhož nasedly statisíce obránců míru, aby jej šířili dále v zemi ukrajnské hlava nehlava, dům nedům či mocnice nemocnice. Slíbil všem, kteří tuhle parádní jízdu náhodou nepřežijí, věčnou blaženost, ne nepodobnou dennímu přísunu cudných panen, jež slibuje prorok Mohamed. Vzhledem ke stoupajícímu počtu, kterých se to aktuálně týká, musí být na věčnosti docela fofr s jejich výrobou a přísunem. 

První žena ve vesmíru Valentina Těreškovová si i přes pokročilý věk náhle vzpomněla, že během svého kroužení ve Vostoku v roce 1963 přivítala v jeho těsné kabině samotného Boha, který jí sdělil přísně tajnou informaci. Tu v sobě dusila celých 60 let, abyji  konečně - v době pro Rusko klíčové - mohla veřejně a bez bázně rozkrýt. Musela to pro ni  být trudná doba udržet v sobě zásadní sdělení v éře Chruščova, Brežněva, Gorbačova i Jelcina. Teprve za Putina z ní vyšlo, že v roce 2022 se na Zemi objeví Antikrist a to jako z udělání v podobě člověka, který zcela proti plánu generálů Ruské federace bude ďábelsky bránit svou zem. 

A dnes vyšlo najevo, že se ve Vladimírovi Vladimíroviči Putinovi opět objevila božská stopa a on nařídil všem svým jednotkám klid zbraní po dobu oslav pravoslavných vánoc. Málokterý světový vůdce by byl tak šlechetný a v době jistého vítězství ve speciální vojenské operaci věnoval protivníkovi několik desítek hodin oddychu. 

Z výše uvedeného vychází jasně najevo, že pojmenování Ruska říší zla Ronaldem Reaganem byla mrzká pomluva, neboť tato země je prosycena duchem svatým, prýštícím z každého jejího občana, který nechce nic jiného, než celosvětový mír. Předtím je ovšem nutné těm zabedněncům, kteří tuto dějinnou roli Ruska doposud nepochopili, ji sdělit jakýmkoli způsobem.

Třeba i raketou s náloží do nemocnice. 

 

 

Autor: Tomáš Vodvářka | čtvrtek 5.1.2023 17:45 | karma článku: 43,30 | přečteno: 3526x