Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

L57e10o 76W92o97l69f

4. 9. 2014 11:53

Půjčím si, k vašemu článku citát Lecha Wałęsy: Jsem PRO a dokonce i PROTI. ;-)

4 0
možnosti

Já neříkám ani tak- ani tak, ale na moje slova dojde.

3 0
možnosti
JK

Od počátku konfliktu straníte RF a teď otáčíte? ;-D

Chápu, že názory se mění, ale po tom všem, co jste tu psal mi to přijde fakt směšné, nic ve zlém.

6 0
možnosti
Foto

Tak moment, to není pravda, já nikomu nestraním, naopak od začátku tvrdím, že věřit nelze ani jedné ze stran - tedy ani Rusku.

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/419734/Ukrajinsky-prusvih-ma-jeden-zakladni-problem.html#t2

0 2
možnosti

Kupředu levá, soudruzi!

Ať vzkvétá ruský imperialismus!

1 0
možnosti
Foto

A co když se právě ve vztahu k těm historickým zkušenostem mýlíte. A mimochodem ti Rusové zachranili Čechy minimálně před odnárodním. A pokryli ty lumpárny, které dělali ve vztahu k sudetským Němcům. To, že všechno má svou cenu, je jasné.

Prostě jde jenom předsudek. A to je ta nejhorší selekční mřížka, která může existovat. Šváb na mozku.

Ve skutečnosti tu jde o principy. A právě v ukrajinském konfliktu, kde jde o konflikt nikoliv zájmů, ale principů územní celistvosti a principem právu národů na sebeurčení až od samého odtržení. Oba dva tyto principy jsou přitom podřízeny třetímu, respektive závazku státu poskytovat svým obyvatelům spravedlnost a bezpečnost, tedy vnitřní a vnější mír.

Je přece nade vší pochybnost, že tomu tak v případě Ukrajiny nebylo, když na jejím území operují jednotky financované z kapes oligarchů, že Ukrajina se blíží více méně Somálsku. A od takového státu se má právo trnout každý v zájmu vlastní bezpečnosti každý. A pokud přihlédneme k těm historickým zkušenostem, tak osamostatnění USA od GB bylo daleko méně oddůvodněné než v případě Novoruska a Krymu.

Samozřejmě, že samotná Ukrajina je v tom téměř bez viny, protože na vině je mezinárodní společenství, které nedokázalo po výroku Haagského soudu v případu Kosovo vypracovat alespoň ve formě doporučení, jak to právo národů realizovat mírovou cestou. Takže ring volný.

2 6
možnosti

Vladimír Vladimírovič Putin potřebuje Krym, protože tam má vojenskou základnu, potřebuje Novorusko, protože tam má svůj zbrojní průmysl.

Vymýšlení zástěrek nám nic nepřinese!

:-)

1 1
možnosti
JH

J68a73n 14H61y92n20e93k

4. 9. 2014 8:50

Poslední odstavec si odporuje odstavcům předchozím. Výsledek je tím pádem stejný, jako když řeknete, že média dělají svojí práci dobře.

4 0
možnosti
Foto

Prostě fanda Slávie nám sdělil, že sice uvědomuje, že rozhodčí toleruje veškeré fauly slávistů, ale mu to koneckonců nevadí, že by za podstatnou vadu fair play považoval, kdyby rozhodčí toleroval fauly sparťanů.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám