Přepral by Felix Slováček medvěda Grizlyho?

Přátelé doufám, že Vám neunikla důležitá informace, že 6% Američanů si myslí, že by v pěstním souboji porazilo medvěda Grizzlyho.

Dneska jsem si vzal volno a tak jsem se ponořil po ránu do hlubin internetu a dočetl jsem se na netu zajímavé informace:

 Za prvé, že 6% Američanů si myslí, že by v pěstním souboji porazilo medvěda Grizzlyho. Což je skoro stejně hloupé jako když si asi 30% Čechů myslelo, že Zeman by mohl být dobrý prezident a Babiš dobrý premiér, protože už má nahrabáno a další prachy nepotřebuje.

  Pak jsem se dočetl, že Felix Slováček už opustil mladou a rád by se vrátil ke staré a prý celou dobu, co byl s mladou, vyžadoval sex i po staré staré. (ta Dáda musí být kouzelnice) prý ji vlastně nikdy neopustil a chodil na večeře

Vsadím se? Že Felix by toho Grizlyho knokautoval v prvním kole.

Pak sem se dočetl , že nějaké paní, co se živí Youtubingem vypadla při natáčení videa v bikinách bradavka. Což je důležitá informace, protože taková vypadnutá celebritní bradavka je náramně důležitá věc. Holky hned klikají, aby zjistily, jestli paní nemá hezčí bradavku než ony a kluci hned klikají, protože prostě mají rádi bradavky. Kdo by taky neměl rád bradavky, to dá rozum.

Pak jsem se taky dočetl, že božská Naomi Campbell porodila v padesáti letech své první dítě. Nelze než blahopřát Naomi, snad tu pubertu až vám bude 67 a půjdete do starobního důchodu přežijete . Docela by mě zajímalo, jestli se třeba rasistům líbí Naomi Campbell, nebo jestli jsou konzistentní a líbí se jim jen bílá Karolína Kůrková. Ta totiž taky porodila, jak jsem se dočetl.

Zřejmě je to kristepane nakažlivější než Covid. Děsím se toho která okouzlující "padesátka" ještě porodí a protože mojí ženě je padesát až na podzim budu asi raději pár let přespávat v obýváku. Čtvrté děcko už bych asi neuživil.

No a nakonec jsem se dočetl, že Hollywoodská hvězda Jenifer Lawrenc prohlásila, že říct o někom, že je tlustý, by měl být trestný čin. A s tím já musím souhlasit, ta diskriminace nás tlusťochů musí skončit! A krásné holky by s námi tlusťochy měly povinně na ulici navazovat oční kontakt a ne se dívat skrz nás, jako kdybychom byli průhlední. Já přitom moc dobře vím, že nás vidíte ženské, jenom nás prostě diskriminujete.

Takže je to všechno v pohodě, stále ještě se dá na internetu najít spousta zajímavých a důležitých informací a není nutně se furt jenom vztekat českou politikou.

P.S. Já vím, že tento blog je vlastně o ničem, ale tak to má být, kecy o ničem jsou nejlepší.

Autor: David Vlk | středa 19.5.2021 11:16 | karma článku: 36,07 | přečteno: 1615x
  • Další články autora

David Vlk

Sraz poškoláků.

28.5.2024 v 10:53 | Karma: 23,14

David Vlk

Chlape, máš rád kozy?

25.5.2024 v 19:49 | Karma: 25,17

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 39,22

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 26,03

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,70