Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

endousek

12. 6. 2009 11:53
mixer?

Dovolím si připomínku - nemixovat, ale pasírovat. Chuťově je to o něčem jiném.

0 0
možnosti

pedr64

12. 6. 2009 12:10
Re: mixer?

mohl bych vědět proč? Tedy jestli to má nějaký racionální základ.

0 0
možnosti

wrangler

12. 6. 2009 14:52
Re: mixer?

Mixováním se ztrácí chuť!

0 0
možnosti

Bucharovic

12. 6. 2009 13:10
Re: mixer?

Já na mixování trvám. Dříve jsem také pasíroval, ale zjistil jsem, že mixovat je lepší. Omáčka je potom hustější a je v ní všechno, z čeho se vařila. Zrovna tak postupuju u Svíčkové, jak se přesvědčíte příští týden. Nějaký ten drobný kousek z koření přežiju a možná máte také horší mixer než já. Zkrátka - já to dělám takhle;-)R^ V.K.

0 0
možnosti

pedr64

12. 6. 2009 13:42
Re: mixer?

ano, i já přešel na mixování, nemusím pak tolik zahušťovat. Na druhou stranu ten odpad po pasírování např. z roštěnek nebo svíčkové(zelenina, špek, cibule) je velká mňamka 

0 0
možnosti

Bucharovic

12. 6. 2009 13:55
Re: mixer?

;-DR^;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám