Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

To srovnání trochu kulhá v tom, že Zeman nepatřil nikdy mezi mé oblíbence, takže ani nemohu být nemile překvapen tím, co dělá.

0 0
možnosti
LN

...;-D...docela mne pobavila myšlenka...jak cvičitel psů....vysvětluje svým rafanům...že si tam jedou odpočinou na dovolenou....

0 0
možnosti
Foto

Ještě, že jste to na konci napsal, asi by mi to nedošlo.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, nedělají. Ale říkejte to člověku, který se dostal na místo, kam prostě nepatří......

1 0
možnosti
FS

Vladimíre, to jsou na mě moc složité metafory. Napište to pěkně od po dlahy, úderně, tak nějak za nás, za všechny vobyčejný lidi. R^

5 0
možnosti
Foto

Vy opět stavíte na nějakém kolektivním vlastnictví.  Možnost přivlastňovat si nikým nevlastněné věci, nebo přírodní zdroje, prostřednictvím své práce je nejzákladnějším způsobem tvorby našeho lidského bohatství.  Na základě vlastnických vztahů pak můžeme koncipovat etiku svobody.   

  Proto ten váš příklad vůbec nekoresponduje se situací, na kterou reagujete.

0 0
možnosti
Foto

Vyplázněte jazyk, jestli ho nemáte zauzlovaný...;-D

0 0
možnosti
FF

Já nevím, Vladimíre, zrovna u vás bych to nečekal, takový přímý člověk, co na srdci, to na jazyku...a vy tu chodíte, jak kolem horké kaše s přihlouplou podobností o známých a jejich psech.

4 0
možnosti
Foto

J82a81n 63A62n20d97r85l14e

13. 3. 2015 12:11

Jestli tam bude Zeman z EU jediný, bude to chyba, jestli tam vedle něj bude ještě třeba Orbán anebo někdo jiný podobný, bude to ještě horší chyba. Chyba EU. Podle mne by na oslavu vítězství nad nacismem měli napochodovat všichni představitelé EU jako jeden muž (+ Merkelová) a při každé příležitosti, projevu apod davat najevo, jak si cení role Ruska a jeho předchudce ve WWII a zároveň jak jim vadi a nestrpi aby současné Rusko ohrozovalo povalecne usporadani a mir v Evrope. A měli by trvat na zivych vstupech do ruske statni televize a vůbec siroke publicite, aby se jejich názory dostaly i k tem, kteří v širé Rusi nemaji o jinych pravdách nez putinovych ani paru. Rezoluce EP jsou na nic.

0 3
možnosti
JR

J48a67r70a 23R31a78n19k

14. 3. 2015 2:36

Jste zrejme jeste nestacil zjistit, ze v Rusku je na tv cenzura, pane Andrle:-/

0 0
možnosti
Foto

Co bych dělal? Nezavíral bych oči před souvislostmi. Nesoudil bych bez znalostí souvislostí.

3 0
možnosti
Foto

A jaká souvislost může ospravedlnit krádež území cizího státu?

2 1
možnosti
VK

Docela si to dovedu představit, jeden známý si pořídí smečku bojových psů , kteří řádí po okolí jak utržení ze řetězu , prostě dělají co se jim zlíbí. Ten druhý si pořídí také bojové psy dejme tomu na ochranu před ,,sousedovic" smečkou . Najednou se nemohou chovat jak se jim zachce a nemohou se roztahovat všude kde se jim zlíbí. A je tu problém. Bohužel někteří se chovají tim stylem ,, co je dovoleno bohovi , není dovoleno volovi. Proč je pro Vás přijatelné , že jedni se mohou chovat jak se jim líbí ,, a tak to má byť" a u jiného je podobný postup  špatný , když se chovají stejně.

2 0
možnosti
Foto

Mohl byste být konkrétnější?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám