Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bucharovic

1. 6. 2009 12:16
Tak jsem čekal

Po neděli nějakou reakci a asi nikdo můj recept nezkusil, nebo jeho konzumaci nepřežil...;-D V.K.

0 0
možnosti
T

tromi

30. 5. 2009 13:30
hovězí plátky zbožňuju

ale sám dělám jen minutky. Ale zdá se, že všichni žerou jen vejce;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 5. 2009 15:27
Re: hovězí plátky zbožňuju

Z hovězího minutky? To tak snad jen z pravé svíčkové, ta se se svými krátkými vlákny a křehkostí na minutky hodí, ale s kližkou minutky nedělej - leda by byl tvůj soused zubař...;-D

0 0
možnosti
AB

abarila

29. 5. 2009 15:21
Chválím

Vaříte skoro jako profík. Můžete mi věřit, mám maturitu z vaření.R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 5. 2009 15:28
Re: Chválím

Dík za pochvalu - to by měla máma radost. Když mně bylo si 15 let a naši jeli na chatu, tak jsem se vždycky ,,zabejčil" a že jet s nima nechci. Máma vždycky řekla jen -,,Faj chlapečku, v lednici máš  maso, brambory víš kde jsou a ať po sobě umeješ nádobí..."

To byla moje ,,maturita z vaření". Vařím od 15 let, a ještě pořád mě to baví ;-). Díky Alice za kompliment. Budu dávat jeden recept každý pátek, tak uvidím, jak se to ujme;-) V.K.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

29. 5. 2009 13:56
Souhlasím téměř se vším

jen s tou cibulí to dělám naopak, ale nakonec za zkoušku to stojí

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 5. 2009 15:31
Re: Souhlasím téměř se vším

Já vím, normálně se dává cibule pod maso, ale tohle je právě naopak a je to fakt zvláštní, jen se nesmí ta cibule nechat podusit moc - jen tak zesklovatět a změknout - zkuste!R^ V.K.

0 0
možnosti
EJ

Eva Javořická

29. 5. 2009 13:51
Máslo i sádlo

Pane Kroupa, proč dáváte díl másla a díl sádla?

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 5. 2009 15:29
Re: Máslo i sádlo

Má to spolu dohromady zvláštní chuť . vyzkoušejteR^ V.K.

0 0
možnosti
JD

pedr64

29. 5. 2009 13:26
jo, jo, díky panu Papinovi

za jeho vynález

0 0
možnosti
MH

jedovinka

29. 5. 2009 12:44
plátky

Dobrý recept. Taky švindluju vhodně vyřízlou kližkou nebo předním svíčkovou, roštěnce, zadní. Jen malá finta - když maso oprančíte po jedné straně, tak ho pak oprančete i po druhé a už neotáčejte, nebo z něj bude podešev, kterou pak musíte dusit v papiňáku. Pára z masa jde nahoru a ven, jak otočíte, tak jde zase nahoru a tam se zarazí o sraženou bílkovinu, nemůže nikam, tak začne sama maso předdušovat a nevysušovat. Čím víc otáčíte, tím sušší  a tvrdší plátek máte.

Jinak dík za tip na nedělní oběd. Je hnusno, rodina bude zalezlá doma a budou se dožadovat domácí bašty.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

29. 5. 2009 12:23
Vladimíre,

líbí se mi, když chlapi vařejR^škoda, že nemůžete poslat rendlíček;-)JG

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 5. 2009 12:28
Re: Vladimíre,

Poslal jsem recept - rendlíček si už naplňte sama;-) V.K

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

29. 5. 2009 11:41
Tohle vypadá velmi dobře

Fakt je, že sehnat a vybrat dobré hovězí je u nás umění. Někdy se dá třeba roštěná použít jako podrážka na trekové boty. Na tu svíčkovou z kližky jsem ale opravdu zvědavý...;-)

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

29. 5. 2009 11:46
Re: Tohle vypadá velmi dobře

pardon. To já né, to firefox:-P

0 0
možnosti
PA

agu

29. 5. 2009 11:30
klizku miluju taky

uz se tesim na ten recept na svickovou ;-DR^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 5. 2009 11:32
Re: klizku miluju taky

Já jsem jednou dělal svíčkovou i z vykoštěného vepřového kolena a říkám vám - jde to a jde to a jde to!!!;-)R^ V.K.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám