Miluji zemi svou

 Je těžká doba,zní všude kolem nás. Je to pravda? Nemám ten názor. Vždyť já jsem hrdý na to, že žiji v zemi, kde je možné i to nemožné. To,co se může stát zde, by nezvládli ani v matičce Rusi. Tam je možné vše, ale u nás je možné i nemožné. Pojmenování Kocourkov, zní teď nějak tak zvláštně. Paní Kocourková má plno milionů a nikdo neví, kde se vzaly. Ani pan Kocourek to neví. Prý! Moc se těším na výklad původu peněz od pana ministra. Spoluobčané ze Vsetína, jenž by měli používat solárium na zpětný chod, odjíždějí do Anglie. Jaká škoda, že teď už nebude mít Vsetín svojí dominantu. Já to ale nevidím tak černě ( co jsem to napsal za ošklivé slovo :-) ). Dva, tři měsíce a má je Vsetín zpět. A stát jím s omluvou vyplatí ušlé prémie za nic nedělání a pošle omluvný dopis, že se Ti chudáčci museli táhnout do Anglie a zpět. Každý omluvný dopis podepíše pan Kocáb osobně. Teda jestli u něj nebude na pokecu Vašík a propisku si zrovinka nepůjčí. Na cestu by jím mohl dát pan Kadlec, ale tomu zmrazili účet ve Švajcu. Chudák, komu dnes máme věřit, když už ani švýcarským bankám ne. Udělám pár dobrých obchodů, penízky z nich si uložím do banky a najednou bum a peníze jsou pryč.

 

Ministr školství chce už kádrovat děti na základní škole. Skvělý nápad… tleskám, až mne ruce bolí. Snad by jsme mohli chtít, aby každý ministr před nástupem do své funkce udělal test, jestli je způsobilý, či ne. No moc by jich nebylo. Snad jen Karel který by to prospal a Mirek Kalousků by se propil.

Já mám přesto tuto zemi rád, máme skvělé pivo, skvělé tenistky i tenisty, dobrého hráče pokru, Jardu Jágra. Krásnou přírodu (jak a kde), skvělé lidi okolo sebe. Já nemám potřebu odjíždět do Anglie, jen mám občas chuť jít do Strakovky a všechny pány z ní naházet do Vltavy.

A nakonec děkuji panu Babišovi za ANO 2011. Můj hlas už máte teď.

Hezký den všem 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Vlha | středa 9.11.2011 17:00 | karma článku: 12,33 | přečteno: 539x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53