Existuje sex po padesátce?

Občas mi někdo vyčte, že ještě ve svých čtyřiapadesáti letech napíšu něco o sexu a nedej bože si z toho ještě dělám srandu.

Občas mi někdo vyčte, že ještě ve svých čtyřiapadesáti letech napíšu něco o sexu a nedej bože si z toho ještě dělám srandu.

Jakoby sex po padesátce byl něco trochu eklhaft, něco co je trochu trapné, trochu nechutné a nedej bože to i trochu asi smrdí. Mladí lidé dokonce, když zaslechnou něco o sexu po padesátce, nakrčí nos a zvrátí oči v sloup.

Ale on prostě existuje, je tady a ano i my starší a pokročilí sex po padesátce děláme. Tedy pokud máme s kým a kde. Dost často máme totiž plné baráky náctiletých a dvacetiletých děcek, které zásadně nikde neklepou, promenují se po baráku se svými „Boyfrendy“ v noci je všechno ruší a dokonce jsou schopni bušit pěstí do zdi a křičet:

„Nechte toho, kdo to má poslouchat , je to nechutné.“A to jste v tom tentokrát nevině, jen jste si trochu v posteli povzdechl, že vás bolí koleno.

Problém po padesátce je taky si sex s partnerkou vykomunikovat, protože před dvaceti lety, když to na vás přišlo, tak jste manželku prostě uchvátil kdekoliv, třeba před troubou s pomalu se pekoucí kachnu, to je pak erotický zážitek na druhou deluxe, nebo jste ji mrsknul na automatickou pračku (Doporučuji nejlepší je počkat si na ždímání) nebo prostě v obýváku na sedačce, teda pokud se vám podařilo vyhnat z ní psa, nebo tchýni.

Takhle hrrr.... už zase po padesátce nejste a taky ten zmíněný problém s plným barákem dorostu a tak musíte počkat do ložnice .

Nojo, ale problém je, že byste to měl partnerce předem nějak naznačit, protože jinak se vám stane, že vy ležíte nahý ledabyle pohozen na posteli a čekáte a ona dole v obýváku sjíždí retro díly Ordinace v růžové zahradě do půl dvanácté v noci, takže se samozřejmě nasraně probudíte nahatej s omrzlým zadkem v půl třetí v noci, zatímco ona už vesele chrupe vedle vás a zdá se jí o „Česťovi.“

A tak je třeba si po padesátce o sex říct.

Ale jak??? Ty romantický věci vám prostě už znějí trapně a nejdou vám přes pysky a takové to chlapácké :

„Mámo pojďme si zašukat, zapíchat, zaskotačit za............“ To spíš může celé zhatit, protože manželka je přeci ve svém věku už dáma a nic takového ordinérního nedělá.

A tak ležíte sám nahatej v posteli, vzdycháte, jak vás bolí koleno, děcka mlátí pěstí do zdi ať jste ticho a vy doufáte , že manželka přece jen jednou do ložnice zabloudí dřív než usnete a vy si konečně trochu užijete.

Holt....................... sex po padesátce existuje, ale je to fuška!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Vlk | pátek 26.4.2024 11:39 | karma článku: 42,70 | přečteno: 7032x
  • Další články autora

David Vlk

Chlape, máš rád kozy?

25.5.2024 v 19:49 | Karma: 23,86

David Vlk

Nejlepší kuře je roštěnka!

17.5.2024 v 9:59 | Karma: 39,17

David Vlk

Hodinový chlap.

4.5.2024 v 7:38 | Karma: 26,03

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 33,88

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,58