Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Obávám se, že máte čtyři měsíce zpoždění

0 0
možnosti
VV

V prvni rade se mely zycatkem zari zacit nosit ty nahubky jak to chtel ministr Adam Vojtech.

Ale premier populistu mu to zatrh.

0 0
možnosti

Souhlas, až na tu hrubku v nadpisu (pokud to tedy nevzkazujete jen Schillerové a Maláčové:-)).

1 0
možnosti
Foto

Davide trochu se bojím, že to není teplem, v Itálii už mají měsíci kolem dvaceti stupňů a zase se jim situace horší, je to tam jak na houpačce, ať teplo nebo zima :-/ Já už začínám věřit, že pomůže jen to očkování. Známé umřela nedávno ségra- dvojče, bylo jí kolem šedesátky;-( Sice silnější holka, ale plná života. Já už nad tím raději nepřemýšlím, co jak bylo, bude a co se jak mělo udělat. Člověk se jen stresuje a za dva týdny je zase všechno jinak ;-€ Když kouknu na zprávy a je mi z toho blbě psychicky, jdu napsat retro blog, vrátím se do dětství, je mi hned fajn a zprávy pak pár dní nesleduju. Nerozčiluj se, nejsi nejmladší ;-D Raději piš ty tvé vtipné blogy, už by to z nich chtělo udělat knížku, ať se pobaví víc lidí, nejen čtenáři iDNES, kterých díky A.B. ubývá ;-)

0 0
možnosti
KN

Nevím, jak kde, ale tady u nás většina fabrik má přes Vánoce až do Nového roku tak jako tak zavřeno, bez ohledu na Covid. Běžně se s tím počítá, lidem se nařídí dovolená, na těch pár dnů mezi svátky se to většinou nevyplatí rozjíždět.

Takže naříkat, že fabriky měly být zavřeny o Vánocích, je vcelku zbytečné. Loni to ale mělo to ovšem ten důsledek, že ve volnu se lidé více navštěvovali, a pandemie se o to víc rozběhla.

A mimochodem, tato nemoc není sezónní., jak vidno z toho, že řádí i tam, kde momentálně nemají zimu, ale léto.

3 0
možnosti
PD

loni jsme si taky mysleli, že kovid přes léto zmizí...a on nejen že nezmizel, ale pro jistotu xkrát zmutoval

0 2
možnosti
JB

J57a47n 24B11u95r12i95a75n

23. 3. 2021 9:19

Ne, nikdo si (krom vlády) nemyslel, že covid přes léto definitivně zmizí. V podstatě každý lékař čekal na podzim další vlnu a i pan premiér se chvástal, jak jsme na ni připraveni (tudíž i on si ji připouštěl).

V našem podnebném pásu prostě respirační choroby podléhají klimatickým cyklům.

0 0
možnosti
ZS

Většina fabrik měla přes Vánoce tak jako tak zavřeno, administrativní zákaz by pouze zprudil těch pár, které si to nemohly dovolit.

Přečkali jsme hororový půlrok a je zde naděje, že kombinací sluníčka, promořenosti a postupného očkování se covid na nějakou dobu dostane pod kontrolu. Zda se vše zase na podzim nepokazí, bude záležet hlavně na proočkovanosti, nových mutacích a na tom, jak dlouho to očkování poskytne dotyčnému imunitu.

1 0
možnosti
MK

Fabriky se nedmí zavírat nildy protože aspoň něco musí vytvářet finance pro zdravotnictví atd.....to by vám pane autore mělo být jasné. Jen je třeba nepouštět do nich nakažené.

1 1
možnosti
MK

To ostatní v članku nemá cenu komentovat a zajděte se provětrat nějak to nezvládáte a flustrovaných tu máme dost.

0 0
možnosti
Foto

ANO skutečně něco změnilo. Dříve se kradlo také, ale ti zloději se to alespoň snažili dělat tajně. ANO krade za bílého dne před zraky veřejnosti. Je prostě transparentní.:-) Vám karma, Davide, a držím palce, ať to vydržíte.

9 0
možnosti
MM

Kdysi dávno jsem byl náhodou u toho, když dva slavní herci podepisovali smlouvu na honorář za jednu inscenaci. Ten jeden povídá: musíš mít gumovej zobáček aby nebylo slyšet když zobeš ty zlatý zrnka. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,99
  • Průměrná čtenost 4951x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik