Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Mistr Kroupa si již dělá alibi. Jen tak dál.

0 0
možnosti
SB

Na co by nějaké alibi potřeboval? On snad něco protiprávního udělal?

3 0
možnosti
SB

Ahoj!

Vláďo, co to že jsi skoro dva měsíce nezveřejnil žádný nový blog?

Ta přestávka mezi tvým posledním blogem a tímto dnešním byla velice dlouhá.

0 0
možnosti
Foto

Dílem moc práce a dílem jsem se toulal po Africe.:-)

0 0
možnosti
JL

S tím Medvěděvem: ono mu to třeba jasné je, ale musí výti s vlky, jinak padne. A taky vyje. A k té nenávisti - jsou to jen skupiny, které nenávidí, pak je skupina, které je to jedno a skupina, které se peklo líbí a fandí mu.

0 0
možnosti
Foto

Udivují nás stejné věci, pane Kroupo. KarmaR^

7 0
možnosti
JJ

Přesně tak..to je ale rusák a rusáci, částečně to mají v genech a částečně vymleté hlavy...ale je docela hrůzostrašné, že i člověk ze střední Evropy, viz naše početné kolaboranty, který má k dispozici všechna relevantní data, historickou zkušenost a necenzurovaná média, dokáže plácat naprosto stejné ideologické kraviny, jako ten nehloupější rusák, drcený desítky let jedinou Putinovou propagandou, řinoucí se 24/7 ze všech ruských televizí desítky let..

11 0
možnosti
Foto

Ano, viz třeba pan Paroubek a jeho zdejší blogy...

4 0
možnosti
Foto

Takových agresorů jen za posledních 30 let bylo dost. Zajímavé je, že se vůči nim neprojevovala taková nenávist, sankce, zákazy jako v případě ukrajinské války. Napadené země měly agresory určitě také za tyrany. Stačí kouknout na statistiky, kolik při oněch válkách bylo padlých a civilních obětí. O hmotných škodách nemluvě. Je ale docela možné, že jsme svědky nástupu nové doby. Nakonec každý nový přístup musí někdy začít. Tak jen, aby tohle dlouho vydrželo. Nechci se plést, ale statisticky vzato, nová válka jinde než na Ukrajině na sebe určitě nenechá dlouho čekat. Tak se nechme překvapit.

3 8
možnosti
JL

Asi narážíte na expanzivní války USA za Bushe ml. Však také obyvatelé postižených zemí mají USA dodnes za Satana, muslimové úspěšně nenávidí USA a Izrael. To my Putina jen nenávidíme a Satana v něm zatím nikdo nevyhlásil, v Česku.

1 0
možnosti
LS

Skvěle napsáno.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám