První "Ňaderný útok" v dějinách České republiky.

Tak jsme se konečně dočkali. Doslova v přímém přenosu jsme byli všichni svědky bezprecedentního prvního "Ňaderného útoku" v dějinách České republiky.

Tak jsme se konečně dočkali. Doslova v přímém přenosu jsme byli všichni svědky bezprecedentního prvního "Ňaderného útoku" v dějinách České republiky.

Obě zbraně byly naštěstí poměrně malé. Dokonce si dovoluji říct, že to byly takové kapesní "Ňaderné pumy!" Přesto byl následek útoku takřka zdrcující. Pan prezident zaplatil útok málem svým životem. Popelavý výraz v tváři, naprostá prostorová dezorientace, selhání svalstva spodní části těla. Ty kdysi tak pevné nohy, které byly schopny nést tíhu opoziční smlouvy se prostě podlomily jako sirky a pan prezident musel být odnesen ochrankou do ústraní, kde se naštěstí záhy vzpamatoval.

Ani si netroufám domyslet, co by se stalo, kdyby byly k útoku použity "Ňaderné zbraně" většího kalibru. Kdyby na pana prezidenta zaútočila taková Pamela Andersonová,,nebo dokonce známá pornoherečka Lolo Ferrari????? Je naprosto jisté, že by ho to stálo život a národ by osiřel.

Holt, ne nadarmo se říká :"Co mladého potěší, starého může zabít!"

Naštěstí nemá náš prezident k dispozici jaderný kufřík. Předpokládám totiž , že po "Ňaderném útoku" by následovala drtivá jaderná odplata. Část Ukrajiny by byla nemilosrdně vymazána ze světové mapy a možná dokonce by byla zahájena třetí světová válka.

Dovoluji si proto v zájmu nás všech, ale i v zájmu zdraví a života současného pana prezidenta, apelovat na všechny své spoluobčany, abychom za čtrnáct dnů zvolili prezidentem někoho duševně i fyzicky svěžího, u nás na Moravě takovému chlapovi říkáme prostě  "ŠOHAJ," koho případný další "Ňaderný útok" spíše rozesměje, nebo dokonce i potěší, než aby ho málem ukrátil na životě.

Jsem totiž přesvědčen, že ženská ňadra, libovolného tvaru a velikosti jsou na světě hlavně proto, aby krmila a těšila a nikoliv brala životy a podlamovala nohy.

Takže za mě: "Ňadrům a prezidentovi šohajovi třikrát zdar!"

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Vlk | pondělí 15.1.2018 13:47 | karma článku: 38,24 | přečteno: 2995x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 38,85

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 25,90

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,69

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,82

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,52