- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bucharovic, ty opravdu s tím kořením umíš čarovat. Tohle by princ nerisknul. Ale k tomu pečení s kůrčíčkou, babička dělala ještě jeden trik. Pekla vepřové mezi dvěma pekáčky a v předfinále dopekla tak 15 až 20 minut maso odkryté, jen je pomazala omastkem z výpeku a přidala větvičku čerstvé majoránky. Ale ona pekla maso jen posolené, počesnekované, s bobkáčem, novým kořením a kmínem. A hlavně spoustou na kolečka nakrájené cibule. Ale ten jalovec je speci nápad. Hned si to načmárnu do paměti.
Škoda, že ta páteční dopoledne nejsem k mání. Ráda bych si s váma pokuchařila online. Tak v pátek se snaž!
Zdá se to možná přeplácané, ale ve výsledku myslím, že není. Jde o to, dát tam toho jen od každého MALINKO. Chutě se potom doplňují a žádná nepřevládá. Ten den, kdy jsem tenhle recept psal, jsem to shodou okolností vařil a dojmy ještě přetrvávaly a bylo ještě ,,ve mně"... V.Kroupa
Jenom lidem bez fantazie se to může zdát přeplácaný, Vláďo. Ten kdo vaří s láskou vždycky čaruje s kořením,nedbá přesně návodu, nedrží se receptu za kopyta, prostě osedlá koně a vyrazí do - zatím - neznámého terénu... a výsledek záleží i na strávníkovi...rejpaly co každý soustu překrojí na deset pidi kousků (a mají u toho jedovatý ksichtík) bych vzala sekáčkem po hlavě...I vařit, i jíst se musí umět. Tak. A jsem ráda, že si živ a zdráv
Čau Hani
Tohle zásadně ,, po tom" páč když tohle sníš, tak se ani nehneš. Žiju, ale byla to tady síla. V.K.
Ne že bych nerad experimentoval, ale takovou spoustu koření bych na vepřové nikdy nenasypal. Ctím (většinou) zásadu, že méně je více. Ale chuť jsem dostal - ještě že jdu v sobotu na čuníka na rožni. Snad do té doby odolám. Ostatním přeji dobrou chuť.
tak proč ještě to sádlo? I u jiných receptů jsem si všim, že používáte tuku na můj vkus(a to nejsem žádný fanatik racionální stravy) přece jen zbytečně moc.
Voní to až sem
Tolik druhů koření jsem ještě nedával dokopy... Neni to přeplácané? Asi ne