Fabriky jste měli zavírat na Vánoce a ne teď.

Opravdu je nutné na prahu jara začít blbnout a zavírat průmysl? Opravdu je nutné vyhodit miliardy za další nekvalitní testy, které jsou spolehlivé asi tak stejně jako dlouhodobé předpovědi počasí?

Opravdu je nutné na prahu jara začít blbnout a zavírat průmysl? Opravdu je nutné vyhodit miliardy za další nekvalitní testy, které jsou spolehlivé asi tak stejně jako dlouhodobé předpovědi počasí?

Každý obvoďák ví, že sezóna respiračních onemocnění končí s jarním oteplením zhruba do třiceti dnů od jarní rovnodennosti. Vzhledem k tomu, že ve středu má být 15 stupňů Celsia a teploty se už mají držet, můžeme předpokládat, že Covidová situace se bude v ČR vyvíjet zase chvilku k lepšímu. Chtělo by se říct těm neschopům, co nám vládnou na vzdory. Ano před Covidem nás stejně jako loni nezachrání pan premiér, ale jaro.

Je samozřejmě nutné využít jara k tomu, aby se zefektivnilo očkování a proočkovalo se co nejrychleji , co nejvíce lidí. Bylo by moc fajn, kdyby se současný "ředitel" očkování a k tomu "Mikromanažer desetiletí" přestal odborníkům motat pod nohama a otravovat je nesmyslnými SMS-kami a taky s  terorizováním lidí ( ve kterém si tak libuje) a začal se zaobírat třeba nápravou způsobených škod jeho vládou.

Třeba by mohl vysvětlit nálezy NKÚ a vysvětlit, proč jeho podřízení mrhali prostředky naší republiky v rozsahu nevídaném a věřím, že už nikdy neopakovatelném. Ryba vždycky smrdí od hlavy a za pochybení podřízených je vždy všude odpovědný šéf, nebo mikromanažer, je mi jedno, jak si říká teď.

Mezi námi byl bych pro, aby se jednou prací této vlády zabývala nějaká vyšetřovací komise, abychom zjistili kam šly ty provizečky za čínské respirátory za skoro 500 Kč/ks nebo třeba za nefunkční čínské testy. V Číně máme prý už dneska přezdívku EL DORADO ve středu Evropy, kde vládne náš starý přítel "Děda krtek"

Takže má smysl teď blbnout a zavírat průmysl? Ne teď už nemá, průmysl jsem měli na dva týdny zavřít přes Vánoční svátky a nemusely tady umřít tisíce lidí, které nám už nikdo nevrátí. Když můžou vydržet živnostníci uzávěrku v podstatě v délce půl roku, snad by naši drazí miliardáři těch 14 dnů taky přežili.

  Nicméně toho zavírání bych se ještě tak úplně nevzdával. Věřím, že pár lidí by si zavřít a na hodně dlouho zasloužilo, protože si namastili kapsy za erární prachy tak úspěšně, že prý se současnosti říká: "Druhý devadesátky"

Nevím jak Vás, ale mě už to nebaví, žit v zemi, kde se krade a ještě se u toho blbě žvaní a mlaská.

 Nechce se mi s mými dětmi a vnuky splácet dluhy gaunerů, kteří dožijí někde v klidu  na soukromé jachtě.

 

Autor: David Vlk | pondělí 22.3.2021 15:36 | karma článku: 44,04 | přečteno: 5101x
  • Další články autora

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 37,11

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 25,50

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 42,64

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,71

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,50