Děkujeme za pochopení.
Haidy
Zázraky s kůrčičkou
Bucharovic, ty opravdu s tím kořením umíš čarovat. Tohle by princ nerisknul. Ale k tomu pečení s kůrčíčkou, babička dělala ještě jeden trik. Pekla vepřové mezi dvěma pekáčky a v předfinále dopekla tak 15 až 20 minut maso odkryté, jen je pomazala omastkem z výpeku a přidala větvičku čerstvé majoránky. Ale ona pekla maso jen posolené, počesnekované, s bobkáčem, novým kořením a kmínem. A hlavně spoustou na kolečka nakrájené cibule. Ale ten jalovec je speci nápad. Hned si to načmárnu do paměti.
Škoda, že ta páteční dopoledne nejsem k mání. Ráda bych si s váma pokuchařila online. Tak v pátek se snaž!
Bucharovic
Ahoj všichni
Zdá se to možná přeplácané, ale ve výsledku myslím, že není. Jde o to, dát tam toho jen od každého MALINKO. Chutě se potom doplňují a žádná nepřevládá. Ten den, kdy jsem tenhle recept psal, jsem to shodou okolností vařil a dojmy ještě přetrvávaly a bylo ještě ,,ve mně"... V.Kroupa
handour
Re: Ahoj všichni
Jenom lidem bez fantazie se to může zdát přeplácaný, Vláďo. Ten kdo vaří s láskou vždycky čaruje s kořením,nedbá přesně návodu, nedrží se receptu za kopyta, prostě osedlá koně a vyrazí do - zatím - neznámého terénu... a výsledek záleží i na strávníkovi...rejpaly co každý soustu překrojí na deset pidi kousků (a mají u toho jedovatý ksichtík) bych vzala sekáčkem po hlavě...I vařit, i jíst se musí umět. Tak. A jsem ráda, že si živ a zdráv
Bucharovic
Re: ahoj Vláďo,
Čau Hani
Tohle zásadně ,, po tom" páč když tohle sníš, tak se ani nehneš. Žiju, ale byla to tady síla. V.K.
venca68
Nevím, nevím...
Ne že bych nerad experimentoval, ale takovou spoustu koření bych na vepřové nikdy nenasypal. Ctím (většinou) zásadu, že méně je více. Ale chuť jsem dostal - ještě že jdu v sobotu na čuníka na rožni. Snad do té doby odolám. Ostatním přeji dobrou chuť.
pedr64
když pečete bůček
tak proč ještě to sádlo? I u jiných receptů jsem si všim, že používáte tuku na můj vkus(a to nejsem žádný fanatik racionální stravy) přece jen zbytečně moc.
MENHlR
SAKRA!!!
Voní to až sem
Tolik druhů koření jsem ještě nedával dokopy... Neni to přeplácané? Asi ne
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...