Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma Vláďo. :-)R^

0 0
možnosti
VB

Ve Wikipedia.org (např. v angličtině) lze sledovat přes 100 let sovětského a poté mafiánského Ruska (zvláště Putina): lhaní, loupení, vraždění, nyní v přímém přenosu sledujeme pokus o vyhlazení Ukrajiny (děti na Rusy okupovaných územích se prý budou učit zapomenout na slovo ukrajinský, ve výuce prý nesmí být "nic ukrajinského", také ruští učitelé jsou postihováni, pokud neučí plně podle zadání Kremlu). Mezinárod. právo by nemělo připustit faktické vyhlazování národa, který na nikoho neútočil. Pro ČR je ostuda, že si řekla o výjimku z ropného embarga, ovšem evrop. země si měly odříct ropu a plyn z Ruska ihned - přestat platit Putina ve všem všudy, válka by se možná zkrátila.

2 0
možnosti
JN

J10o39s32e59f 17N71i27k58l

4. 6. 2022 13:15

V tom případě budeme chodit pěšky, uděláme něco pro sebe...

1 1
možnosti
Foto

R^ --- Nedalo se na to nevzpomenout: Před několika lety se jedna mladá žena z Prahy vrátila z návštěvy Karlových Varů a zděšeně pravila: "Ti Rusové opravdu nechápou, proč je nemáme rádi." Ano, o tom to je - oni nechápou.

10 0
možnosti
Foto

Ani nemuseli. Po ,,velkém třesku" totiž takřka celé K.V. skoupili;-)

1 0
možnosti
OU
Foto

Ten vyšší princip jsem použil vzhledem k úctě k filmu (a samozřejmě k lidem, kteří dopadli stejně, jako v tom filmu...), jehož jednu hlášku jsem parafrázoval.

0 0
možnosti
JD

J19a85n 58D69o80u63š42e90k

3. 6. 2022 18:56

Však to také nikdo neříká. Co vadí mě jsou hlasy po totálním spálení Ruského území. Vyvraždění lidu, protože všichni Rusové jsou stejní. Narážím na to každý den. Vzal bych si od toho hnoje dovolenou, ale na počítači musím být skoro imrvére.

3 3
možnosti
OU
JN

J88o54s54e81f 51N12i47k71l

3. 6. 2022 17:53

To vše co se tam děje je velmi smutné! Ale rusko-ukrajinská válka zastupuje ekonomickou válku mezi USA a EU a sankce tomu jen napomáhají. USA jsou spokojeny, evropský konkurent je vyřazen a Rusko je opět větší říší zla než bylo. Ti Američané jsou přece jen chytří...sice to trvalo celých osm let než se dočkali, ale ta námaha za to stála...

4 15
možnosti
Foto

Na tomhle určitě něco je, ale USA tu říši nestvořily a obyčejní Rusové jsou docela spokojení, zase se buduje Velkorusko. Putin není Ruskem, ale Rusové Putinem!

7 0
možnosti
Foto

Z hlediska obyčejného lidství jsem schopen vnímat, že ti, co mají moc a prostředky jí ve svém zájmu jsou schopni jí jakýmkoli způsobem ,,uplatnit". Viníka však nevidím v těch, kteří jsou k tomu zneužíváni, natož abych je ,,strkal" do ,,jednoho pytle". A pro ty ,,jednodušší". Není jejich zásluhou, ale spíše štěstím, že se nenarodili třeba coby ,,Rus", či za II.WW coby Němec. A ,,navrch", kolik ,,našich kluků" mělo kliku, že coby základˇáci, či ,,záložkové" nebyli nasazeni třeba proti Polákům v r. 1981. A nebylo k tomu tehdy daleko:-/ A jinak. To, co Putin a jeho ,,věrchuška spustili proti Ukrajině je nepochybně více, než jen svinstvo. A to jistě nejen pro mne, ale pro každého slušného člověka. Ale, abych se kvůli tomu prezentoval ve virtuálním světě, ergo způsobem bijce za klávesami, na to vskutku nemám Možná je to spíše o takových, o kterých zpíval i YOYO Band, viz.:https://youtu.be/VKg_KC-sN3AR^:-P

8 7
možnosti
Foto

Já to mám postavené tak, jak jsem už naznačil v článku, že můj soucit a podporu mají především oběti ruské agrese na straně ukrajinského lidu. Na lítost nad jednotlivými kolečky agresivní okupační ruské armády už mi opravdu v srdci nezbývá místo.

6 0
možnosti
Foto

Kreml dnes důrazně doporučil ruským médiím neinformovat o tom, že dnes je právě stý den ruské agrese vůči Ukrajině.

Proto ani já neuvádím, že dnes je to 100 dní, co trvá russká agrese vůči Ukrajině.

Vladimírovi karma.

8 0
možnosti
Foto

Díky, Rusko je na dlouhá desetiletí ztracenou zemí. Jen o tom ještě moc neví...

6 0
možnosti
ZJ

.... Naprostý souhlas R^R^R^!! Karma

1 0
možnosti
JN

J96o94s63e16f 94N22i30k75l

3. 6. 2022 16:05

Člověk, který se permanentně cítí ohrožen, časem začne ohrožovat druhé. :-(Řekl bych, že tak je to i s Ruskem...

1 4
možnosti
Foto

To je pravda, pane Nikle, obzvášť když jde o hodně silnou paranoiu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám